ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Happy Dog – fôr til en glad hund
Happy Dog er et super premium hundefôr som er produsert i Tyskland, utelukkende av lokale råvarer. Happy Dog er kjent for å produsere hundefôr av rene ingredienser, protein i topp kvalitet og helt uten bruk av kunstige tilsettingsstoffer, hvilket til sammen sikrer en fordøyelighet opp imot 90 prosent. Dette betyr at hunden utnytter fôret godt, så det skal brukes mindre mengder.

Happy Dog produserer hundefôr i topp kvalitet til alle slags hunder. De har spesielle serier til små og store hunder, helt fra valper til eldre hunder og hunder med spesielle behov for fôr, med eller uten visse ingredienser. Med fôr fra Happy Dog vil du derfor alltid kunne finne et fôr som både vil begeistre hunden og trives optimalt med.

Allergivennlig hundefôr fra Happy Dog
Hvis du er bekymret for om din hund har fôrallergi, bør du naturligvis først få den undersøkt av en dyrlege. Deretter har du mange muligheter for å finne et allergivennlig fôr som hunden din tåler. Det skal naturligvis være et hundefôr uten de ingrediensene som du har funnet ut av at den ikke tåler.

Her har Happy Dog noen unike tilbud med fôr med proteiner fra mer uvanlige kilder, slik som struts og lam. Hvis du gir hunden et fôr med kun én proteinkilde, så har du mer kontroll på hva hunden eventuelt reagerer på via kosten. For å optimalisere proteinet er det allergivennlige fôret fra Happy Dog, supplert med lav allergifremkallende kullhydratkilder, som poteter, mais og ris.

Happy Dog til valper i alle størrelser
Uansett om du har en valp fra en liten rase eller fra en stor rase, så har Happy Dog et fôr som er skreddersydd til nettopp din hund. Valpefôret finnes nemlig i en Mini, Medium og en Maxi utgave. Alle valper har behov for et fôr som er lettfordøyelig, proteinrikt og med den riktige balansen mellom kalsium og fosfor, og selvfølgelig alle nødvendige vitaminer og mineraler.

Mindre hunderaser bruker mye energi når de vokser, i løpet av deres forholdsvis korte vekstperiode. Derfor har valper fra små hunderaser et større behov for lett tilgjengelig energi i kosten enn valper fra de store rasene har.

Når det gjelder de store rasene skal man tenke motsatt, nemlig å passe på at de ikke vokser for fort av hensyn til utviklingen av ledd og knokler. Derfor skal fôret til valper fra store raser inneholde mindre mengder med energi og et meget nøye tilpasset innhold av mineraler.
Hos Happy Dog er Maxi valpefôr derfor inndelt i to varianter: Maxi Baby og Maxi Junior. På denne måten sikres den optimale fôringen av store valper.

Happy Dog til store og små voksne katter
Happy Don er kjent som et fôr som både lukter og smaker utrolig godt, og som begeistrer de aller fleste hunder. Deres store utvalg av fôr med forskjellige ingredienser, sikrer at du vil finne et fôr som din hund liker aller best. I tillegg har du mulighet til å bytte mellom de forskjellige smaksvariantene som en ekstra inspirasjon på menykortet.

Happy Dog har fôr til Mini, Medium og Maxi hunder, samt fôr til ekstra aktive hunder og fôr spesielt til seniorhunder. Hos Happy Dog finner du fôr med smaksvariantene kylling, lam, kanin, laks og and med mere. Du har dermed alle muligheter for å gi din hund et fôr som begeistrer.

Light hundefôr fra Happy Dog
Hvis din hun har blitt litt for rund, eller har en tendens til å bli overvektig, har Happy Dog en unik formular med hele to light produkter. Happy Dog Light 1 – low crab og Happy Dog Light 2 – low fat.

Happy Dog Light 1 er til hunder som er overvektige og dermed også veldig sultne ved forsøk på slanking. Happy Dog Light 1 er produsert med et lavere innhold av kullhydrater og dermed et lavere energiinntak. Til gjengjeld er det tilsatt ekstra fibre så hunden føler seg mett samt et moderat innhold av proteiner, slik at hunden bevarer muskelmassen.

I tillegg er Happy Dog Light 1 tilsatt blant annet L-carnitin, som hjelper med til å øke hundens forbrenning av fett. Når hunden har gått ned til den ønskede vekten og denne skal vedlikeholdes best mulig, så byttes det ut med Happy Dog Light 2. Dette fôret har et lavt fettinnhold og hjelper dermed til å sikre at hunden ikke legger på seg igjen.

Fôret kan også brukes til hunder med en tendens til overvekt. Det kan for eksempel være hunder som er kastrert og som en følge av det har blitt mer sultne. Happy Dog Light 2 er også supplert med L-carnitin for økt fett forbrenning og har en deilig smak av blant annet kylling og fisk.

Skjem bort eldre hunder med seniorfôr fra Happy Dog
Når hunden kommer opp i årene endrer dens næringsmessige behov seg på flere måter. Typisk for en eldre hund er at den ikke beveger seg så mye i hverdagen og hundens forbrenning minskes deretter. Derfor har hunden behov for et fôr med litt lavere kaloriinnhold, slik at den unngår å bli overvektig. Spesielt som eldre er det belastende for hundens ledd og knokler og veie for mye, så dette er viktig at man unngår.

Indre organer, som nyrer, lever og hjerte, kan også gjennom korrekt fôring skånes, hvis de på grunn av alder er litt svekket. Det strebes etter å oppnå et nøye avstemt mineralinnhold. I tillegg er Happy Dog senior, produsert med ekstra lettfordøyelig ingredienser, gode fibre og tilsatt New Zealansk musling og andre gunstige urter for optimal leddpleie og velbefinnende.

Rask levering
Kjøp hundefôr fra Happy Dog, hos Zoopermarked.no og få varene levert innen få hverdager. Enklere blir det vel neppe å få fòret hjem – helt til døren!
I tillegg har du helt gratis levering, hvis du bestiller for minst kr. 500,- per gang.
 
Smaksgaranti og prismatch
Når du handler hundefôr gjennom Zoopermarked.no, kan du være sikker på at du får den beste prisen. Vi har nemlig prismatch, så hvis du finner fôr billigere et annet sted, i en norsk butikk eller web-shop, skal du bare henvende deg til oss, og vi matcher prisen.

Hvis din hund mot forventning ikke skulle like et tørrfôr produkt som blant annet Happy Dog, kjøpt hos Zoopermarked.no, så er du så heldig at vi har smaksgaranti på tørrfôr produkter, både til hunder og katter. Henvend deg til kundeservice om du ønsker å benytte deg av denne servicen.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Topp service
Topp service, rask levering😊
22.04.2018 - Esten Guldahl
A+ will buy again :)
A+++ will buy again. :)
23.04.2018 - Ruslan Sanakojev

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.