ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Iams kattefôr – for et aktivt, sundt og langt katteliv!
Iams kattefôr er tørrfôr i premium kvalitet med fantastisk smak. Iams kattefôr er sammensatt av kvalitetsingredienser for optimal ernæring og inneholder hverken kunstige fargestoffer, smaksstoffer eller konserveringsmidler. Iams kattefôr styrker din katts immunforsvar i hver fase av livet på grunn av et optimalt innhold av vitaminer, mineraler og næringsstoffer.

Kvalitetsfôr til rimelige priser
Din katt skal naturligvis ha det beste fôret som finnes på markedet, og kvalitetsfôr behøver ikke være dyrt. Iams kattefôr er fremstilt av ingredienser av høyeste kvalitet og produktene har en meget høy næringsverdi. Det betyr at din katt ikke trenger nær så store mengder med fôr, hvilket til syvende og sist betyr lavere daglige utgifter på fôr. Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av Iams kattemat – vi har alt fra kattungefôr til seniorfôr. Kattens ernæringsmessige behov endrer seg gjennom hele livet. Så for at din katt kan vokse og utvikle seg best mulig, og dermed få en langt og sunt liv, er det viktig at den får et komplett og avbalansert fôr, spesielt tilpasset til dens spesifikke behov, alder og aktivitetsnivå.

Hva skal et godt kattefôr innholde?
Siden katter grunnleggende er kjøttetere, trenger de derfor store mengder animalske proteiner av høy kvalitet fra så vel kjøtt som fisk. Videre bør kattematen alltid innehold taurin, som finnes i animalske proteiner. Katter som ikke får tilstrekkelig med taurin, kan få alvorlige sykdommer som kan gå ut over hjertet, synsnerven og immunforsvaret.

Iams kattefôr
Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av Iams kattefôr til voksenkatter og seniorkatter. Når du kjøper Iams kattemat, får du et komplett og avbalansert fullfôr til katten som kun inneholder naturlige ingredienser. Det vil si at Iams kattefôr ikke inneholder konserveringsmidler, kunstige fargestoffer eller kunstige smaksstoffer. Iams kattemat er kjent for at fôret inneholder omega 3 og 6- fettsyrer som sikrer din katt en sunn hud og skinnende pels. Iams kattefôr inneholder en optimal mengde vitaminer og mineraler som forlenger din katts levetid ved å opprettholde en sunn livsstil. I takt med at din katt blir eldre, endres også dens ernæringsmessige behov seg. Derfor finner du hos oss kattefôr fra Iams, spesielt utviklet til å imøtekomme behovene hos henholdsvis voksne katter som seniorkatter.

Iams våtfôr
På denne siden finner du et utvalg av våtfôr fra Iams, velegnet til katter i alderen 12 måneder til 7 år. Iams voksen våtfôr er kjent for kvalitetsingredienser og en utrolig god smak. Hver pose med våtfôr er full av proteiner fra den høye kvaliteten, servert i en lekker skysaus eller gelésause. Iams våtfôr gir din katt de næringsstoffene og den variasjonen som den trenger.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås
Best price online:-)
Best price online:-)
22.04.2018 - Marcin Wolanski

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.