ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Hvem er JBL?
Joachim Böhme kom opprinnelig fra Dresden, hvor han ble utdannet som kjemiker. Hans store hobbyer var insekter og akvarier. I 1960 flyttet han til Ludwigshafen, hvor grunnsteinen til JBL ble lagt. Navnet JBL ble dannet med utgangspunkt i Joachim Böhmes initialer og forbokstaven på byen, hvor firmaet ligger. Og det var her i Ludwigshafen, at han gjorde om hobbyen sin til sitt yrke.
I 1960 åpnet han en liten spesialforretning for kjæledyr i Mundenheim i Ludwigshafen ved Rhinen. Joachim Böhmes kjærlighet til akvariefisk og hans omfattende viten om akvariestikk, ga han etterhvert mange kunder. Med fokus på akvariestikk ble hans kjæledyrsforretning forhandler av levende fisk. Med sin gode ekspertkunnskap om kjemi og medisin produserte Joachim Böhme sutt første middel i 1968 mot hvite flekker til prydfisk. Middelet døpte han JBL Punktol. Senere fulgte flere produkter til skilpadder og plantegjødsel Die 7 Kugeln.
I 1970 nedla han fiskeforretningen og spesialiserte seg innenfor produksjon og salg av tilbehør til kjæledyr. To år senere flyttet han firmaet til Mannheim. Det ble plassmangel på grunn av utvidelsen av sortimentet og en større etterspørsel.
I 1980 lanserte han sin første offisielle brede vifte av fiskefôr. Den ble kalt BRG og stod for fargene på fôrboksene (braun, rot, gelb = brun, rød, gul).
På slutten av 80-tallet ble sønnen involvert i selskapet, samtidig som han introduserte en oppgradert versjon av fiskefôret kalt NOVO.
I de følgende årene ekspanderte selskapet raskt og utvidet hovedkvarteret og bygget et nytt produksjonsanlegg.
Rett før år 2000 introduserte man de første JBL lysstoffrørene som hadde de samme egenskapene som dagslys. De ble kalt Solar Natur. Og i årene som fulgte ble mange innovasjoner brakt på markedet, slik som utvendige filtre, algedreper til hagedamfisk, klikkbokser, som gjorde at man alltid fikk samme mengde med fôr ut av beholderen ProScaper med akvariedekorasjoner, ProScan til måling av vannkvaliteten, ProFlora CO2-serien, samt mange andre produkter.
JBL er en av de største leverandørene innenfor akvarie-, terrarie- og hagedamprodukter i Tyskland. De har 180 medarbeidere, og leverer varer til 60 land over hele verden, med et kjempestort produktsortiment.
JBLs store sortiment inkluderer alt fra fiskefôr til pleiemidler til akvariet og diverse akvarietilbehør. Hos Zoopermarked tilbyr vi et bredt utvalg av kvalitetsprodukter fra JBL.

Riktig fiskefôr er viktig
Som alle våre andre kjæledyr skal også fisken fôres korrekt, så de kan leve et optimalt liv. Hvis ikke de får korrekt fôr, risikerer man at fisken vil plages med dårlig fordøyelse, samt nedsatt velvære og aktivitet. Selv fargene på fisken kan forandre seg. Et fiskefôr skal være tilpasset både miljøet og fiskearten.
JBL har gjennom mange års erfaring og forskning, en utmerket kunnskap om fisk og hvilket fôr som er best. Fiskefôr fra JBL inneholder alle viktige ingrediensene for fiskens velvære, som blant annet innholdet av fett, fibre, proteiner, karbohydrater, mineraler og vitaminer. Fiskefôr bør bare inneholde et minimum av fett. 3-8% er det maksimale innholdet, da det ellers kan føre til nedsatt leverfunksjon og dermed sykdom og til og med for tidlig død.
Fiberrikt fiskefôr er godt så lenge det ikke overskrider visse grenser. Planteetende fisk kan tåle 5-10% i kosten, mens kjøttetende fisk ikke bør ha mer enn 4% fibre via kosten, siden de ikke kan fordøye fibrene. Proteiner er essensielle for at man kan vokse og være sunn. Det gjelder også for fisk. Her er det imidlertid forskjell på om det er kjøttetende eller planteetende fiskearter. Planteetende fisk trenger 15-30% proteiner, mens kjøttetende fisk trenger 45% proteiner.
Karbohydrater skal kun tilføres i begrensede mengder. Hvis de får for mye, vil det hemme fiskenes vekst. Karbohydrater finnes i fiskefôret hvor det brukes stivelse for å binde fôret, så det ikke løses opp for raskt i vannet. Så vær forsiktig, og unngå overfôring av fisken.
Mineraler er av avgjørende betydning for fisk. De sørger for at knokler, tenner og skinnet er sunt. Kalsium og fosfor er noen av de viktigste mineralene som bør være i fiskefôret. Kjøper du JBL Mix-fôr i flakform, er det lett for deg å finne det fôret som passer best for fiskene dine.
Vitaminer er ikke like holdbare som mineraler. Så snart du åpner en boks med flakfôr eller annet fôr, er vitaminene noe av det første som taper seg. Vitaminer er derimot viktige for fisken og sikrer en god fordøyelse, vekst, sunne knokler, sterke tenner, samt motvirker stress. Alle viktige vitaminer finnes i fiskefôr fra JBL. JBL produserer flakfôr og pillefôr til alle slag fisk og krepsdyr. Og alle er optimalt balansert, for best mulig trivsel og velvære for fisken.

Kjøp JBL akvarietilbehør hos Zoopermarked
JBL produserer et bredt utvalg av tilbehør til akvarier. JBL’s fôrpiller er naturen selv, som de på best mulig måte prøver å etterlikne. Alle deres produkter er dermed helt ufarlige for både fisk og planter. Et populært produkt fra JBL er Nano Catappa. Det er et vannpleiemiddel som er laget av mandel blader. Ved å bruke dette middelet, opprettholder du vannkvaliteten som fisken naturlig pleier å leve i. Dessuten har den en god effekt på flere typiske sykdommer hos fisk.
Planter bidrar til å skape liv i akvariet og planter trenger gjødsel for å se best mulig ut. JBL Nano-Ferropol 24 tilfører vannet en rekke viktige næringsstoffer og er spesielt egnet til mindre akvarier. Mye avfall og ekskrementer faller ned på bunnen på akvariet. JBL har her en bunnlagsrenser, Aqua EX. Den er egnet til mindre akvarier, hvor den suger og rengjør bunnen, uten at fisken følger med. Den er nemlig utstyrt med en fint nett.

Kjøp JBL hos Zoopermarked – det lønner seg
Hos Zoopermasrked.no handler vi alltid inn store mengder. Og bare de beste merkene på markedet. Det betyr at du som kunde hos Zoopermarked alltid kan være sikkert på å ha et kjempestort utvalg til markedets bedre priser. Mange av våre produkter har vi faste priser. Og på en lang rekke fôrvarianter og kattegrus har vi stempelkort-ordning, så du kan spare ytterligere.

Zoopermarked har alt til kjæledyret ditt
Hos Zoopermarked.no kommer du ikke forgjeves. Vi har et kjempestort utvalg i fôr og tilbehør til kjæledyr. I tillegg til produktene fra JBL har vi også er rekke andre produkter du med fordel kan bruke. Hvis du er i minste tvil, kan du trygt henvende deg til oss. Vi hjelper deg så gjerne med å finne de riktige tingene som du trenger for kjæledyret ditt. Vi sitter alltid klar på mail eller telefon, hvis du skulle ha noen spørsmål. Og vi svarer alltid i løpet av 24 timer. Velkommen hos Zoopermarkdet.no – kjæledyrenes rimelige supermarked.

Zoopermarked er billigere enn du tror
Hos Zoopermarked.no handler vi bare med produkter av beste kvalitet. Dette betyr at du som kunde får en god opplevelse og kan stole på våre utvalgte produkter. I tillegg kjøper vi inn store mengder for å sikre deg de beste prisene på markedet – enten det gjelder JBL’s produkter eller alle våre andre produkter. Ta en titt på nettsiden og bli overbevist.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

God pris på ønsket produkt
God pris på ønsket produkt, og etter noen dager sto leveransen på trappa. Blir å handle herfra flere ganger!
19.04.2018 - Viktoria Johnsen
Super bra service
Super bra service - kom etter 4 dager på døren. Sparte kr 1380 på min bestilling i forhold til hva jeg måtte betalt hos Veterinær. Mine hunder bruker spesialfor. Kommer definitivt til å handle her igjen :-)
18.04.2018 - Ina Bartz-Johannessen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.