ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Hvorfor skal du kjøpe et kloretre til katten?
Alle katter, både ville og tamme, kvesser klørne. Klore og kvesse klør er en vesentlig del av kattens naturlige atferd og tjener flere viktige formål. Katter kvesser klørne for å fjerne gamle skjell, samt kvesse de nye klørne som dannes under de gamle.
Kattens kloreadferd har en avstressende effekt på katten, men den har også territoriale formål. Når katten klorer etterlater den tydelige kloremerker og sin egen spesielle sporduft fra svettekjertlene på potene. Duften og de synlige kloremerkene forteller andre katter at dette territorium er opptatt.
I naturen velger katter spesielt bark og bløte tresorter til å kvesse klørne på. Kloremiljøer fra Kattens No. 1 er tilpasset kattens naturlige valg med hensyn til kattens behov for både å klore, kvesse klørne og klatre.

Kattens No. 1 er av danskprodusert kvalitet
Kloretrær og søyler fra Kattens No. 1 er av høy kvalitet og er kledd med flotte sterke klorematter som er sammensatt av kokos og sisal, perfekt til å lage herlige trevler av, samt kvesse klørne på.
Kombinerte klore- og klatre miljøer har deilige bløte plysjbekledde hyller, hvor katten vil elske å ligge behagelig, samtidig som den ligger som kongen på haugen og har full oversikt over sitt eget territorium.
Mange av kloremiljøene kan kjøpes som et slags byggesett med ekstra søyler, hyller og huler. Hos Zoopermarked.no fører vi et bredt utvalg av kvalitets testede kloretrær, tilbehør og reservedeler fra det populære danske merke Kattens No. 1.

Stort utvalg av kloremiljøet, kloretrær og tilbehør
Kattens No. 1 kloresøyler og klatretrær fås i forskjellige modeller, høyder og bredder. Du kan designe et klatre miljø, med tilbygg av moduler og tilbehør ved hjelp av ekstra søyler og hyller, kledd med plysj i ulike farger.
Du kan velge modeller som går fra gulv til tak, med et solid system og gode fester, slik at det ikke er noen fare for at klatretreet kommer til å velte. Modulene fra Kattens No. 1, er enkle å sette sammen og er et særdeles godt tilbud for aktivisering og stimulering av alle katter. Surf gjerne litt rundt mellom de forskjellige modellene her hos Zoopermarked.no og få inspirasjon til det klatremiljøet og det klorebrettet som passer aller best til både katten og hjemmet.
Kattens No. 1 klore- og klatremiljøer fås i alle størrelser og prisklasser. Det er også mulig å få et Kattens No. 1 klorebrett laget av en blanding av papp og sisal i morsomme fasonger, som er velegnet til at katten også kan ligge på dem. Hos Zoopermarked.no har vi tre forskjellige utforminger av klorebrett å velge mellom.

Moduler til utbygging av klatremiljø
Hos Zoopermarked.no fører vi kloretrær og klatremoduler i størrelser helt fra en enkelt søyle til brede luksusutgaver med flere søyler og hyller. Med ekstra moduler, kan man bygge en hel vegg med Kattens No. 1 moduler, med innebygde lekemoduler, plattformer foret med plysj og forskjellige huler. Man kan skape den helt perfekte tumleplassen for sin kjære katt.
Du får også kjøpt søyler til forlengelse av eksisterende klatretrær, firkantede bunner i plysj, runde plysjhyller i forskjellige størrelser – også med kant, så de likner skåler. Du kan til og med få hyller med innebygde skåler til fôr. Alt ekstra tilbehør er enkelt og montere. Det tilbys også universalbeslag, samt verktøy. Bortsett fra plassen er det ingen grenser for hvordan du kan bygge på ditt eksisterende klatremiljø. Det smarte systemet kan utvides og tilpasses etter det antall katter som skal bruke det.
Det er spesielt innekatter som har størst behov for å bli stimulert med mulighet for å kunne klatre i et slikt innendørs klatremiljø. Utekatter har sammenliknet med innekatter, et aktivt katteliv med gode muligheter for å få stimulert deres naturlige instinkter ute i naturen, hvor de kan klatre i trær på jakt etter fugler, møte andre utekatter og ligge på lur etter mus.

Hvilket kloretre og klatremiljø skal jeg velge til min katt?
Du skal ta hensyn til at katten skal kunne stå loddrett på bakbeina, strekke seg helt ut og fortsatt kunne kvesse klørne på kloresøylen. Kikk etter størrelsene. Man kan eventuelt supplere med en klorematte på gulvet, hvis katten foretrekker å kvesse klørne i vannrett stilling.
Hos Zoopermarked.no kan du kjøpe det klatremiljøet som passer perfekt til både katten og hjemmet. En innekatt trenger et større klatremiljø med kloretrær, enn en utekatt. Har du en innekatt, skal kloremiljøet gi muligheter for lek og stimulanse med huler, og helst flere nivåer med plattformer.

Plassering av kattens kloretre
Plasseringen av kloretreet har stor betydning for om katter bruker det, eller om den foretrekker å klore på møbler, gardiner eller tapet. En god plassering er i nærheten av kattens soveplass. Når katten først har begynt å klore et sted, fortsetter den med å klore der, siden stedet har fått den rette duften, samt kloremerker.
Det er helt umulig å straffe en katt for en slik opptreden som å klore på uønskede steder, siden katten tar straffen meget personlig og ikke forbinder den med sin egen atferd. Hvis katten allerede har begynt med å kvesse klørne et uønsket sted, kan det nye kloretreet med fordel plasseres foran.

Få katten til å bruke det nye kloretre
Katten skal lokkes til det nye kloretre, eventuelt med belønning i form av godbiter, når det lykkes. For å gjøre det nye kloretreet til kattens foretrukne kloreobjekt, skal det dufte tiltrekkende, hvilket man kan fremme ved å trykke kattens forpoter lett ned på kloremiljøet og eventuelt supplere med duft foran, fra katteurt (catnip).
Dette uønskede stedet, hvor katten kvesser klørne sine, bør rengjøres, gjerne med sitrusduft som katter er lite begeistret for. Man kan eventuelt også supplere ved å dekke til det uønskede stedet med plastikk eller aluminiumsfolie til katten har akseptert sitt nye kloretre. Det aller beste vil selvfølgelig være å kjøpe et kloretre før man anskaffer seg en katt.

Reparasjon av slitte kloremiljøer
Hvis Kattens No. 1 er slitt på enkelte steder, kan disse stedene enkelt byttes ut med nye moduler. Zoopermarked.no fører diverse reservedeler til klatremiljø. Vi fører for eksempel både søyler til utskifting av kloretrær, forskjellige hyller, samt hyllebeslag. Søyler leveres uten beslag, så disse må kjøpes ekstra.
 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering
Rask levering. Bra pris.Hund er glad.
23.04.2018 - Emilis Pocius
Rask handel!
Tipptopp!! Anbefales👍
24.04.2018 - Tone

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.