ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Bli kvitt uønsket lukt og ekskrementer
Get Off leverer kvalitetsprodukter som med sin sterke lukt, effektivt holder katter og hunder borte fra å besørge på uønskede steder som hager, sandkasser, fliser osv.
Hvem kjenner ikke til problemer med avføring på uønskede steder når du holder kjæledyr hjemme eller ute.
Enten det er ditt eget kjæledyr eller en fremmed gjest som etterlater seg sine visittkort. Det finnes en et hav av forskjellige produsenter på markedet, som tilbyr alle slags effektive produkter for å kvitte seg med denne oppførselen. Ikke alle har den lovede effekten. Men med Get Off er du sikker på et vellykket resultat. Det er to typer du kan velge mellom. Den ene er til innendørs bruk og den andre til bruk i hagen, sandkassen, fortauet og lignende.
Ideen bak Get Off er å skape et produkt som hindrer dyr i å etterlate urin og avføring på bestemte steder, og dermed hjelpe dem til å slutte med de dårlige uvanene. Kanskje du har et kjæledyr som synes det er lettvint å besørge seg innenfor hjemmets fire vegger. Det kan fort bli til et irritasjonsmoment når du må rydde opp etter hendelsen. Og dessuten kan det lukte ganske forferdelig. Det kan også være at det går fremmede dyr på din eiendom. I begge tilfellene er den beste løsningen, Get Off.
Get Off er helt ufarlig for dyrene. Det ser ut til at de sterke luktene skremmer dyrene fra å besørge på uønskede steder. Get Off inneholder blant annet sitrus lukt, som de fleste dyr hater. Produktet er 100% miljøvennlig, slik at du trygt kan bruke den overalt – både i og utenfor hjemmet ditt - med god samvittighet. Get Off virker lenge, men du bør forvente å behandle området på nytt etter at kjæledyret av har vært ute i regnvær.

Lær kjæledyret ditt renslighet
Når dyr gjør fra seg innendørs, kan det være ganske frustrerende for noen mennesker. Men, du må alltid huske at de aldri har lært noe om dette, før de kom til verden. Skal man, så skal man – akkurat her og nå, uansett hvor man er. Det er derfor opp til deg som kjæledyreier å vise dem hvordan de skal gjøre det på den riktige måten.
Det krever oppdragelse og en god porsjon tålmodighet å lære kjæledyret hva som er riktig og hva som er galt. Den beste måten er med ros og belønning – altså motivasjon. Kjeft aldri på dyret - det skaper bare frykt, og det vil sannsynligvis bare ta enda lengre tid å lære dem riktig oppførsel. Skulle uhellet likevel skje, kan du med fordel bruke Wash & Get Off-spray, som effektivt fjerner både lukt og flekker.

En hage uten ekskrementer
Det er herlig og fritt kunne ferdes i sin egen hage uten konstant og måtte være oppmerksom på eventuell avføring etter hunder og katter, enten det er dine egne eller fremmede gjester. Get Off My Garden er designet for utendørs bruk. Det er en gelé med innebygde krystaller. Den er enkel å bruke, og du kan tydelig se hvor du har lagt ut produktet.
På denne måten kan du bli mester i din egen hage. Og eventuelle barn kan bevege seg trygt på bakken. Get Off My Garden er drøy i bruk og derfor også økonomisk. Samtidig er produktet helt ufarlig for mennesker, dyr og planter. Og det er trygt å vite.

Kvitt deg med lukt i hjemmet
Skulle uhellet ført være ute, innenfor husets fire vegger, så er det heldigvis hjelp å hente. Wash & Get Off er en spray som du trygt kan bruke innendørs. Det virker mot lukt og har også en avskrekkende effekt. I tillegg er den egnet for fjerning av flekker. Sprayet er lett å bruke og gjør hjemmet og hverdagen mer duftende. Den kan også brukes utendørs.

Derfor er Get Off et godt valg
Dyrenes ekskrementer kan være veldig sjenerende for mange mennesker og man må hele tiden se hvor man setter ned føttene. Og det er ikke spesielt behagelig om sommeren, hvor vi går med bare føtter rundt huset og i hagen. Get Off er et godt hjelpemiddel når du vil unngå dyrenes ekskrementer på uønskede steder. Den kan brukes som avskrekkende middel eller som en del av renslighetstrening.
Get Off-produkter er enkle å bruke og det følger alltid med en detaljert brukerhåndbok. Alle kan bruke produktet både i hjemmet og i hagen. Et populært og effektivt middel, som vi hos Zoopermarked alltid har til supre priser.

Kjøp Get Off hos Zoopermarked – det lønner seg
Hos Zoopermasrked.no handler vi alltid inn store mengder. Og bare de beste merkene på markedet. Det betyr at du som kunde hos Zoopermarked alltid kan være sikkert på å ha et kjempestort utvalg til markedets bedre priser. Mange av våre produkter har vi faste priser. Og på en lang rekke fôrvarianter og kattegrus har vi stempelkort-ordning, så du kan spare ytterligere.

Zoopermarked har alt til kjæledyret ditt
Hos Zoopermarked.no kommer du ikke forgjeves. Vi har et kjempestort utvalg i fôr og tilbehør til kjæledyr. I tillegg til produktene fra Get Off har vi også er rekke andre produkter du med fordel kan bruke. Hvis du er i minste tvil, kan du trygt henvende deg til oss. Vi hjelper deg så gjerne med å finne de riktige tingene som du trenger for kjæledyret ditt. Vi sitter alltid klar på mail eller telefon, hvis du skulle ha noen spørsmål. Og vi svarer alltid i løpet av 24 timer. Velkommen hos Zoopermarkdet.no – kjæledyrenes rimelige supermarked.
 
Zoopermarked er billigere enn du tror
Hos Zoopermarked.no handler vi bare med produkter av beste kvalitet. Dette betyr at du som kunde får en god opplevelse og kan stole på våre utvalgte produkter. I tillegg kjøper vi inn store mengder for å sikre deg de beste prisene på markedet – enten det gjelder Get Off eller alle våre andre produkter. Ta en titt på nettsiden og bli overbevist.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering
Rask levering. Bra pris.Hund er glad.
23.04.2018 - Emilis Pocius
Rask handel!
Tipptopp!! Anbefales👍
24.04.2018 - Tone

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.