ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

RIO 180 MED LED-ARMATUR SVART JUWEL MODELL RIO 180 L..
180 L
LE: 101 X BR: 41 X HØ: 50 CM
JUWEL MODELL RIO 180 LED AKVARIE
(4022573043501) Populær
 
NOK 2 191,00
RIO 180 MED LED-ARMATUR HVIT JUWEL MODELL RIO 180 L..
180 L
LE: 101 X BR: 41 X HØ: 50 CM
JUWEL MODELL RIO 180 LED AKVARIE
(4022573044508)  
 
NOK 2 191,00
RIO 240 MED LED-ARMATUR HVIT JUWEL MODELL RIO 240 L..
240 L
LE: 121 X BR: 41 X HØ: 55 CM
JUWEL MODELL RIO 240 LED AKVARIE
(4022573034509)  
 
NOK 2 982,00
RIO 240 MED LED-ARMATUR SVART JUWEL MODELL RIO 240 L..
240 L
LE: 121 X BR: 41 X HØ: 55 CM
JUWEL MODELL RIO 240 LED AKVARIE
(4022573033502)  
 
NOK 2 982,00

Mange års erfaring
Juwel har i mer enn 45 år produsert kvalitetsakvarier. Videre har de vært med til å sette nye standarder innenfor design og teknologi i akvarieproduksjonen. Juwel har alltid vært kjent for sitt flotte design, kvalitet og akvarier med tilbehør. Dette gjør at du enkelt og raskt kan komme i gang med å sette opp akvariet ditt.
Juwel-serien består av et bredt sortiment av akvarier, pumper, armaturer og tilbehør. Alle Juwel´s produkter er laget av kvalitetsmaterialer.
Juwel akvarier er særdeles egnet til nye akvarister. Juwel lager komplette løsninger med utstyr til akvariet, med blant annet innvendige filtre, armaturer, varmeelementer og pumper.
I tillegg kan akvariene fra Juwel fås i mange forskjellige farger. Dette har vært et ønske for mange akvarister som gjerne vil ha andre farger enn de mer tradisjonelle i sort og sølv. Juwel akvariene finnes for eksempel i rød, hvit eller trefarget. Man kan dessuten bestille akvariebord i tilsvarende farger. Akvariene fra Juwel finnes også i forskjellige tresorter. Her kan ramme og armatur for eksempel være laget i populære materialer som bøk og mahogni. Dette gir hele akvariet et mer naturlig utseende.

Før man kjøper et akvarium
Hvis du overveier å gå til anskaffelse av et akvarium, er det en rekke forhold som det er verdt å overveie. Det er viktig å tenke på hva slags akvarium man kunne tenke seg, både av hensyn til modell, størrelse og farge. Dog er vel det aller viktigste å overveie hvilket formål akvariet skal ha. Skal det være et akvarium til små eller store fisk, mange fisk eller få! Det skal også overveies hvilke typer fisk som går sammen og hvilke planter og innhold man ønsker. Det er også viktig å undersøke hvordan fiskene trives, under hvilke forhold og hvilken størrelse akvariet da skal ha.
Det anbefales ikke å ha fisk i en bolle, da dette kan stresse fiskene. Hvis man ønsker variasjon i fiskene, så kan man enkelt velge ferskvannsfisk som er «fredelige». Artsakvarier har kun en fiskeart. Et eksempel på dette kan være kampfisk. Her skal hannene holdes isolert, da de er ekstremt aggressive.
Det er alltid en god ide å sette seg grundig inn i fiskenes behov, før man går til anskaffelse. Det er over tusen forskjellige fiskearter som alle har ulike behov.
Fiskene har alltid første prioritert i forbindelse med kjøp av akvarier. Dernest skal man ta stilling til hvilket akvarium, bunn, dekorasjoner, planter og annet man ønsker.

Flotte kabinetter fra Juwel
Det er særdeles viktig at man får plassert akvariet på et helt rett underlag. Det beste er hvis man kan skaffe seg et akvariebord. Dette sikrer også mot eventuelle utettheter. Altfor mange velger dessverre å sette akvariet på usikre underlag som for eksempel en kommode eller en reol. Dette er en dårlig ide og ofte ender det med store mengder vann på gulvet. Fisk liker dessuten å stå høyt plassert. Det er derfor en dårlig ide å sette det på gulvet, fremfor på et akvariebord. Den ideelle høyden er cirka 1 – 1,5 meter fra gulvet.
Hos Zoopermarked.no finner du alltid et bredt utvalg av solide kabinetter fra Juwel, som matcher ditt akvarium. Alle Juwel skapene har håndtak i rustfritt stål. Vi har Juwel kabinetter i mange forskjellige farger og størrelser, så du kan finne akkurat det kabinettet som matcher ditt akvarium og hjem best.

Juwel armaturer
Hos Zoopermarked.no finner du alltid et bredt utvalg av armaturer fra Juwel. Juwel er designet spesielt til Juwel akvarier. Med et Juwel armatur, får du optimal belysning i akvariet. Armaturene fra Juwel oppfyller høye internasjonale sikkerhetsstandarder og er TÜV GS sertifisert. Dette er din garanti for armatur av høy kvalitet.

Filtermaterialer til innvendige akvariepumper fra Juwel
På denne siden finner du et utvalg av filtermaterialer, velegnet til de forskjellige innvendige akvariepumpene fra Juwel. Det finnes mange forskjellige filtermaterialer, men de er alle kjent for at de holder akvarievannets innhold av et gitt skadestoff på et minimum. Hos Zoopermarked.no finner du et utvalg av filtervatt, grove filtersvamper, fine filtersvamper og anti-nitrat filtersvamper, samt filtersvampene Cirax fra Phorax fra Juwel.

Hvilke filtermaterialer skal jeg velge?
Juwel filtervatt opptar de groveste partiklene i vannet og bør skiftes en gang i uken. Kullsvamper fra Juwel holder vannet fri for kjemiske urenheter, i det de binder substansene, slik at de ikke flyter fritt rundt i vannet. For maksimal utnyttelse av det aktive kullet, bør denne svampen skiftes en gang i måneden.
I de grove og fine filtersvampene fra Juwel, lever de bakteriene som effektivt rengjør akvarievannet. Vi anbefaler at du skifter eller forsiktig rengjør svampene under varmt vann hver 3.-6. måned. For å bibeholde den biologiske likevekten, bør du skifte én av disse svampene av gangen. Vi har også et utvalg av anti-nitrat filtersvamper fra Juwel, som hjelper med å øke vannkvaliteten. Disse skiftes hver 6. uke og observer forskjellen på trivselen hos fiskene.
Anti-nitrat filtersvamp reduserer alger og fremmer vitaliteten både hos fisk og planter. Videre har vi også et utvalg at Cirax filtermaterialer som er et filtermateriale i et grovt, keramisk materiale og har en stor overflate hvor gode bakterier kan feste seg. Rester av fôr, ekskrementer og grums blir nedbrutt av disse gode bakteriene. Cirax sørger for klart vann og et sunt miljø. I tillegg har et utvalg av Phorax filtersvamper som bryter ned fosfat i akvariet og reduserer alger. Phorax fremmer dessuten planteveksten i akvariet.

Alt i tilbehør til Juwel innvendige akvariepumper
Hos Zoopermarked.no finner du et bredt utvalg av tilbehør til innvendige akvariepumper fra Juwel. Vi har for eksempel diffusere og adaptere til de forskjellige akvariepumpene fra Juwel.

Akvariebakgrunn
Juwel akvarier er utbredt, og hvis du er en av de heldige som eier et av disse vakre akvariene, så er det god grunn til å få tak i en flott akvariebakgrunn.
Disse bakgrunnene er perfekt tilpasset Juwel´s akvarier, som de selv produserer.
Juwel´s akvarier er av meget høy kvalitet – og deres bakgrunner følger samme standard. Du kan uten tvil forvente en bakgrunn som også vil se flott ut etter lang tids bruk. En akvariebakgrunn skaper god harmoni i ditt akvarium. Bakgrunnen skaper større dybde, og virker mer levende i akvariet. Det ser på en måte harmonisk, levende og rolig ut. Du kan med fordel velge en bakgrunn som passer sammen med både fisk og planter, så man får en flott fargekombinasjon.
Juwel´s akvariebakgrunner er dog designet slik at de også kan brukes til andre akvarier. De kan nemlig tilpasses og skjæres til, så de passer perfekt til alle akvarier.
Er du i tvil om hvorvidt bakgrunnen kan brukes til akkurat ditt akvarium, så kontakt oss gjerne og vi vil veilede deg på best mulig vis.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Utrolig god service!
Utrolig god service!
23.04.2018 - kunde
Enkelt å navigere med brukervennlig…
Enkelt å navigere med brukervennlig netthandelsløsning. Rask levering. God pris.
23.04.2018 - Atefeh Sori

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.