ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Jäger varmeelementer fra Europas største hos Zoopermarked
Allerede i 2004 ble EHEIM, MP og Jäger, de tre største europeiske merkene i Aquatics, sammenlagt i EHEIM Aquatics Group. Hver av dem var førende innenfor sitt område og kvalitetsbevisste.
Siden 2012 har alle produkter og tjenester vært forvaltet under merket EHEIM.

EHEIM, som ble grunnlagt i 1949, av ingeniøren Günther Eheim, startet med å produsere teknisk leketøy. I 1960 årene oppfant EHEIM verdens første akvarium sugefilter og ga dermed akvariefisk et bedre akvarium som ble beskyttet mot urenheter og dermed også mot skader på pumpen i akvariet. 
Det var her EHEIM fikk dere helt store gjennombrudd på verdensbasis. Jäger varmeelementer blir markedsført under merket Eheim Jäger.

Stort utvalg av akvarium varmeelementer
Tropiske akvariefisk har bruk for tropiske vanntemperaturer oftest fra ca. 24 – 27 grader. 
Derfor hører det et varmeelement til ethvert tropisk ferskvannsakvarium. Varmeelementet er den delen i akvariet som bruker mest strøm. Det kan derfor lønne seg å nøye overveie hvilke fisk man ønsker å holde, hvis strømforbruket samtidig skal holdes nede. Mange nybegynnere innenfor akvariestikkens verden blir overrasket over hvor mye strøm deres akvarium egentlig bruker.

Det er ikke alle akvarier som trenger et varmeelement kjørende hele tiden. Det kommer helt an på hvilke fisk du velger å ha i akvariet. De forskjellige fiskeartene er alle utviklet i hvert deres spesifikke område og har derfor utviklet seg til å overleve forskjellige vanntemperaturer. Det kan derfor, spesielt ved tropiske fisker lønne seg å ha et varmeelement i akvariet sitt. Hvis fiskene ikke har den korrekte temperaturen i akvariet, kan du risikere at de mistrives og vil gå glipp av deres naturlige atferd. Likeledes vil det være vanskelig å få fiskene til å yngle, hvis de riktige elementene ikke er tilstede.

Det er spesielt i vinterhalvåret som det er risiko for at akvariet ikke kan opprettholde den anbefalte temperaturen og her kan det være en fordel å sette et varmeelement i akvariet. Fiskene har ikke godt av alt for store temperatursvingninger. Det er ikke bare fiskene som er avhengig av en konstant temperatur, men også noen av akvarieplantene kan være følsomme overfor forskjellige temperaturer. Naturligvis kan fiskene og plantene godt overleve små temperatursvingninger, men temperatursvingninger på flere grader kan de aller fleste fisk og planter dog ikke tåle.

Kjøp ditt Jäger akvarium varmeelement hos Zoopermarked.no
Vi har markedets skarpeste priser på Jäger akvarieelementer. Samtidig leverer vi din akvarieteknikk direkte til din dør, innenfor få hverdager. Enklere blir det neppe å starte en akvariehobby. Vi anbefaler at du før du kjøper akvariefisk, undersøker om disse tilhører varmefølsomme arter. Og gjør de det, anbefaler vi at du setter et varmeelement i akvariet. På den måten kan du sikre deg at temperaturen ikke gir for store utslag. Og å skaffe seg et Jäger Eheim varmeelement kan aldri slå feil.

Hvorfor er varmeelement viktig?
Et varmeelement i akvariet er ikke alltid nødvendig, hvis man holder slørhaler eller liknende fisk i akvariet sitt, siden disse fiskeartene har det best i alminnelig stuetemperatur. Har du derimot tropefisk, er det visse arter som krever en bestemt temperatur for optimal trivsel og her anbefaler vi at du setter i et akvarium varmeelement i akvariet ditt.

Når du skal velge et varmeelement, er det god regel at du skal velge en Watt-styrke som tilsvarer 1 Watt pr. 1,5 liter vann. Akkurat som ved pumpevalg er det viktig å velge et varmeelement som passer til størrelsen på akvariet. Velger du et varmeelement som har for lite Watt i forhold til størrelsen på akvariet, risikerer du at det ikke kan varme opp vannet optimalt. Har varmeelementet derimot en høyere Watt enn det anbefalte til størrelsen på akvariet, risikerer du at vannet blir varmet opp for fort.
De fleste varmeelementer kan innstilles på temperaturer som ligger på mellom 18 og 32 grader. Et Jäger varmeelement er laget i et så diskret design som mulig, så de enkelt kan skjules i akvariet. Enten bak noen planter eller en annen akvariedekorasjon. De fås i størrelser fra 50 Watt og opp til 300 Watt.

Eheim har vært kjent blant akvarister i mange år som en av de førende produsentene av akvarieutstyr. Eheim er kjent for sine produkter av høy kvalitet, produkter som er enkle å innstille og som er holdbare. Velger du derfor et varmeelement fra Jäger Eheim er du sikker på at du får et produkt som du kan stole på.

Den helt korrekte temperaturen i vannet er ytterst viktig for at både fisk og planter har det godt og kan leve optimalt. Vi vil derfor anbefale at du alltid investerer i et varmeelement av god kvalitet som er enkelt å innstille. Tenker man på strømforbruket er det også viktig at man velger et varmeelement som passer til størrelsen på akvariet. Varmeelementet bør hverken være for lite eller for stort i forhold til størrelsen på akvariet, da dette kan medføre problemer for deg når du prøver å holde den korrekte temperaturen i vannet. Til et akvarium på mellom 200 og 300 liter, anbefaler vi et varmeelement på 150 Watt.

Installering av varmeelement
Vi anbefaler alltid at du følger bruksanvisningen til ditt nyinnkjøpte Jäger varmeelement og først kobler det til når det har kommet vann i akvariet. Varmeelementet bør plasseres i vannet til minimums dykkedybden. Det bør aldrig være slått på utenfor vannet og bør kun brukes innendørs, med mindre annet er angitt fra produsentens side. Vi anbefaler at man jevnlig kontrollerer vanntemperaturen med et termometer, slik at man alltid er sikker på at akvariet har den helt korrekte vanntemperatur. Hos Zoopermarked.no finner du alltid varmeelementer og annet akvarieutstyr fra de førende produsentene.

Rask levering
Hos Zoopermarked.no leverer vi ditt Jäger varmeelement innenfor ganske få hverdager.

Prismatch
Når du kjøper varmeelementer hos Zoopermarked.no, kan du være sikker på å få den bedste prisen. Vi har nemlig prismatch, så hvis du finner disse rimeligere et annet sted i en norsk butikk eller webshop, kan du bare henvende deg til oss og vi vil matche prisen. Du kan bare henvende deg til kundeservice og høre nærmere, hvis du ønsker å benytte deg av denne servicen, eller om du bare brenner inne med andre spørsmål.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Greit å bestille og varene kommer fort
Greit å bestille og varene kommer fort. Men burde vært bedre pakket da tunge kolli
18.04.2018 - Linda Håland
Bra service
Bra service, rask levering rett på døra.
20.04.2018 - MAI

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.