ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Hvem står bak iMarc?
Firmaet Western Engravers Supply Inc. ble dannet i 1981, hvor de i første omgang distribuerte graveringsutstyr, samt vedlikeholds graveringsutstyr. Firmaet vokste fort og man innså at det var på tide å produsere sitt eget graveringsutstyr for å kunne tilby mer til kundene. Man fikk produsert graveringsbord og utstyr til de store selskapene innenfor blant annet skilting og trofeer. Dette skjedde allerede året etter oppstarten. Og siden har selskapet bare vokst seg større og større.

Like før tusenårsskiftet var datamaskinindustrien kommet så langt at det var på tide å introdusere en kompakt pc-styrt graveringsmaskin som samtidig var billigere. Og dermed var startskuddet satt for utviklingen av iMarc Tag Engraver. Den skulle fortrinnsvis brukes i dyrebutikker og ride-foreninger, samt hos dyrleger. På slutten av 2002 ble det første iMarc Pet Tag Engravereren dermed introdusert på markedet. Det har blitt kontinuerlig videreutviklet, slik at den i dag har LED-skjerm og et større utvalg av både skrifttyper og skriftstørrelser.

Hvorfor bør hunden min ha hundetegn?
Selv om det ikke er lovpliktig å bære hundetegn, kan det være en god idè at du oppgir ditt telefonnummer og DITT navn, slik at vedkommende som finner hunden enkelt kan komme i kontakt med deg.  Og det er jo en god sikkerhet for både deg og kjæledyret ditt. Derfor finner du hos Zoopermarked.no alltid et bredt utvalg av hundetegn fra markedets førende produsenter, som blant annet: KW, Trixie og iMarc.  

Hunde- og kattetegn med stil
Alle kjæledyr er forskjellige og har sin egen personlighet. Med hunde- og kattetegn fra iMark kan du fremheve kjæledyrets personlighet og karakteristiske trekk på utallige måter. Hos Zoopermarked fører vi et stort sortiment av iMarc hunde- og kattetegn. Her finner du mange forskjellige størrelser, utforminger og farger.  Ta en kikk og la deg friste av alle mulighetene.
Mange hunder, og spesielt katter, beveger seg fritt utendørs. Vær oppmerksom på at kjæledyr bruker et halsbånd av den typen som lett løsner ved rykk. På den måten unngår du ugunstige situasjoner, hvor dyret blir sittende fast i en gren.

Gratis inngravering
På alle våre hundetegn og kattetegn er inngravering på 1 eller 2 sider inkludert i prisen. Vi anbefaler at du får inngravert navnet ditt, adresse og telefonnummer.

Trygt for deg og for ditt kjæledyr
Det beste er at man unngår å gravere inn navnet på kjæledyret, selv om det er fristene. På den måten er det vanskeligere og vanskeligere å rope på kjæledyret, hvis det skulle bli funnet av uærlige personer.

iMarc kan brukes til alle dyr
Våre hunde- og kattetegn fra iMarc kan også brukes til andre dyr enn tidligere nevnt. De kan brukes til for eksempel griser, hester, geiter, osv. Bare husk å undersøke om dyret overhodet vil akseptere et halsbånd.

Velg den holdbare løsningen
Hunde- og kattetegn får i flere forskjellige materialer. De som er laget av plast bråker og rasler ikke så mye som andre materialer. Hvis du vil ha noe som tåler lidt av hvert, anbefaler vi at du kjøper et iMarc tegn i rustfritt stål. Det er et hundetegn og kattetegn som tåler all slags vær og saltvann, hvis hunden er glad i å bade. Alle våre tegn er utstyrt med en ring, slik at du kan bruke det umiddelbart etter graveringen.

Kjøp iMarc hos Zoopermarked – det lønner seg
Når du har kjøpt et hunde- eller kattetegn, kan du jo også investere i et halsbånd og sele som matcher det nye «smykke». Vi har et kjempestort utvalg av både halsbånd og seler til kjæledyret ditt. I alle mulige design, størrelsen og farger. Så vi har helt sikkert noe som både du og kjæledyret liker.
Hos Zoopermarked.no handler vi alltid inn store mengder. Og kun de beste merkene på markedet. Det betyr at du som kunde hos Zoopermarked alltid kan være trygg på å ha et kjempestort utvalg til markedets beste priser. Mange av våre produkter har vi faste lave priser på. Og på en lang rekke med fôrvarianter og kattegrus har vi stempelkortordning, så du kan spare enda mer.

Zoopermarked har alt til kjæledyret ditt
Hos Zoopermarked.no kommer du ikke forgjeves. Vi har et kjempestort utvalg i fôr og tilbehør til kjæledyr. I tillegg til produktene fra iMarc har vi også er rekke andre produkter du med fordel kan bruke. Hvis du er i minste tvil, kan du trygt henvende deg til oss. Vi hjelper deg så gjerne med å finne de riktige tingene som du trenger for kjæledyret ditt. Vi sitter alltid klar på mail eller telefon, hvis du skulle ha noen spørsmål. Og vi svarer alltid i løpet av 24 timer. Velkommen hos Zoopermarkdet.no – kjæledyrenes rimelige supermarked.

Zoopermarked er billigere enn du tror
Hos Zoopermarked.no handler vi bare med produkter av beste kvalitet. Dette betyr at du som kunde får en god opplevelse og kan stole på våre utvalgte produkter. I tillegg kjøper vi inn store mengder for å sikre deg de beste prisene på markedet – enten det gjelder iMarc eller alle våre andre produkter. Ta en titt på nettsiden og bli overbevist.

Levering som du ønsker
Kjøper du tunge varer, slik som akvariesand, akvarier, fôr eller andre ting som du selv ikke kan bære, så fortvil ikke! Hos Zoopermarked.no tilbyr vi våre kunder en helt suveren service, hvor kunden kan bestille deres varer direkte hjem. Du har varene i løpet av ganske få hverdager.

Hos Zoopermarked prismatcher vi produktene dine
Zoopermarked.no streber etter de alle beste prisene innen fôr, utstyr og tilbehør til kjæledyr. Dette betyr at hvis du mot forventning finner tilbehør til hunden eller katten billigere hos en av våre konkurrenter i Norge, matcher vi naturligvis prisen én til én.

Spørsmål og rådgivning
Oppstår det behov for veiledning om iMarc eller generelt om tilbehør til kjæledyr, kan du alltid kontakte kundeservice på: kundeservice@zoopermarked.no.
Kundeservice svarer på alle henvendelser innen 24 timer på hverdager. Vi undersøker også veldig gjerne mer spesifikke spørsmål hos våre leverandører.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Kort leveringstid
Kort leveringstid
24.04.2018 - Wenche Angelsen
Utmerket og rask service
Utmerket og rask service. Super rask levering. Katten min og meg er glade! Anbefales på det sterkeste!
22.04.2018 - Lina

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.