ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Hurtta – kvalitetsprodukter til hunder som elsker å være aktive utendørs
Hvis du er den heldige eier av en hund som elsker utendørslivet? Ja, da er produktene fra Hurtta akkurat noe for deg og din hund. Hurtta produktene er utviklet med fokus på funksjonalitet, kvalitet og ikke minst et flott design. Hurtta produktene lages utelukkende av nøye utvalgte materialer, som både er skånsomme for hundens hud og pels, samt behagelig for hunden å ha på.

Hurtta har vunnet den finske design-prisen
Hurtta er opprinnelig en finsk bedrift, som startet allerede i 1973. I dag er Hurtta en internasjonal virksomhet. Hurtta ble raskt kjent for sine holdbare, bæredyktige og ikke minst robuste produkter. Hurtta elsker hunder og det vises tydelige i deres produkter. Hurtta baserer seg på å vite hva kjæledyr trenger og ønske om å gi dem stadig bedre produkter.

Hurttas misjon er også å gjøre hverdagen for hundeeiere enklere ved å tilby sikre produkter av høy kvalitet, som et lette å identifisere, og som oppfyller de riktige behovene hos hundene. Hurttas klare innstilling er at hunder bidrar til å gjøre oss til bedre mennesker.

Seler, liner, halsbånd, vester og jakker av premium kvalitet fra Hurtta
Hurttas sortiment består av blant annet seler, liner, halsbånd, vester og jakker av høyt kvalitet. Spesielt Hurttas bruk av det patenterte Houndtex-materiale, har banet veien frem for dem. Med et av Hurttas produkter, er din hund effektivt beskyttet mot regn, snø og sol.
Hurtta har flere ganger vunnet den finske designprisen og det er ikke uten grunn. Hurtta måler bokstavelig talt tusenvis av hunder hvert år for at deres vester, frakker og regntøy får de helt riktige dimensjonene, slik at de sitter best mulig på hundene og sikre at de fritt kan bevege seg.

Derfor har Hurtta hele 25 forskjellige størrelser å velge mellom, slik at det finnes noe til alle hunderaser. Hurtta utvikler konstant nye produkter som er til gavn for både hunder og hundeeiere. Hurttas mål er å utvikle produktmarkedet for kjæledyr for å ligge i forkant med produktutviklingen i kjæledyrsbransjen. Hurtta prioriterer bæredyktig utvikling og alle deres aktiviteter er basert på respekt for både mennesker og dyr.

Smarte hundejakker fra Hurtta
Hos Zoopermarked.no tilbyr vi vannavvisende hundejakker fra Hurtta, som holder hunden deilig varm på deres lange gåturer. Hundejakkene er laget i et materiale som både er komfortabelt for hunden å ha på seg, og som sikrer at hunden uten problemer kan bevege seg fritt. Hundejakkene fra Hurtta er designet slik at de beskytter de viktige muskelpartiene hos hunden og beskytter mageregionen mot kunde og skitt.

Bredt utvalg i holdbare og komfortable produkter fra Hurtta
Hos Zoopermarked.no har vi alltid et bredt utvalg av kvalitetsprodukter fra det finske merke Hurtta, som er særdeles velegnet til aktive hunder. Merket Hurtta er kjent for sine slitesterke produkter i et gjennomtenkt design, som matcher hundens ergonomi. Når du først har prøvd et produkt fra Hurtta er det ingen vei tilbake – da er det kun Hurtta som duger. Hos oss finner du et bredt utvalg av redningsvester, liner, seler, halsbånd, godbitvesker og jakker.

Velassortert utvalg av polstret hundehalsbånd fra Hurtta
Hos Zoopermarked.no har vi alltid et utvalg av smarte, polstret hundehalsbånd fra Hurtta. Hundehalsbåndene fra det finske merke Hurtta, er alle justerbare, slik at de kan tilpasses nettopp din hund. En av fordelene ved å velge et neopren polstret hundehalsbånd, er at trykket fordeles over et større område, og at belastningen på hundens nakke- og halsområde reduseres. I tillegg gnager ikke halsbåndet mot hundens hals.

Bløte og varme polarvester fra Hurtta
Kjøp de ettertraktede polarvestene hos Zoopermarked.no. Polarvestene fra Hurtta, beskytter hundens brystkasse og holden den tørr. Polarvestene er produsert av softshell-stoff og vannavisende Houndtex-materialer. Derfor er polarvestene også ideelle å bruke i forbindelse med sport, jakt eller bare daglige gåturer når temperaturen synker og høsten nærmer seg.

Ultra lette micro-vester fra Hurtta
Micro-vestene fra Hurtta veier nesten ingenting og er derfor særdeles egnet til både sport og jakt. Micro-vesten har en fleksibel justeringsmekanisme foran og i området rundt buken, og er derfor veldig enkel å kle på hunden, samtidig som den sikrer hunden mest mulig komfort.

Praktisk utstyr fra Hurtta til aktive hunder og hundeeiere
Hos Zoopermarked.no finner du også et utvalg i praktiske godbitvesker. Godbitveskene fås i forskjellige størrelser og kan enkelt klipses fast til en belteløkke i buksene. Alle godbitveskene kan vaskes i maskin ved 40 grader.

Hurtta Pro-godbitvesken er utviklet spesielt til profesjonell trening. Lommen har en mekanisme som gjør at den holdes helt lukket, under for eksempel en oppvisning, mens den er enkel å åpne når du skal gi belønning.

Videre har Hurtta Pro-godbitvesken separate ringer til ekstrautstyr. I tillegg til godbitvesker har vi også et utvalg i praktiske drikkeskåler fra Hurtta, som er produsert i vanntette materialer. Med en drikkeskål fra Hurtta har du enkel adgang til ferskt vann til hunden når du er på tur eller på trening. Skålene er enkle å ha med i ryggsekker, siden de kan foldes sammen.

Når du skal finne det helt riktige produktet til din hund
For å finne det, er det enkelte ting du skal være spesielt oppmerksom på. Før du kjøper en ny hundejakke, vest ellet et nytt hundehalsbånd, så er det en god idé at du tar mål av hunden.
Det er forskjellige måter å måle på:

• Rygglengden måles fra nakke til halerot, når hunden står opp med løftet hodet.
• Halsmålet er målet rundt om hundens hals, hvor halsen er bredest.
• Omkretsen er målet rundt hundens mage, like bak forbeina, og opp til nakken
• Forbein skal måles på beinets innerside. Det måles fra bunnen av brystet til øverste del av vristen.

Hurtta produkter til utrolige priser
Hos Zoopermarked.no kan du trygt kjøpe dine Hurtta produkter. Vi har alltid et stort utvalg av Hurtta til markedets råeste priser – og vi leverer dem til og med direkte hjem til deg.
Hvis du mot forventning finner noen av våre varer billigere hos en av våre konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen.
Du kan lese mer om våre vilkår for prismatch her:
http://www.zoopermarked.no/om-zoopermarked/prismatch/

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Utmerket og rask service
Utmerket og rask service. Super rask levering. Katten min og meg er glade! Anbefales på det sterkeste!
22.04.2018 - Lina
Fantastisk fin nettbutikk👍🏻
Fantastisk fin nettbutikk👍🏻 Gode priser,rask levering rett på døra 😊😊😊 Aldrig hatt problemer ‼️
19.04.2018 - JOHNNY OLSEN

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.