ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Kronch Fullfôr er basert på fersk laks
Henne Pet Food AS er en dansk virksomhet som holder til i Vestjylland, og som produserer fôrmidler, samt hunde- og kattemat, basert på laks. Den ferske laksen brukes i fôret i løpet av 48 timer og behandles så varsomt at de sunne egenskapene i både lakseoljen og proteinet, bevares best mulig.

Kronch fullfôr har et høyt innhold av Omega-3 og -6 fettsyrer
Laks er rik på de essensielle Omega-3 og -6 fettsyrer, som har gode helsemessige egenskaper. Omega-3 styrker immunforsvaret og minsker risikoen for hjerte- og karsykdommer. Omega-6 fremmer en sunn hud og en glansfull pels. Hvis du fôrer hunden eller katten med Kronch fullfôr, dekker du kjæledyrets behov for både omega-3 og -6 fettsyrer.

Kronch Lakseolje som supplement ved hudlidelser
Kronch Lakseolje er kaldpresset og meget rik på Omega-3 og -6 fettsyrer. Kjæledyret ditt er godt dekket inn med Omega fettsyrer, hvis du fôrer med Kronch Fullfôr, men hvis kjæledyret har hudlidelser eller leddproblemer, kan det være til gavn at du supplerer kosten med Kronch Lakseolje. Lakseoljen kan forbygge hudproblemer som tørr hud, klør og matt pels hos både hund og katt.

Det kan også være andre situasjoner, hvor behovet for supplement oppstår. Et tilskudd av lakseolje kan også gis til valper på avvenning, drektige og diende tisper, samt hvis kjæledyret er i en sykdomsperiode. Gir du kjæledyret lakseolje på daglig basis, skal du være oppmerksom på at Kronch Lakseolje er meget energirik, hvilket kan bety at du skal redusere mengden med fôr.

Hos Zoopermarked.no kan du kjøpe Henne Pet Kronch Lakseolje til hunden i fire forskjellige størrelser. Vi fører Kronch lakseoljen med innhold i pumpeflasker á 250 ml, 500 ml og 1000 ml, og i en dunk á 2500 ml. Lakseoljen til katten kan du kjøpe her hos Zoopermarked.no i pumpeflasker á 250 ml. Etter at lakseoljen er åpnet, bør den oppbevares kjølig.

Lakseproteiner med høy fôrverdi
Sammenliknet med andre proteinkilder, har lakseoljen en meget høy biologisk verdi som uttrykker dens verdi som energikilde. Hele 93 % av lakseproteinet kan kroppen bruke direkte til forbrenning og frigivelse av energi. Den høye biologiske verdien og den effektive graden av utnyttelse av lakseproteinet, påvirker derfor også mindre produksjon av avføring enn proteinkilder med lavere biologisk verdi, som for eksempel, hvete, soyamel, svinekjøtt, oksekjøtt og fårekjøtt.

Fem typer Henne Pet Kronch fullfôr til hunden
Henne Pet Kronch fullfôr fås i fem varianter hvor alle inneholder minimum 16 % fersk laks, og alle er korrekt avbalansert i henhold til AAFCO-normene.
Fullfôret dekker hundens daglige ernæringsbehov for proteiner, fett, kullhydrater, vitaminer og mineraler. Det skulle være fullt mulig å finne en variant som passer akkurat til din hund. Vi fører alle fem variantene hos Zoopermarked.no.

Henne Pet Kronch Basic deker behovet for proteiner, vitaminer og mineraler hos en voksen hund med normalt energinivå.

Henne Pet Kronch Main har en lavere fettprosent enn Basic, og er til den lettere overvektige eller til den litt eldre hund. Som kullhydratkilde, er det tilsatt hvete i Main i forskjell fra Basic som inneholder ris.

Henne Pet Kronch Optimal er velegnet til unge hunder og til den drektige eller til den diende tispe. Dette produktet er tilpasset disse hundenes noe større behov for viktige vitaminer, mineraler og energi.

Henne Pet Kronch Active er utviklet til aktive hunder og arbeidshunder, som trenger litt ekstra energi. Active fullfôr har et høyere fett- og proteininnhold enn de øvrige variantene for å sikre at den aktive hunden får den ekstra energien den har behov for.

Henne Pet Kronch Grain Free er et kornfritt produkt, og er derfor særdeles velegnet til de hunder som ikke tåler kornprodukter.

Luksus LakseKronch godbiter til hunden
Laksegodbitene fra Henne Pet Food til din hund er et luksusprodukt laget av 100 % ren laks. Denne lekre knasegodbiten til hunden fra Henne Pet Food er produsert ved at laksen er hakket til farse og tørket på en skånsom måte.

LakseKronch – The Original er en sunn og nærende hundegodbit, som hunden vil elske. LakseKronch godbiter er et rent naturprodukt som inneholder de viktige Omega-3 og -6 fettsyrer, vitaminer og mineraler. Hos Zoopermarked.no kan du kjøpe denne lekkerbisken til hunden i to varianter. Vi selger LakseKronch i mindre poser á 175 g, og i større poser á 600 g.

LakseKronch – Pocket har samme innhold som The Original LakseKronch.
Forskjellen er at disse krasegodbitene er en ikke-fettet variant, så du kan ha de i lommen, og er tilsatt litt potetmel, så du unngår fettete fingre og lommer. Denne pocketutgaven fås i poser á 175 g.

Energirik snack til slede- og arbeidshunden
Kronch Pemmikan er en lettopptakelig og kaloririk hundesnack, som inneholder 59 % fett. Henne Pet Food har utviklet Kronch Pemmikan i samarbeid med sledepatruljen Sirius. Resultatet av samarbeidet, ble til høyenergifôret Pemmikan som tilfredsstiller hundens krav om ekstra energibehov under barske arbeidsforhold.

Denne kaloribomben av en godbit, er velegnet som energitilskudd til hunder med krevende oppgaver og i kaldt vær. Kronch Pemmikan kan også brukes som energitilskudd til hunder på jakt eller som tilskuddsfôr til avmagrede hunder og diende tisper med for liten melkeproduksjon.

Henne Pet Kronch fullfôr til den voksne katten
Hos Zoopermarked.no kan du også kjøpe Kronch fullfôr til din voksne katt. Henne Pet Kronch Adult Kattemat inneholder, akkurat som de andre produktene, også fersk laks. Kronch Adult er sunn kattemat i høy kvalitet. Kronch Adult dekker kattens daglige energibehov for fett, proteiner, mineraler og vitaminer.

Denne fôrblandingen er korrekt avbalansert i henhold til AAFCO-normene. Tørrfôret er utviklet til voksne neutraliserede katter og forebygger urinveissteiner som hyppigst rammer nøytraliserte katter.
Dessuten kan Kronch Adult også minimere hårballer og minske luktgenene fra kattebakken. I Kronch Adult pakningen er innholdet fordelt i mindre poser á 750 gram med som kan lukkes for å bevare friskheten.

Lekre LakseMønch snack til katten
LakseMønch fra Henne Pet Foot er kornfrie godbiter til katten. Denne lekre laksegodbiten er laget av 100 % ren laks, som er tørket på en skånsom måte.
Dermed bevares laksens gode egenskaper og det naturlige innholdet av de essensielle Omega-3 og -6 fettsyrene. LakseMønch er lett fordøyelige, sunne og velsmakende luksussnacks til din katt.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Topp service
Topp service, rask levering😊
22.04.2018 - Esten Guldahl
A+ will buy again :)
A+++ will buy again. :)
23.04.2018 - Ruslan Sanakojev

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.