ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

TIL VALPER OG KATTUNGER/ SVAKE DYR HILLS DIET CANINE/FELI..
156 G
Pris pr. 100 gr NOK 15,00
ALDER: AVVENNING - 9 - 12 MÅNEDER
HILLS DIET CANINE/FELINE  A/D
(052742567006) Populær
Veil. markedspris 26,00 
NOK 23,40 pr stk v. 24 stk
HUNDEMAT MOT ALLERGI /ALLERGEN FREE HILLS DIET Z/D HUNDEFÔR
370 G
Pris pr. 100 gr NOK 7,58
FÔRALLERGIPROBLEMER
HILLS DIET Z/D HUNDEFÔR
(052742801803)  
Veil. markedspris 33,00 
NOK 28,05 pr stk v. 12 stk
TIL STERILISERTE KATTER / FINDELT HILLS DIET C/D KATTEMAT
156 G
Pris pr. 100 gr NOK 15,00
URINARY TRACT HEALTH/URINVEISPL..
HILLS DIET C/D KATTEMAT
(052742945101) Populær
Veil. markedspris 26,00 
NOK 23,40 pr stk v. 24 stk
HUNDEMAT MOT MAGE-TARMPROBLEMER HILLS DIET I/D HUNDEFÔR
360 G
Pris pr. 100 gr NOK 7,79
FORDØYELSESPROBLEMER - LOW FAT
HILLS DIET I/D HUNDEFÔR
(052742181103)  
Veil. markedspris 33,00 
NOK 28,05 pr stk v. 12 stk
ULTRA ALLERGEN-FREE/MOT MATALLERGI HILLS DIET Z/D KATTEMAT
156 G
Pris pr. 100 gr NOK 15,00
ALLERGIPROBLEMER / LOW ALLERGEN
HILLS DIET Z/D KATTEMAT
(052742566108)  
Veil. markedspris 26,00 
NOK 23,40 pr stk v. 24 stk
KATTEFULLFÔR - SAMT FOREBYGGING HILLS DIET J/D KATTEMAT
156 G
Pris pr. 100 gr NOK 15,00
LEDD OG GIKTPROBLEMER
HILLS DIET J/D KATTEMAT
(052742626505)  
Veil. markedspris 26,00 
NOK 23,40 pr stk v. 24 stk
KATTEFÔR TIL NYRELIDELSER / FINDELT HILLS DIET K/D KATTEMAT
156 G
Pris pr. 100 gr NOK 15,00
RENAL HEALTH / NYRELIDELSER
HILLS DIET K/D KATTEMAT
(052742945309)  
Veil. markedspris 26,00 
NOK 23,40 pr stk v. 24 stk
KATTEFÔR TIL VEKTTAP/ VEKTREDUKSJON HILLS DIET METABOLIC K..
156 G
Pris pr. 100 gr NOK 15,00
MOT OVERVEKT / VANSKELIG OVERVEKT
HILLS DIET METABOLIC KATTEMAT
(052742210209)  
Veil. markedspris 26,00 
NOK 23,40 pr stk v. 24 stk
TIL PROBLEMER MED SKJOLDBRUSKJERTEL HILLS DIET Y/D KATTEMAT
156 G
Pris pr. 100 gr NOK 15,00
THYORID HEALTH /SKJOLDBRUSKJERTEL
HILLS DIET Y/D KATTEMAT
(052742149608)  
Veil. markedspris 26,00 
NOK 23,40 pr stk v. 24 stk
HUNDEMAT VED MAGE- TARMPROBLEMER HILLS DIET I/D HUNDEFÔR
360 G
Pris pr. 100 gr NOK 7,79
FORDØYELSESPROBLEMER
HILLS DIET I/D HUNDEFÔR
(052742840802)  
Veil. markedspris 33,00 
NOK 28,05 pr stk v. 12 stk

Hill’s en dedikert partner
Hill’s arbeider for å hjelpe hunder og katter til å oppnå deres fulle potensial gjennom ernæring og pleie. Deres motivasjon er deres hengivenhet til sunne og glade hunder og katter.

Hill’s startet i 1939 av en fremragende veterinær. Deres misjon er å berike og forlenge det spesielle forholdet mellom mennesker og deres husdyr. For å gjøre dette mulig, lager de dyrefôr av høyeste kvalitet som er tilgjengelig på markedet med deres dyrefôrserier. De har også stor interesse hva angår velferden av hunder og katter overalt og er aktivt involvert i å støtte veterinærer og internater. I hvert aspekt gjør de en forskjell for mennesker og deres husdyr over hele verden.

Et spørsmål om balanse i kosten
God og riktig ernæring er ikke kun et spørsmål om hvilke ingredienser som er brukt. Men, i høy grad også den riktige balansen av innholdet. Fôrer du din hund feil, kan det i verste fall bety en rekke problemer med helsen. Hill’s Science Plan har innsett dette og har en nøyaktig balanse mellom 50 næringsstoffer fordelt over alderstrinn, livsstil, rase og spesielle behov. For mye, for lite – det arbeider de hele tiden med å unngå.

Hill’s Science Plan hundefôr til alle alderstrinn og behov
Hos Zoopermarked.no fører vi hele sortimentet fra Hill’s Plan. Fra valpefôr til seniorfôr. Og fôr beregnet til hunder med ulike problemer, som for eksempel overvekt, tannhygiene, fordøyelse, pels osv.

Hill’s Science Plan valpefôr
Korrekt fôring av din valp er viktig, så den får den beste starten på livet. Mengden og intervallene skal være avstemt alt etter hvilken hund du har. Du kan følge bruksanvisningen på fôrposen, men de vil alltid kun være veiledende. Hvis du vil være helt sikker, følger det her noen trinn som du kan følge:

- Vei hunden med jevne mellomrom
- Bruk kun den mengde fôr som står på bruksanvisningen
- Lag et skjema hvor du kan følge hundens vekt i forhold til mengde fôr
- Heretter kan du lettere måle korrekt mengde med fôr

Store raser har større behov for ekstra energi for å sikre den beste utviklingen av knokler og ledd. Når du går over til Hill’s Science Plan skal du introdusere det gradvis i en periode på 7 dager. Du kan gjerne blande med det gamle fôret og på den måten skifte til det nye. Og husk, at din valp alltid har adgang til friskt vann.

Vær forsiktig med å gi godbiter i form av matresten fra middagsbordet. Det kan være fristende å gjøre, men det kan ved overdrivelse føre til feil ernæring og kanskje overvekt.

Hill’s Science Plan voksenfôr til hunder
Når din hund går fra valpe- til voksenstadiet, er det også tiden for å skifte ut valpefôret med et voksenfôr som passer til din hunds behov. Hos Zoopermarked.no fører vi Hill’s Science Plan til alle størrelser hunder. Fra små, mellomstore og store hunder. Og i forskjellige smaksvarianter. Også her er det viktig gradvis å introdusere det nye fôret over en 7-dagers periode.

Hill’s Science Plan seniorfôr til hunder
Etter hvert som din hund blir eldre, endres også hundens energibehov. Den er mindre aktiv og har ikke behov for så mye tilførsel av energi som i dens yngre dager. Hos Zoopermarked.no fører vi Hill’s Science Plan seniorfôr, som er spesielt beregnet til eldre hunder. Følg eventuelt bruksanvisningen på posen hvis du er i tvil. Og gå gradvis, i løpet av en ukes tid, over til det nye fôret.

Hill’s Science Plan seniorfôr til hunder med problemer
Hos Zoopermarked.no fører vi hundemat som hjelper for ulike problemer hos hunder. Det kan være problemer med vekten, musklene, pelsen, bevegeligheten. Her får du fôr som er spesielt målrettet til å hjelpe på disse problemene.

Hill’s Science Plan våtfôr til hunder
Hos Zoopermarked kan du få hele sortimentet fra Hill’s Science Plan som våtfôr. Det er det samme gode innholdet som ved tørrfôret, men noen ganger så foretrekker hunder våtfôr. Også på grunn av den gode smakskvaliteten.

Hill’s Nature’s Best hundefôr
Dette hundefôret er laget, slik at det er skånsomt for din hunds fordøyelsessystem. Det inneholder gode, naturlige ingredienser og er velegnet som fullfôr til hunder i alle aldre. Fås til valper, eldre hunder, samt små, mellomstore og store hunder. Alle produktene sørger for ekstra fettforbrenning, så det er selvsagt også meget anvendelig til hunder som er nøytralisert (kastrert eller sterilisert).

Hill’s Science Plan kattemat
Akkurat som til hunder, fører Zoopermarked.no også sortimentet fra Hill’s Science Plan til katter. Her har man dele inn fôret i 4 hovedgrupper:

- Kattungefôr
- Voksen katt
- Eldre katt
- Senior katt

I tillegg er der også fôrtyper, som letter de problemene som katter ofte blir utsatt for.

Hill’s Science Plan kattungefôr
Korrekt fôring av din kattunge er viktig, slik at den får den beste starten på livet. Mengden og intervallene skal være avstemt alt efter hva slags katt du har. Du kan følge bruksanvisningen på fôrposen, men de vil alltid kun være veiledende. Hvis du vil være helt sikker, følger det her et par trinn som du kan følge:

- Vei din katt med jevne mellomrom
- Bruk kun den mengden med fôr, som bruksanvisningen opplyser
- Lag et skjema, hvor du kan følge kattens vekt, i forhold til mengden med fôr
- Heretter er det lettere å måle korrekt mengde med fôr

Hill’s Science Plan kattefôr til voksne katter
Når din katt går fra kattunge- til voksenstadiet, et det også tiden for å skifte ut kattungefôret med et voksenfôr som til din kats behov. Hos Zoopermarked.no fører vi Hill’s Science Plan til alle størrelser katter. Fra små, mellomstore og store katter. Og i forskjellige smaksvarianter. Også her er det viktig å gradvis introdusere det nye fôret over en 7-dagers periode.

Hill’s Science Plan mattemat til senior og eldre katter
Etterhvert som din katt blir eldre, endres også dens energibehov. Den er mindre aktiv og ikke behov for så mye tilførsel av energi som i dens yngre dager. Hos Zoopermarked.no fører vi Hill’s Science Plan seniorfôr som er spesielt beregnet til eldre katter. Følg eventuelt bruksanvisningen på posen hvis du er i tvil. Og gå gradvis, i løpet av en ukes tid, over til det nye fôret.

Hill’s Science Plan til katter med problemer
Hos Zoopermarked.no fører vi kattemat som avhjelper forskjellige problemer hos katter. Det kan være problemer med vekten, musklene, pelsen, bevegeligheten. Her får du fôr som er spesielt målrettet til å hjelpe til med disse problemene.

Hill’s Science Plan våtfôr til katter
Hos Zoopermarked.no kan du få hele sortimentet fra Hill’s Science Plan som våtfôr. Det er det samme gode innholdet som tørrfôret, men noen ganger foretrekker katter våtfôr. Også på grunn av topp smakskvalitet.

Hill’s Nature’s Best kattefôr
Dette kattefôret er laget slik at det er skånsomt for din kats fordøyelsessystem. Det inneholder gode, naturlige ingredienser og er velegnet som fullfôr til katter i alle aldre. Fås til kattunger, voksne og eldre katter. Alle produktene sørger for ekstra fettforbrenning, så det er selvsagt også meget anvendelig til katter som er nøytraliserte (kastrerte eller steriliserte).

Billig kattemat fra Hill’s Science Plan
Hos Zoopermarked.no har vi løpende gode tilbud på fôrvariantene fra Hill’s Science Plan. Hold øye med denne siden og spar penger.

Levering til døren
Bli fri for å slepe med deg tunge fôrposer. Bestill hos Zoopermarked.no og få varene levert direkte på døren i løpet av få dager.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Best price online:-)
Best price online:-)
22.04.2018 - Marcin Wolanski
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.