ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Hill’s hundefôr – slik sikrer du din hund et sunt og langt liv!
Hos Zoopermarked.no finner du et bredt sortiment av hundefôr og hundemat fra Hill’s som er utviklet i tett samarbeid med førende dyrleger og eksperter i ernæring. På denne siden finner du alt fra valpefôr til seniorfôr og spesialfôr. For all enkelhets skyld har vi delt opp hundematen her på siden etter alder, slik at du kan finne akkurat det hundefôret som er best egnet til din hund. Når du velger Hill’s hundefôr, kan du være sikker på at din hund får all den ernæringen den trenger. Hill’s Science Plan hundefôr er sammensatt av kvalitetsingredienser, skreddersydd til din hunds alder, rase, størrelse og spesielle behov.
Kvalitetsingrediensene gjør hundematen enklere å fordøye, samtidig som smakskvaliteten øker.
Videre inneholder alle Hills Science Plan produktene klinisk dokumenterte antioksidanter, som sikrer din hund et sunt og sterkt immunforsvar.

Sliter din hund med overvekt eller sart mage? Så velg Hill’s hundefôr
Hill’s har utviklet en serie produkter, spesielt tilpasset hunder med spesielle behov. Har din hund for eksempel en tendens til overvekt, kan du på denne siden finne en rekke light-produkter som hjelper din hund med å finne tilbake til sin idealvekt. Videre har Hill’s også utviklet hundemat til hunder som sliter med sart mage og/eller hudproblemer. Og til sist finner du også hundefôr som kan redusere problemer med tannstein og plakk.

Hill’s voksenfôr – hundefôr av høy kvalitet
Hill’s hundefôr er kjent verden over for sin høye kvalitet og det er ikke uten grunn at mange dyrleger anbefaler nettopp dette hundefôret. Ved å velge Hill’s hundefôr, sikrer du deg at din hund får den nødvendige ernæringen som skal til for å holde seg sunn. Hill’s hundefôr består av nøye sammensatte ingredienser av høy kvalitet, skreddersydd til din hunds alder, rase, størrelse og spesielle behov. Hill’s hundefôr inneholder en klinisk dokumentert sammensetting av antioksidanter som sikrer din hund et sunt immunforsvar. Hill’s voksenfôr er velegnet til alle hunderaser i alderen 12 måneder – 6 år.

Hvorfor velge Hill’s voksenfôr?
Hill’s hundefôr er laget av ingredienser av høy kvalitet og inneholder mer enn 50 forskjellige næringsstoffer for å tilfredsstille din hunds spesielle behov. Sammensettingen av kvalitetsingredienser betyr dessuten at hundefôret er lettere å fordøye. Du skal velge Hill’s voksenfôr fordi din hund vil nyte hvert eneste måltid.

Hos Zoopermarked.no finner du et stort utvalg av Hill’s voksenfôr, velegnet til alle hunder – uansett alder, rase, størrelse og livsstil. Har din hund for eksempel en tendens til overvekt, finner du hos oss en serie light produkter fra Hill’s som er velegnet til alle hunderaser. Vi tilbyr også fôret Oral Care som er utviklet spesielt til å hjelpe hunder som sliter med tannstein og plakk.

Hill’s seniorfôr – avbalansert ernæring
I takt med at din hund eldes, endres også hundens behov. Hill’s seniorfôr anbefales til eldre hunder som har behov for færre kalorier. Det kan for eksempel være hunder som med alderen har blitt mindre aktive, steriliserte eller kastrerte, eller har tendenser til overvekt. Fra din hund er rundt 6 år, bør du skifte til et seniorfôr. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av seniorfôr i premium kvalitet fra Hill’s.

Hill’s seniorfôr er laget av kvalitetsingredienser som er spesielt sammensatt for å dekke de ernæringsmessige behovene hos eldre hunder. På grunn av de gode råvarene er Hill’s seniorfôr lettfordøyelige.

Hundefôr som ikke er korrekt sammensatt til å oppfylle hundens behov, kan medføre helsemessige problemer. Når du bytter fra et voksenfôr til et seniorfôr, kan det være en god idè å gjøre et gradvis bytte, da noen hunder med sart fordøyelse kan oppleve fordøyelsesproblemer hvis skiftet skjer for raskt.

Få ditt Hill’s seniorfôr levert direkte på døren!
Hos Zoopermarked.no finner du alltid supre priser på Hill’s seniorfôr. Og du kan til og med få de tunge posene levert direkte til din adresse innefor 1-2 hverdager. Som noe helt nytt kan du nå også melde deg inn i Zoopermarkeds abonnementsordning. Det er gratis og du får automatisk levert ditt hundefôr direkte på døren hver måned. Det kan vel knapt bli enklere å handle hundefôr.

Natures Best valpefôr, voksenfôr og seniorfôr
Hos Zoopermarked.no finner du et velassortert utvalg av Nutures Best Hundefôr til både valper, voksen- og seniorhunder. Natures Best valpefôr er også velegnet til drektige og diende hunder. Natures Best hundefôr er fremstilt av sunne, naturlige ingredienser og er utrolig skånsom for hundens fordøyelsessystem. Natures Best hundefôr er et fullfôr som er velegnet til alle hunder, uansett alder og rase. Og på grunn av den unike formelen og evnen til å optimere fettforbrenningen, er Natures Best også velegnet til kastrerte eller steriliserte hunder.

Hvorfor skal jeg velge Natures Best hundefôr?
Natures Best hundefòr inneholder alt det som din hund trenger for å få en langt og sunt liv. Natures Best hundefôr kjennetegnes ved at det inneholder naturlige ingredienser som er milde mot din hunds fordøyelsessystem, til kastrerte eller steriliserte hunder og at det ikke inneholder kunstige konserveringsmidler, smaksstoffer eller fargestoffer. Inneholder heller ikke hvete, egg eller melkeprodukter. Derimot er Natures Best hundefôr tilsatt vitaminer, mineraler og andre viktige næringsstoffer. Natures Best hundefôr inneholder dessuten omega 3 og 6 fettsyrer som sikrer din hund en sunn og skinnende pels. Natures Best hundemat fremmer og bibeholder en sunn livsstil.

Hill’s våtfôr til hunder i alle aldre
Hos Zoopermarked.no finner du velassortert utvalg av våtfôr fra Hill’s. Det er populært å ”pynte” tørrfôret med litt våtfôr på toppen. Hill’s våtfòr inneholder ikke noe overflødige salt, men er derimot rikt på antioksidanter og inneholder mer enn 50 nødvendige næringsstoffer, vitaminer og mineraler.

Derfor skal du velge Hill’s våtfôr til din hund

Hill’s våtfôr er sammensatt til å forbedre din hunds helse og levealder. Hill’s våtfôr er med til å bevare sunne, vitale organer med et avbalansert natrium- og fosforinnhold.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Jeg har handlet her i et par år nå
Jeg har handlet her i et par år nå. Bra priser og utmerket service med rask levering!
17.04.2018 - Hege
Fantastisk fin nettbutikk👍🏻
Fantastisk fin nettbutikk👍🏻 Gode priser,rask levering rett på døra 😊😊😊 Aldrig hatt problemer ‼️
19.04.2018 - JOHNNY OLSEN

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.