ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

HOBBY FIRST KANINFÔR
(5400515000475)  
 
NOK 268,00
FÔRPILLER TIL MUS OG ROTTER HOBBY FIRST GNAGERFÔR
20 KG
ALDER: 6 UKER -
HOBBY FIRST GNAGERFÔR
(5400515000550)  
 
NOK 365,00

Hobby First har både hjerte og sjelen med
Hobby First har i flere generasjoner vært et familieeid selskap som i utgangspunktet bare var engasjert i høns. De var utrolig begeistret for sine dunete venner og gjorde alt for å finne nye måter å forbedre levevilkårene på. De valgte alltid de beste kornene og frøene på markedet, og dermed oppnådde de at deres høns alltid strålte av sunnhet. Det ble eksperimentert med sammensetningen av de beste ernæringsmessige kildene og klarte dermed å finne det optimale fôret til alle dyr, og til og med tilpasset de forskjellige stadiene av livet. Det som startet med hønsefôr, har nå blitt et bredt spekter av produkter tilpasset forskjellige dyrearter.
Vi ønsker vel alle at dyrene våre skal vokse opp under de aller beste forholdene, uansett om du har kjæledyr eller er oppdretter. Dyrene gir oss så mye kjærlighet og tillit, og det må vi forsøke å gjengjelde i form av blant annet fôret. Hobby First innså for lenge siden at dyr, som oss mennesker også trenger god pleie og optimal fôrsammensetning.
Hobby First kjenner sin ledende posisjon innenfor fagområdet. Super moderne produksjonsanlegg og de beste råvarene sikrer det ultimate fôret til både store og små dyr. Oppskriftene er unike og bygger på mange års erfaring med korn og frø, som dyrene jo også ville ha spist ute i den frie natur. Hobby First fås til rimelige priser uten å gå på kompromiss med naturen. Naturlige råvarer pakket i gjenbruksemballasje.
I dag lager Hobby First inntil flere forskjellige fôrtyper til langt mer enn bare til høns. Hobby First produserer blant annet fôr til ender, prydfugler, kaniner, marsvin, mus og rotter og ikke minst til hagens villfugler.

Hobby First er ekte håndverk
Kunder som kjøper fôr hos Hobby First, er folk som setter velferd til dyrene helt øverst. Og det vet de utmerket godt i selskapet. Det er utelukkende de beste råvarene som blir brukt i produksjonen. Hvert fôr produserer på forskjellige tilpassede anlegg, som hver har sine egenskaper. Og alle prosessene blir nøye overvåket.
I hele produksjonsprosessen tar man mest mulig hensyn til naturen og forøker å belaste den minst mulig. Man bruker resirkulert emballasje og når varene skal transporteres bruker man lektere. Dette sikrer lavest mulig CO2-utslipp. Dette er grunnen til at Hobby First er markedsledende innen fôr til dyr i forskjellige størrelser. Hobby First står ikke stille. Hele tiden blir det forsket i nye og bedre fôrtyper og dette vil også fortsette i fremtiden.

Dyr er alt annet enn pynt
Hvem liker ikke dyr? Og dyrene holder seg ubetinget av deg. Og så lenge du behandler dem med respekt, får du mye mer igjen enn bare en dekorativ gjenstand. Dyr utstråler kjærlighet, tillit og sorg. Og det smitter av på oss mennesker – spesielt barn. Det fremmer følelsen av omsorg og ansvar. Og det bør vi gjengjelde med kjærlig omsorg og fornuftig kost. Hobby First utvikler kontinuerlig nye produkter av høy kvalitet. Den gode pleien og omsorgen må du ta deg av.

Kjøp Hobby First hos Zoopermarked
Hobby First har et populært produkt som heter Farm Grit med anis. Det er et fôr til høns som sørger for at de trives. Det inneholder grit og magegrus i en helt spesiell kombinasjon. Grit inneholder mye kalsium og magegrus er små steiner som gjør at hønsene lettere kan knuse frø og korn i kråsen. Dette gir hønsene en optimal fordøyelse.
I tillegg er et tilsatt muslingskall som tilfører mineraler som er nødvendige for et robust eggeskall og et sterke skjelett.
Hobby First produserer fôr til høns og mange andre dyre- og fuglearter. Hobby First kaninfôr er formet som små piller og har en fortreffelig smak. Fôret inneholder blant annet lucerne, som er rik på mange næringsstoffer. I tillegg er det også blandet i coccidostatikum, som gir kaninen en god tarmflora og unngår parasitten Coccisiosis.
Hobby First har også supplerende fôrblandinger. De forskjellige fôr-supplementene er spesifikt sammensatt til de forskjellige fugleartene.

Kjøp Hobby First hos Zoopermarked – det lønner seg
Hos Zoopermasrked.no handler vi alltid inn store mengder. Og bare de beste merkene på markedet. Det betyr at du som kunde hos Zoopermarked alltid kan være sikkert på å ha et kjempestort utvalg til markedets bedre priser. Mange av våre produkter har vi faste priser. Og på en lang rekke fôrvarianter og kattegrus har vi stempelkort-ordning, så du kan spare ytterligere.

Zoopermarked har alt til kjæledyret ditt
Hos Zoopermarked.no kommer du ikke forgjeves. Vi har et kjempestort utvalg i fôr og tilbehør til kjæledyr. I tillegg til produktene fra Hobby First har vi også er rekke andre produkter du med fordel kan bruke. Hvis du er i minste tvil, kan du trygt henvende deg til oss. Vi hjelper deg så gjerne med å finne de riktige tingene som du trenger for kjæledyret ditt. Vi sitter alltid klar på mail eller telefon, hvis du skulle ha noen spørsmål. Og vi svarer alltid i løpet av 24 timer. Velkommen hos Zoopermarkdet.no – kjæledyrenes rimelige supermarked

Zoopermarked er billigere enn du tror
Hos Zoopermarked.no handler vi bare med produkter av beste kvalitet. Dette betyr at du som kunde får en god opplevelse og kan stole på våre utvalgte produkter. I tillegg kjøper vi inn store mengder for å sikre deg de beste prisene på markedet – uansett om det gjelder Hobby First produkter eller alle våre andre produkter. Ta en titt på nettsiden og bli overbevist.

Levering som du ønsker
Kjøper du tunge varer, slik som akvariesand, akvarier, fôr eller andre ting som du selv ikke kan bære, så fortvil ikke! Hos Zoopermarked.no tilbyr vi våre kunder en helt suveren service, hvor kunden kan bestille deres varer direkte hjem. Du har varene i løpet av ganske få hverdager.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Hurra for Zoopermarked!
Jeg kjøper mengder av hundefôr til våre 4 x Engelsk settere. Veldig gode priser, superrask levering (levert til døren!) og veldig enkelt med nettløsning. Hurra for Zoopermarked!!
24.04.2018 - Irene Andersen
Rask levering
Rask levering. Bra pris.Hund er glad.
23.04.2018 - Emilis Pocius

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.