ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Hill’s kattefôr
Hos Zoopermarked.no finner du et bredt sortiment av kattefôr fra Hill’s som er utviklet i nært samarbeid med førende dyrleger og eksperter innen ernæring. På denne siden finner du alt fra kattungefôr til seniorfôr og spesial-kattefôr. Når du velger Hill’s kattefôr, kan du være sikker på at din katt får den ernæringen den trenger for å holde seg sunn og bevare vitaliteten. Hill’s kattefôr kjennetegnes ved at fôret er sammensatt av kvalitetsingredienser og skreddersydd til kattens alder, rase, størrelse og spesielle behov. Videre inneholder Hill’s kattefôr klinisk dokumenterte antioksidanter som sikrer din hund et sunt og sterkt immunforsvar.

Har din katt spesielle behov?
Ut over de alminnelige fôrproduktene, har Hill’s også utviklet en rekke fôrprodukter som oppfyller kattens helt spesielle behov av fôr. Hill’s har for eksempel utviklet kattefôr mot tannstein, kattefôr mot hudproblemer og kattefôr til steriliserte katter.

Hill’s voksenfôr til katter
Hill’s kattefôr kjennetegnes ved at fôret er sammensatt av kvalitetsingredienser som gjør kattefôret meget smakfullt og lett å fordøye. Ved å velge Hill’s kattefôr, sikrer du deg at din katt får den nødvendige ernæringen som skal til for å holde seg sunn og bevare vitaliteten. Hill’s kattefôr til voksne katter består av nøye sammensatte ingredienser av høy kvalitet som matcher din katts alder, rase, størrelse og spesielle behov.
Hill’s kattefôr inneholder en klinisk dokumentert sammensetning av antioksidanter som sikrer din katt et sunt immunforsvar. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av Hill’s kattefôr til voksne katter i alderen 12 måneder – 6 år.

Hill’s seniorfôr til eldre katter
I takt med at din katt eldes, endres også kattens behov seg. Hill’s seniorfôr anbefales til eldre katter som har behov for færre kalorier, fordi de har blitt mindre aktive, er sterilisert eller generelt sliter med overvekt. Når din katt runder 6 år, bør du bytte til et seniorfôr. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av seniorfôr i premium kvalitet fra Hill’s. Hill’s seniorfôr til katter er laget av kvalitetsingredienser, spesielt sammensatt til å dekke de ernæringsmessige behovene hos eldre katter. På grunn av de gode råvarene er Hill’s seniorfôr til katter dessuten meget smakfullt og lettfordøyeligt.

Hill’s våtfôr til voksen- og seniorkatter
Hos Zoopermarked.no finner du et velassortert utvalg av premium våtfôr fra Hill’s til voksen- og seniorkatter. Hill’s våtfôr til katter er nøye sammensatt av kvalitetsingredienser og inneholder ikke overflødig salt. Hill’s kattevåtfôr er rikt på antioksidanter og inneholder mer enn 50 nødvendige næringsstoffer, vitaminer og mineraler som sikrer din katt et langt og sunt liv. Hill’s våtfôr til voksen- og seniorkatter er med på å bevare sunne, vitale organer med et avbalansert innhold av natrium og fosfor. Derfor skal du velg Hill’s kattevåtfôr.

Natures Best kattefôr
Hos Zoopermarked.no finner du et velassortert utvalg av premium kattefôr fra Natures Best. Natures Best kattefôr kjennetegnes ved at fôret er fremstilt av sunne, naturlige ingredienser som gjør at kattefôret er utrolig skånsomt for kattens fordøyelsessystem. Natures Best kattefôr er et fullfôr velegnet til alle katter, uansett alder og rase. På grunn av dens unike formel og evne til å optimere fettforbrenningen, så er Natures Best også velegnet til steriliserte katter. Natures Best kattefôr inneholder alt det som din katt trenger for å få et langt og sunt liv. Natures Best kattefôr inneholder ingen kunstige konserveringsmidler, smaksstoffer eller fargerstoffer. Derimot er Natures Best kattefôr tilsatt vitaminer, mineraler og andre viktige næringsstoffer. Natures Best kattefôr inneholder dessuten omega- 3 og -6 fettsyrer som sikrer din katt en sunn hud og skinnende pels.

 

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering
Rask levering. Bra pris.Hund er glad.
23.04.2018 - Emilis Pocius
Rask handel!
Tipptopp!! Anbefales👍
24.04.2018 - Tone

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.