ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Happy Cat – en gammel historie om kvalitet
Røttene i det bayerske familiefellesskapet Interquell strekker seg helt tilbake til 1765. Det hele begynte i det 18. århundre med en kornmølle på floden Singold i Wehringen. På 1950-tallet kom den banebrytende innovasjonen: en helt ny teknologi og passende maskiner ble brukt til å produsere en korntype som i kombinasjon med tørket kjøtt resulterte i det første komplette tørrfôr til hunder.
Deres oppskrifter, ingredienser og tilsetningsstoffer har blitt raffinert igjen og igjen i årenes løp, basert på den nyeste vitenskapen. De ettertraktede Happy Cat-produktene har etter hvert funnet veien fra Wehringen til resten av verden. Så Happy Cat er nå tilgjengelig ikke bare i Tyskland, men også i Europa, det meste av Østeurope og noen land i Asia, Afrika og Sør-Amerika. Tørrfôret produseres på den bayerske fabrikken i Wehringen.
Det er nå den tredje generasjonen av familien, som i Wehringen i Bayern, produserer fôr av høy kvalitet.

Familien har alltid vært katteelskere og har konstant vært på leting etter den optimale ernæringen. Gjennom denne letingen har de utviklet enestående oppskrifter som har store fordeler for kattens helse og vitalitet.
Oppskriftene består av nøye utvalgte naturlige ingredienser. Råvarene får de fra de lokale bøndene, som er personlig ansvarlige for opprinnelsen av dyrkingen av råvarene. Kun proteiner av beste kvalitet, kombinert med verdifulle egenskaper fra urter, brukes i produksjonen.
Happy Cat inneholder nøyaktig de næringsstoffene som katten din trenger. Happy Cat fås til alle størrelser katter, til alle behov og til alle aldre – fra kattunger til eldre katter. Med Happy Cat får du tyskprodusert fôr til katten.
Made in Germany garanterer den alle beste kvaliteten.
Ansvar for mennesker, dyr og omgivelser er et «must» for org Müller, som er eier og direktør av det bayerske familiedrevne firmaet. Miljøbeskyttelse er et viktig forretningsmål i bedriften. Målet er å beskytte og bevare miljøet til gavn for kommende generasjoner. Dermed er grønn energi mye brukt og det gjøres store anstrengelser for å spare på vann og energi. Transportemballasjen er laget av 100% gjenbrukspapir. Og som tidligere nevnt kommer opptil 80% av råvarene fra lokale avlere, hvilket forkorter transporten.

Happy Cat – tørrfôr til en glad katt
Happy Cat er et super premium kattefôr produsert og laget i Tyskland av lokale råvarer. Happy Cat er kjent for å produsere kattefôr av rene ingredienser, proteiner av topp kvalitet, og helt uten bruk av kunstige tilsetningsstoffer som til sammen sikrer en fordøyelighet på opp imot 90%. Dette betyr at katten utnytter fôret godt, så det skal brukes mindre mengder. Happy Cat produserer kattefôr av topp kvalitet til alle slags katter. De har spesielle serier til små og store katter, fra kattunger til eldre katter og katter med spesielle behov for fôr, med eller uten bestemte ingredienser. Med fôr fra Happy Cat vil du derfor alltid finne et fôr som din katt både vil elske og trives optimalt med.
Happy Cat er et All in One fôr, som hver inneholder viktige næringsmessige ingredienser. Hver fôrtype er spesielt avbalansert, rik på proteiner, ikke tilsatt fargestoffer, smaksstoffer, tilsetningsstoffer eller soya.
Alle produktene er dessuten glutenfri – unntatt Minkas.

Happy Cat – våtfôr til en glad katt
Skjem bort din beste venn med gourmet våtfôr fra Happy Cat. Sortimentet til katter består av mousse, paté eller biter i saus. Happy Cat inneholder alltid to varianter av enten kjøtt elle fisk. Våtfôret er rik på vitaminer og urter som for eksempel persille, timian, koriander og dill. Uansett hva du velger, så er det en lekkerbisk for enhver katter.

Happy Cat til kattunger i alle størrelser
Uansett om du har en kattunge av liten eller stor rase, har Happy Cat et fôr som er skreddersydd til katten.
Happy Cat Junior er laget med herlig fjærkre og overdådig laks. Denne avbalanserte og velsmakende kosten er det naturlige fundamentet for harmonisk vekst og et sunt katteliv.
All In One er et ernæringsmessig konsept for katter som passer til alle livets faser. Oppskriften kjennetegnes ved følgende funksjoner: hårballkontroll, innhold av taurin og masse animalske proteiner. pH-kontroll for urinveishelse, tannpleie, samt omega- 3 og -6 fettsyrer, som bidrar til sunn hud og pels. Sammen med deres garanti for en særdeles spesiell smaksopplevelse og det ulike Happy Cat Natural Life Concept.

Happy Cat til store og små voksne katter
Happy Cat er kjent for et fôr med en fantastisk god lukt og smak som mange katter elsker. Og dere store utvalg av fôr med forskjellige ingredienser sikrer at du alltid kan finne et fôr som akkurat din katt liker aller best. Derfor har du muligheten for å skifte mellom de forskjellige smaksvariantene som en ekstra inspirasjon på menykartet.
Happy Cat har skreddersydd deres fôrsammensetninger til voksne katter med forskjellige behov. Her finner du tørrfôr til aktive katter, innendørskatter, katter med fôrallergi og nøytraliserte katter. Utvalget av kattefôr består også av fôr med store kroketter, våtfôr og spesielt diettfôr. All In One konseptet for kattefôr innebærer at alt kattefôret inneholder alle de viktigste ernæringsmessige komponentene. Det er et velbalansert fôr med et høyt innhold av proteiner. Det er ikke tilsatt fargestoffer, smaksstoffer, tilsetningsstoffer eller soya. Alle produktene er dessuten glutenfri – unntatt Minkas. Du har dermed alle muligheten for å gi din kat et fôr den vil elske.

Light kattefôr fra Happy Cat
Happy Cat Light gir metthets følelse – bare med mindre fett. Happy Cat Adult Light er den ideelle kosten for overvektige katter. Lett, fyldig og velsmakende med kun 8,5% fett. Med individuelt tilpasset mat kan du være sikkert på å unngå overspising og de problemene som er forbundet med det. All In One er et ernæringsmessig konsept for katter som passer til alle livets faser.

Skjem bort din eldre katt med seniorfôr fra Happy Cat
Når katten kommer opp i årene, endrer kattens ernæringsmessige behov seg på flere måter. En eldre katt beveger seg typisk ikke så veldig mye i hverdagen og dens forbrenning kan være redusert. Derfor har katten behov for et fôr med litt lavere kaloriinnhold, slik at den unngår overvekt. Spesielt som eldre, er det belastende for kattens ledd og knokler å veie for mye, så det er viktig å unngå. De indre organene, slik som nyrer, lever og hjerte kan også gjennom korrekt fôring skånes, hvis de på grunn av alder en litt svekket. Dette tilstrebes ved et nøye avstemt innhold.
All In One konseptet for kattefôr innebærer at alt kattefôr inneholder alle de viktigste ernæringsmessige komponentene. Det er et avbalansert fôr med et høyt innhold av proteiner som ikke er tilsatt fargestoffer, smaksstoffer, tilsetningsstoffer eller soya. Seniorfôret er dessuten glutenfritt.

Rask levering
Kjøp kattefôr fra Happy Cat hos Zoopermarked.no og få det levert i løpet av bare noen få dager. Det blir vel neppe enklere å få fôret hjem – helt til døren.

Prismatch garanterer deg den beste prisen
Når du kjøper kattefôr hos Zoopermarked.no kan du være sikker på at du får den beste prisen. Vi har nemlig prismatch, så hvis du finner ditt fôr billigere i en annen webshop i Norge, skal du bare henvende deg til oss og vi vil matche prisen.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Leverer kjapt og utmerket service:)
Leverer kjapt og utmerket service:)
23.04.2018 - Stein
Rask handel!
Tipptopp!! Anbefales👍
24.04.2018 - Tone

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.