ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Hunter er produkter i gedigen tysk kvalitet
Hunter er en tysk familieeid virksomhet, som ble grunnlagt i 1980. Hunter har spesialisert seg på produksjon av tilbehør i høy kvalitet til hunder, katter og hester. Hos Zoopermarked.no kan du velge mellom et godt utvalg av produkter fra Hunters produktliste til hunder og katter.

Bredt utvalg av Hunter halsbånd til hunder
Hunter halsbånd til hunder fås i forskjellige materialer og flotte design. Derfor vil du høyst sannsynlig finne et halsbånd etter din smak og en passende størrelse til hunden.
Hos Zoopermarked.no finner du flere varianter av Hunter halsbånd, alt fra helt enkle og alminnelige utgaver til de mer fasjonable og elegante designene.

Hunter lærhalsbånd og -liner, er alle produsert av meget fint oksenappa.
Halsbåndene er bløte og særdeles behagelig for hunden å ha på seg. Hunter lærhalsbånd fås i flere varianter og i alle størrelser.

Hunter sine sorte lærhalsbånd er justerbare og har en kjerne av polyamid som gjør de meget behagelig for hunden å bære. De er spesielt velegnet til langhårede hunder og fås i alle størrelser.

Hunter sine runde sorte kveler-halsbånd er også justerbare og har en kjerne av polyamid som gjør de meget behagelig for hunden å bære. De er spesielt velegnet til langhårede hunder og fås til store hunder.

Hunter Basic sort lærhalsbånd er et enkelt, bredt og elegant halsbånd i lær i høy kvalitet. Halsbåndet er justerbart og fôret med bløtt skinn for å gjøre det behagelig for hunden å bære. Dette halsbåndet fås til hunder i alle størrelser.

Hunter Diamant Petit lærhalsbånd er pyntet med Swarovski stein, som er et meget fint og ettertraktet krystall. Diamant halsbåndet er laget av veldig bløtt og elastisk oksenappa. Halsbåndet er justerbart og fås til små hunder.

Hunter Tiny Petit sort lærhalsbånd, er et lite og elegant halsbånd i meget bløtt og elastisk oksenappa. Halsbåndet er justerbart og fås til små hunder.

Hunters runde sorte lær-line til hunder, er laget av meget fin oksenappa og er utrolig behagelig å ha på. Med en kjerne av polyamid er linen særdeles holdbar. Linen har en tykkelse på 1 cm, og du kan velge mellom en linelengde på 1 til 2 meter.

De fine og unike Hunter hundehalsbåndene i elgskinn er slitesterke og komfortable for hunden å bære. Disse halsbåndene er et «must» for hundeeiere som setter pris på gedigen tysk kvalitet. Vi har hundehalsbånd i lekkert elgskinn med opprinnelse fra de skandinaviske skogene i et par varianter og i forskjellige størrelser.

Hunter Crystal hundehalsbånd er laget i slitesterkt skandinavisk elgskinn og er dekorert med fine krystaller rundt hele halsbåndet. Halsbåndet er 16 mm bredt og fås i beige i størrelsene 17 – 21 cm og 23 – 27 cm. Det fås også i sort i størrelsen 21 – 24 cm.

Hunter Rocky hundehalsbånd er laget av slitesterkt skandinavisk elgskinn og er  dekorert med lekre metall-nitter, rundt hele halsbåndet. Halsbåndet er 16 mm bredt og det kan velges mellom fargene beige og sort i størrelsene 17 – 21 cm og 23 – 27 cm.

Hos Zoopermarked.no har vi også de populære og moderne Hunter hundehalsbåndene i kunstlær. Kunstlær er bløtt og behagelig for hunden. Dessuten har halsbåndet den fordelen at det kan vaskes og at det er vannavisende.
Vi har følgende praktiske halsbånd i flere størrelser til mindre hunderaser:

Hunter Modern Art halsbåndet er et moderne hundehalsbånd laget i kunstlær og dekorert med steiner. Halsbåndet er 15 mm bredt og fås i tre farger og fire størrelser. Finn den fargen du liker best av fargene, hvit, rosa eller sort og velg deretter den riktige størrelsen mellom 20 og 38 cm.

Har du en stor og sterk hund, velger du kanskje et av de sterke Hunter hundehalsbåndene i nylon. Nogen av disse variantene er sterke nylonbånd er fôret med bløtt neopren, hvilket gjør dem komfortable for hunden å bære. Hos Zoopermarked.no fører vi Hunter halsbånd i nylon både med og uten neopren.

Hunter Alu-strong halsbånd i robust nylon, er velegnet til store og sterke hunder. Halsbåndet åpnes og lukkes veldig enkelt med den rustfrie aluminiumslåsen. Halsbåndet innstilles trinnløst til den riktige størrelsen med metallglideren. Dette halsbåndet er utviklet for å kunne tåle en trekkraft på opptil 200 kilo.
Så har du en stor og kraftig hund, er dette kanskje et godt valg av halsbånd. Halsbåndet fås i fargen sort og kan velges i tre størrelser.

Hunter Neopren halsbånd er slitesterke hundehalsbånd i nylon med en behagelig fôring med neopren. Halsbåndene lukkes med en spenne og har små refleks. Halsbåndene er 45 mm brede og fås i lengdene 50 eller 60 cm. Det kan velges mellom fargene sort, brun og lilla.

Godt utvalg av Hunter fôr- og vannskåler
Hunters rustfri skåler til fôr og vann har sklisikker gummibunn som hindrer at hunden dytter rundt med skålen, mens den spiser. Disse lekre skålene finnes i tre ulike størrelser i disse målene: 350 ml, 1100 ml og 2700 ml.

Hunter Melamin skåler, med rustfri innsats, setter litt farge på fôrplassen med sine ensfargede eller stripete mønstre i forskjellige størrelser. Skålene egner seg både som fôrskål og vannskål.

Smarte Hunter halsbånd til katten
Hos Zoopermarked.no får du kjøpt de elegante kattehalsbåndene fra Hunter laget av kunstlær. Halsbåndene er utført i et moderne design med dekorasjonssteiner.

Halsbåndene har en klokke, som advarer fuglene i hagen om at det er en listig jeger i nærheten. For at katten ikke skal henge fast i halsbåndet når det klatrer i trærne eller kryper rundt inne i buskaset, er halsbåndet innrettet slik at det åpner seg ved rykk på to kilo.

Du kan velge mellom to farger:
Hunter Modern sort kattehalsbånd, dekorert med stein i størrelsen 21 – 25 cm.
Hunter Moders Art lyseblått kattehalsbånd, dekorert med stein i størrelsen 21 – 25 cm.

Halsbånd til katter er ikke beregnet til å feste line til, da katten skal kunne komme seg løs fra halsbåndet hvis den henger fast i buskaset. Vil man gå tur med katten i en line er det nødvendig med en sele som linen festes til.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås
Best price online:-)
Best price online:-)
22.04.2018 - Marcin Wolanski

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.