ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Hvem står bak Hobby akvarieartikler?
Hobby er et merke, produsert av Dohse Aquaristik GmbH & Co. Dohse Aquaristik er et stort familieeid selskap som har eksistert i tre generasjoner. De har også en historie med akvarier og kan trekke på 110 års erfaring. Dohse Aquaristik ble grunnlagt i 1949 av Hans Dohse, hvis lidenskap og verdier har blitt videreført over tid.

Dohse står for å være en pålitelig og innovativ partner med et bredt spekter av akvarier og terrarier. De har et bredt spekter av produkter som hobbyisten trenger. Dohse Aquaristics har utviklet seg fra å være en hobby av grunnleggeren Hans Dohse, til å være et moderne selskap med ca. 1300 produkter.

Som en av de første i bransjen for å produsere flak fôr, utviklet Dohse også legemidler og gjorde det mulig å avle Artemis for første gang. Dette var ikke bare en oppfinnelse som kom selskapet til gode. Hele industrien ble endret da det plutselig var mulig å avle levende mat fra akvariet. Etter mange flere oppfinnelser ble selskapet raskt for stort for Hans Dohse alene.
Svigersønnen ble med i selskapet og ble ansvarlig for den kommersielle driften. Og med dette kunne Dohse vie seg til det som interesserte ham mest – nemlig hans innovative kreativitet. Dette førte til flere banebrytende oppfinnelser. Blant annet Sanoplant, som var den første CO2 gjødsel i tablettform.

I 1998 tilføyde man enda en filial til virksomheten - terrariestikk. Produkter i høy kvalitet for krypdyr og terrarier. Og i 2004 kunne man tilføye enda en gren til selskapet. Denne gangen var det pleiemidler til planter, både for ferskvann og saltvann. Her ble de raskt de markedsførende, og produktene er i dag mye brukt på universiteter, i dyreparker og i kjempestore akvarier.

Dohse Akvariestikk setter høy kvalitet og holdbare og naturlige produkter øverst på listen.
De tar sikte på å utvikle produkter som er så nær det naturlige miljøet som mulig. Dette er spesielt viktig da et akvarium er et lukket og kunstig miljø. Hobby er for alle – både for hobbyisten og for den profesjonelle akvaristen.

Dohse gjør en dyd for å være de førende innenfor akvariestikk og terrariestikk.

Og som de selv formulerer det:
• Vi er en kompetent og mangeårig partner
• Vi har produkter som alle trenger, men ingen produkter som ingen trenger
• Vi er innovative og fleksible
• Vi er raske i våre beslutninger
• Vi holder det vi lovet

Zoopermarked har et bredt sortiment fra Hobby
Hos oss finner du alltid forskjellige produkter fra Hobby til et hvilket som helst akvarium. Vi har for eksempel dekorasjoner, gjødsel, filtermaterialer og diverse tilbehør til pumper. Og alltid til faste lave priser. I tillegg finner du også Hobby produkter til terrarier. Ta en nærmere kikk på vår hjemmeside og la deg frist.

Akvariedekorasjoner fra Hobby
Et akvarium uten dekorasjoner kan virke ganske kjedelig. Men, med Hobby akvariedekorasjoner har du muligheten for å piffe opp akvariet ditt. Du kan for eksempel bruke de vakre og fargerike snegl husene som har et naturlig utseende. Samtidig som de gir rekene eller eremitt krabbene et godt sted å gjemme seg og slappe av i trygge omgivelser.

Rekerør fra Hobby
Hos Zoopermarked finner du rekerør i forskjellige størrelser. Det er laget av leire som er brent i ovn, hvilket gir en lengre holdbarhet i vannet. Rørene gir rekene dine større sikkerhet, samtidig som det er et perfekt sted å yngle, da eggene unngår kontakt med bunnlaget i akvariet.

Mallehuler fra Hobby
Maller er vanligvis en ganske utsatt fisk. Derfor er det en god ide å anskaffe seg mallehuler, hvor fisken kan søke dekning. Mallehulene er i tillegg laget i leire, som er brent i ovn som gjør at den holder lengre i vann.

Optimal pleie av akvarieplantene dine med Hobby
Laterit fra Hobby er spesielt utviklet til å vedlikeholde og sikre god vekst til planterøttene. Produktet er enkelt å bruke for alle. Det inneholder ikke nitrat eller fosfor, men derimot jern og flere næringsstoffer som er til fordel for plantene dine.

Filtermaterialer fra Hobby
En av forutsetningene for en korrekt balanse i akvariet er at man får filtrert vannet. For dette kan du bruke blå filtersvamper fra Hobby. De er laget av biologiske materialer og kan brukes både i ferskvann og saltvann. Filtersvampene fås i flere grader av finhet. Bruk Hobby filtermaterialer og opplev forskjellen.

Akvarium tilbehør fra Hobby
Hobby har en rekke tilbehør i sitt sortiment, inkludert de populære slangene. Disse fås i metermål og kan enkelt klippes til i den ønskede lengden.

Kjøp Hobby hos Zoopermarked – det lønner seg
Hos Zoopermasrked.no handler vi alltid inn store mengder. Og bare de beste merkene på markedet. Det betyr at du som kunde hos Zoopermarked alltid kan være sikkert på å ha et kjempestort utvalg til markedets bedre priser. Mange av våre produkter har vi faste priser. Og på en lang rekke fôrvarianter og kattegrus har vi stempelkort-ordning, så du kan spare ytterligere.

Zoopermarked har alt til kjæledyret ditt
Hos Zoopermarked.no kommer du ikke forgjeves. Vi har et kjempestort utvalg i fôr og tilbehør til kjæledyr. I tillegg til produktene fra Hobby har vi også er rekke andre produkter du med fordel kan bruke. Hvis du er i minste tvil, kan du trygt henvende deg til oss. Vi hjelper deg så gjerne med å finne de riktige tingene som du trenger for kjæledyret ditt. Vi sitter alltid klar på mail eller telefon, hvis du skulle ha noen spørsmål. Og vi svarer alltid i løpet av 24 timer. Velkommen hos Zoopermarkdet.no – kjæledyrenes rimelige supermarked.

Zoopermarked er billigere enn du tror
Hos Zoopermarked.no handler vi bare med produkter av beste kvalitet. Dette betyr at du som kunde får en god opplevelse og kan stole på våre utvalgte produkter. I tillegg kjøper vi inn store mengder for å sikre deg de beste prisene på markedet – enten det gjelder Hobby eller alle våre andre produkter. Ta en titt på nettsiden og bli overbevist.

Levering som du ønsker
Kjøper du tunge varer, slik som akvariesand, akvarier, fôr eller andre ting som du selv ikke kan bære, så fortvil ikke! Hos Zoopermarked.no tilbyr vi våre kunder en helt suveren service, hvor kunden kan bestille deres varer direkte hjem. Du har varene i løpet av ganske få hverdager.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering
Rask levering. Bra pris.Hund er glad.
23.04.2018 - Emilis Pocius
Rask handel!
Tipptopp!! Anbefales👍
24.04.2018 - Tone

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.