ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Iams har alt din katt trenger
Iams visjon er å utvikle et ernæringsmessig korrekt fôr som tilgodeser alle hunders og katters behov. Iams fôr er et kvalitetsfôr med en fantastisk smak og inneholder 100% naturlige ingredienser. Iams fôr inneholder derfor ingen kunstige fargestoffer, smaksstoffer eller konserveringsmidler. Iams fôr er med til å styrke ditt kjæledyrs immunforsvar i alle faser av livet. Fôret inneholder et optimalt innhold av vitaminer, mineraler og næringsstoffer. Naturlige fibre gir en avbalansert fordøyelse, hvilket betyr mindre og faster avføring som til og med lukter mindre. Vitamin E hjelper din katt til et sunt immunforsvar. Andre vitaminer og mineraler bygger sterkere knokler og smidigere ledd. Protein fra kylling, lam og fisk, holder fysikken og muskelmassen ved like. Tørrfôr fra Iams er sprøtt, hvilket minsker dannelsen av plakk og tannstein. Omega 3 og 6 fettsyrer, hjelper til med å fremme en sunn hud og pels. Andre viktige næringsstoffer støtter hjertefunksjonen, og bestemte mengder av magnesium sørger for sunne urinveier.

Iams er billig å bruke
Ditt kjæledyr skal naturligvis ha det beste fôret på markedet og kvalitetsfôr behøver ikke å være dyrt. Iams fôr er fremstilt av kvalitetsingredienser med høy næringsverdi. Iams fôr inneholder blant annet omega 3 og 6 for en sunn og blank pels. De gode ingrediensene betyr at ditt kjæledyr ikke trenger på nært så store mengder av Iams fôr som fra andre merker, hvilket i siste ende betyr lavere omkostninger for deg. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av Iams fôr – vi har alt fra juniorfôr til seniorfôr.

Når katter spiser
Når du skifter til Iams fôr, anbefales det at du gradvis bruker Iams i en innkjøringsperiode på 4 dager. På den måten kan ditt kjæledyrs fordøyelsessystem gradvis venne seg til den nye kosten. Katter spiser, på samme måte som oss mennesker, for å få dekket deres energibehov. Som regel kan den selv regulere inntaket av fôr, men du bør allikevel holde et øye med hvor mye eller hvor lite din katt spiser. Du kan eventuelt dele måltidene opp i to om dagen for voksne katter og 3 om dagen for kattunger. Og husk – ditt kjæledyr skal alltid ha adgang til friskt vann.

Iams til alle stadier i livet
Hos Zoopermarked.no har vi hele Iams sortimentet av kattemat. Alt fra fødsel til alderdom.

Iams Kitten & Junior, brukes til katter opp til 12 måneder gamle, eller til drektige eller diende katter.

Fôret inneholder alle viktige proteiner, aminosyrer, vitaminer og mineraler som de trenger i det første stadiet av livet. Det er dessuten fylt med ekstra næringsstoffer som skal til mens katten vokser seg stor.

Iams Adult 1 + brukes til katter mellom 1 – 6 år. Tørrfôret smaker meget godt, hvilket gjør at din katt vil nyte måltidet og dermed få tilført alle de viktige næringsstoffene som den har behov for. Proteinene er basert på kjøtt. Vitamin E fremmer immunforsvaret og omega 3 fettsyrer sørger for en sunn hud og pels. Det er ingen tilsatte fargestoffer, aromastoffer eller konserveringsmidler. Iams Adult fås i 4 lekre smaksvarianter:

Kylling
Fisk & kylling
Laks & kylling
Lam & kylling

Iams Kitten & Junior brukes til katter opp til 12 måneder gamle, eller til drektige eller diende katter.
Fôret inneholder alle viktige proteiner, aminosyrer, vitaminer og mineraler som de trenger i det første stadiet av livet.

Iams Multi-Cat anbefales til hjem som huser flere katter. Det er et avbalansert fôr som passer til de fleste katters ulike behov. Smaken av kylling og laks, samt forskjelllige størrelser på fôrkulene, passer til forskjellige katter.

Iams Adult Light brukes til steriliserte og kastrerte katter. De har ikke så stort energibehov og har derfor lett for å bli overvektige. Inneholder alle de viktige næringsstoffene og 30 % mindre fett enn de andre typene.

Iams Adult Hairball er til voksne katter som ofte sliter med hårballer – især katter med lang pels. En naturlig blanding av fibre i fôret gjør at hår som er svelget passerer langsomt og forsiktig gjennom tarmkanalen.

Iams Senior og Mature er beregnet til katter over 7 år. På dette tidspunktet betraktes den som en eldre katt. Katten sover mer og beveger seg mindre. Den mister muskelmasse, pelsen blir grovere og de er mer mottakelige overfor sykdom. Ingrediensene i dette fôret tar hensyn til dette, samtidig som din katt fortsatt får de viktige næringsstoffene sammen med fôret. 

Iams Nature´s Wellness Adult 1+ er beregnet til katter over 1 år. Det er en avbalansert kost fylt med sunne
Ingredienser av høy kvalitet. Et unikt fullfôr til din katt som består av animalske produkter, grønnsaker, frukt og ufarlige kornsorter.

Gled din katt med Iams våtfôr
Iams pouches fås i mange smaksvarianter og inneholder alt som din katt har behov for. Zoopermarked.no har hele sortimentet av praktiske porsjonsposer. Fås I både saus og gele. Og din katt vil elske det. Fås i følgende varianter:
Pouch Kitten & Junior i saus
Pouch Adult Kylling i saus
Pouch Adult Laks i saus
Pouch Adult Fisk i saus
Pouch Adult Oksekjøtt I saus
Pouch Senior & Mature Kylling i saus
Puch Adult Tun i gele
Pouch Adult Kanin i gelé

Iams hundefôr
Akkurat som katter har også hunder forskjellige ernæringsmessige behov i de forskjellige stadiene av livet. Iams hundemat har en komplett og avbalasert sammensetting av de viktigste næringsstoffene. Når du byttet til Iams hundefôr, er det viktig at du gradvis introduserer den i en periode på 4 dager. Og det beste er at gi din hund 2 måltider om dagen – morgen og aften.

Flere varianter av Iams hundemat
Iams Puppy & Junior bidrar til den beste ernæringen gjennom livet første stadier. Som valp har den ekstra behov for de riktige næringsstoffene og energi. Fås til små og mellomstore raser, samt til store raser.

Iams Adult er et fôr til voksne hunder mellom 1 – 6 år. Et fôr med god smak. Inneholder mye proteiner, spesielle fibre, vitaminer, mineraler, samt omega 3 og 6 fettsyrer. Fås til små og mellomstore raser, samt til store raser.

Iams Weight Control anbefales til steriliserte eller kastrerte hunder, eldre enn 1 år. Er også fin å bruke til hunder som har et lavt aktivitetsnivå. Inneholder 30 % mindre fett enn de andre Iams fôrtypene.

Iams Senior og Mature er velegnet til hunder over 7 år. Altså eldre hunder, som typisk får nedsatt immunforsvar, oftere har problemer med tarmene, har redusert bevegelighet, samt tannproblemer.

Billig hundemat fra Iams
Hos Zoopermarked.no har vi løpende gode tilbud på fôrvariantene fra Iams. Hold øye med denne siden og spar penger.

Levering helt til døren
Slipp for bryderiet med å slepe med de tunge fôrposene med hjem. Bestill på Zoopermarked.no og få varene levert direkte på døren innen få dager.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Kort leveringstid
Kort leveringstid
24.04.2018 - Wenche Angelsen
Utmerket og rask service
Utmerket og rask service. Super rask levering. Katten min og meg er glade! Anbefales på det sterkeste!
22.04.2018 - Lina

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.