ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Hundeseler og liner fra Julius-K9® er topp kvalitet
Alle Julius-K9® produktene er av fremdragende europeisk kvalitet og ble opprinnelig utviklet til arbeidshunder i det østeriske politi og brannvesen.
Julius-K9® var det første firma i Europa som fremstilte seler og annet beskyttende utstyr til hunder. Produktene har et gjennomtenkt design, de er komfortable og slitesterke, og har lang holdbarhet.

Smarte, lekre og komfortable Julius-K9® hundeseler
Julius-K9® hundeseler sys av fremragende materialer. Hundeselene er utstyrt med komfortable stropper med god fordeling av det trekket hunden belaster selen med.
Selen har en ergonomisk passform og består av et indre hudvennlig pustbart lag av Økotex, og et ytre impregnert og skrapefritt lag. Hundeselen er sydd sammen med robust søm. Den fremste stroppen rundt halsen, lukkes med velcro og bryststroppen rundt buken, lukkes med en plastspenne.
Håndtaket på ryggen gjør det enkelt å ha kontroll på hunden. Hundeselen har også en stålring til å feste hundesnoren i. Selene er også utstyrt med påsydde reflekser som gir god synlighet i mørke. Det er plass på sidene, der hvor Julius-K9® logoen sitter, til å skifte til forskjellige smarte selvlysende velcro-labels, hvor teksten er sydd med fluorescerende tråd.
Zoopermarked.no har et bredt utvalg av disse velcro-labels, som passer akkurat til din hunds personlighet. Det kan blant annet nevnes merker med tekster som Queen, Diva, Gangster, Secret Service, Hot Dog, CIA, Gentleman og mange flere.

Velg robuste liner og ekstrautstyr fra Julius-K9®
Hos Zoopermarked.no kan du kjøpe robuste Julius-K9® sporliner og retrieverliner i forskjellige lengder. Sporlinene fås i lengder på 5, 10 og 15 meter. Vi selger også de korte og meget populære retrieverlinene til trening. Retrieverlinene er med innebygget kvelerhalsbånd og håndtak og selges i lengdene 120 cm og 2 m.

Til stabilisering og støtte av hundens brystparti, selger vi den behagelige Julius-K9® Y-stroppen med neopren til montering foran på hundeselen. Y-stroppen gir en perfekt fordeling av presset når hunden trekker og passer til selestørrelsene 1 – 3. Y-stroppen anbefales til arbeids- og servicehunder.

Zoopermarked forhandler også de smarte og praktiske sideveskene til å feste på hundeselene fra Julius-K9®. Sideveskene fås i tre forskjellige størrelser, slik at de passer til alle hundeselene.

Til trening og apportering, kan vi anbefale en Julius-K9® lærdummy med håndtak, som gjør den enkel å kaste med. Dummyene er meget robuste og fås i forskjellige størrelser. Den minste lærdummyen Zoopermarked selger, er 10 cm x 2,5 cm med ett håndtak, og den største lærdummyen er 25 cm x 5,5 cm og har dobbelthåndtak.

Hvorfor velge en hundesele fremfor et halsbånd?
Når man skal feste hundesnoren til en hundesele, i stedet for til et halsbånd, unngås det skadelige presset på hundens hals og nakkevirvler, som et halsbånd kan gi. Takket være det høyt utviklede designet på Julius-K9 selene og deres perfekte passform, fordeles trykket jevnt over brystregionen.

Viktig å velge den riktige størrelsen på hundeselen
For å velge riktig hundesele til hunden, er det viktig først å måle omkretsen på hundens bryst. Hundens bryst-mål skal måles bak forbeina på det stedet hvor omkretsen er størst, og der hvor selens bryststropp også skal sitte.
På de to minste størrelsene, Baby 1 og Baby 2, er det omkretsen av to fingerbredder bak forbeina og på de andre størrelsene er det fire fingerbredder bak forbeina. Ut fra bryst-mål (og vekt) finner du den størrelse på hundeselen som passer aller best til hundens størrelse.

Er du i tvil mellom to størrelser, så velg den største, hvis den kan justeres inn til hundens mål. Det er nødvendig å finne den helt riktige størrelsen for at selen er sikker og komfortabel i bruk. Velger du for stor størrelse, eller feil justering av selen, kan hunden risikere å trekke seg baklengs ut av selen.
Velger du for liten størrelse, kan presset på stroppen foran ikke fordeles jevnt og vil derfor stramme over nakken på hunden, med risiko for følgeskader. Den korrekte størrelsen hundesele skal la hundens skulder være fri og forbeina skal kunne bevege seg enkelt og lett.

Selestørrelse

Hundens brystmål

Hundens vekt

Baby 1

29 – 36 cm

0,8 – 3 kg

Baby 2

33 – 45 cm

2 – 5 kg

Mini – mini

40 – 53 cm

4 – 7 kg

Mini

49 – 67 cm

7 – 15 kg

Str. 0

58 – 76 cm

14 – 25 kg

Str. 1

63 – 85 cm

23 – 30 kg

Str. 2

71 – 96 cm

28 – 40 kg

Str. 3

82 – 115 cm

40 – 70 kg

Str. 4

96 – 138 cm

70 – 90 kg

Korrekt justering av Julius-K9® hundesele
Ved montering av hundeselen på din hund, skal det tas særlig hensyn til den riktige justering av stroppene både i fronten og på brystbuken. Hvis stroppene er for løse kan hunden vrikke seg baklengs ut av selen.

En for stram bryststropp er meget ubehagelig for hunden og en for stram halsstropp vil resultere i at bryststroppen sliter og skraper huden i hundens armhuler. Ved justering av hundeselen, skal man huske to viktige ting:

  1. Frontstroppen skal justeres slik at bukstroppen kommer så langt tilbake at det er fire fingerbredder mellom forbeina og    bukstroppen. Dog kan du nøyes med to fingerbredders avstand ved størrelsene Baby 1 og Baby 2.

  2. Bukstroppen er justert korrekt hvis du med flat hånd kan skyve fingrene dine inn under selen bakfra på ryggen, mens du holder lett opp i håndtaket.

Hvis hunden trekker seg baklengs og forsøker å komme seg fri fra selen, må du aldri trekke i hundesnoren, da dette forsterker hundens trekk bakover. Følg med den bakover i stedet for.

Fire muligheter for håndtering av hunden i en IDC sele
Den nye Julius-K9® powersele IDC (Innova Dog Comfort) er utrolig smart utviklet. Utformingen av IDC selen, gir hundeeieren flere muligheter for å velge seleutstyr til håndtering av hunden i forskjellige situasjoner.
Det er fire utstyrsmuligheter på selens ryggside. Det er mulighet for montering av en stål-ring til å feste hundesnoren, Man kan også nøyes med montering av bare håndtak og man kan ha både ring og håndtak påmontert samtidig, eller hunden kan bære selen uten hverken ring eller håndtak.
En løs hund med hundesele uten påmontert ring eller håndtak, har mindre risiko for at henge seg fast i buskaset. Dette er spesielt viktig for hunder som brukes til jakt og redningsoppgaver i vanskeligt terreng. 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Kort leveringstid
Kort leveringstid
24.04.2018 - Wenche Angelsen
Utrolig god service!
Utrolig god service!
23.04.2018 - kunde

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.