ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Litt historie om Kingsmoor
Kingsmoor ble grunnlagt i Bjerringbro i 2006 og det er med stor ære at produksjonen foregår i Danmark. Til fôret brukes det blant annet lokale og regionale råvarer, hvilket er din sikkerhet for at du alltid får et fôr som har gjennomgått en høy kvalitetskontroll.
Hos Kingsmoor legges det stor vekt på oppskriftene, som alle er nøye sammensatt de individuelle behovene hos hunder og katter. Kattematen innholder et høyt innhold av kjøtt, for hos Kingsmoor er de klar over at katten er et lite rovdyr.

Velger du hundefôr fra Kingsmoor er du sikker på at din hund er dekket inn med et høyt innhold av viktige fete fettsyrer.

Kingsmoor legger stor vekt på at alle deres oppskrifter inneholder mange gode og sunne urter. Disse urtene tilsettes da de gir en fantastisk smak som din hund eller katt ikke kan motstå.
Kingsmoor består at et team bestående av dyktige fagfolk og spesialister som sørger for at fôret til din hund og katt alltid blir utviklet og tilberedet slik at det smaker, dufter og knaser godt.
Kort sagt, du er alltid sikret et kvalitetsprodukt når du velger fôr fra Kingsmoor.

Kingsmoor er merket på en rekke kornfrie fôrprodukter til hunder og katter. Dessuten er det ikke tilsatt konserveringsmidler og fargestoffer.

Hvorfor skal jeg velge kornfritt fôr?
Som sagt, så er hunder og katter fra naturens side kjøttetende dyr. Kornfritt fôr kan anbefales fordi korn, mais og ris inneholder en stor mengde stivelse, som igjen har et høyt glykemisk indeks (den tiden det tar for å heve blodsukkeret). Ved å bruke kornfritt, sikrer du deg at blodsukkeret ikke stiger for raskt, hvilket betyr en hund eller katt med et høyere aktivitetsnivå og større evne til å lære. Dessuten vil du kunne oppleve en mindre mengde avføring. Videre vil ditt kjæledyr også unngå de lagermidder som finnes i mange andre dyrefôr. Altså, mindre sjanse for allergiske reaksjoner hos hunden eller katten. Kornfritt fôr er ofte litt dyrere enn andre fôrtyper, men til gjengjeld er den drøyere i bruk. Derfor vil det ikke være dyrere for deg å bruke et kornfritt fôr. Når du skifter til kornfritt fôr, vil det være en fordel å langsomt introdusere fôret innenfor en ukes tid, slik at ditt kjæledyr får tid til å venne seg til det nye fôret med høyt innhold av proteiner.

Kingsmoor hundefôr
Hos Zoopermarked.no fører vi hele sortimentet fra Kingsmoor. Vi har flere forskjellige varianter.

Pure And er fri for korn og gluten og derfor meget allergivennlig. Fôret består av and, forskjellige rotfrukter og sunne urter. Pure And har en meget god smak og er derfor god å bruke til kresne hunder eller de som ikke har den helt store matlysten. Omega 3 og 6 fettsyrer, sørger dessuten for en sunn hud og en skinnende pels.

Pure Lam består hovedsaklig av lam og fisk, samt forskjellige rotfrukter og sunne urter. Det er meget skånsomt mot magen og er lettfordøyelig. A-vitaminer sørger for et godt immunforsvar. B-vitaminer og Omega 3 og 6 fettsyrer, hjelper til en sunn hud og en mer skinnende pels. Korn- og glutenfri.

Pure Hest er korn- og glutenfri. Består av hestekjøtt, mange rotfrukter og helsebringende urter. A-vitaminer sørger for et godt immunforsvar. B-vitaminer og Omega 3 og 6 fettsyrer, hjelper til en sunn hud og en mer skinnende pels.

Pure Havfisk, er korn- og glutenfri. Består av fersk fisk som har en nøytral duft. Fylt med masse Omega 3 fettsyrer som hjelper til å smøre leddene, samt gir en sunn hud og en glansfull pels. Rotfrukter hjelper til å holde tarmfunksjonen i orden.

Pure Kylling er uten korn og gluten, hvilket betyr allergivennlig hundemat. Består av kylling og rotfrukter som har et høyt innhold av Omega 3 og 6 fettsyrer. Dessuten A-vitamin til å støtte et godt immunforsvar.

Pure Let har et høyt innhold av kylling og fisk, så din hund får nok proteiner. Fôret inneholder lite fett og mange kostfibre som gir en lengre metthetsfølelse, samt omega 3 og 6 fettsyrer for sunn hud og pels.

Pure Senior er et allergivennlig hundefôr av beste danske kvalitet. Utvalget og sammensettingen av innholdet gir en god smak. Fôret inneholder lite fett, mange kostfibre og Omega 3 fettsyrer. Alt sammen for å holde magen i gang og holde vekten på et passende nivå, da eldre hunder ikke beveger seg så mye.

Pure valp til små raser, inneholder fisk, planter og kalkun. Fôrpillene er små og tyggevennlige. Stort innhold av Omega 3 fettsyrer.

Pure Hvalp til mellomstore og store raser, består av fisk, planter og kylling. Fôret dekker behovene for valper, så de får den beste starten på livet. Gir god tarmfunksjon og Omega 3 og smører leddene og gavner huden og pelsen.

Kingsmoor Original er et glutenfritt fullfôr til hunder med et normalt aktivitetsnivå. Fôret er velsmakende hundemat med kylling og fisk, samt danske urter og bær.

Kingsmoor kattefôr
Hos Zoopermarked.no fører vi hele sortimentet fra Kingsmoor. Vi har flere forskjellige varianter:

Pure kylling til voksne katter, stor rase, er korn- og glutenfritt, altså meget allergivennlig kattemat. Består av fisk og kylling, samt friske urter. Fibre fra rotstrimler smører tarmene og hjelper mot problemer med hårballer. Glucosamin og Chondroitin styrker leddene, som store katter trenger.

Pure Havfisk til voksne katter fra store raser, er allergivennlig mat i dansk kvalitet. Fôret består av fisk og urter og gir en god smak. Fibre fra rotstrimler smører tarmene og hjelper mot problemer med hårballer.

Pure Kylling til steriliserte og kastrerte katter, har en fantastisk smak av fisk, kylling og urter. Mindre fett minsker risikoen for overvekt. Forebygger også til dels urinveisstein som kastrerte og steriliserte katter sliter med.

Pure Havfisk til steriliserte og kastrerte katter, består av fisk og urter som gir en fantastisk smak. Inneholder mindre fett, så du kan holde kattens vekt på et normalt leie. Forsurer urinen, så problemer med urinveiene minsker. Et høyt innhold av Omega fettsyrer gavner leddene, huden og pelsen. Inneholder hele 83 % protein.

Pure Kylling til kattunger er beregnet til hvilken størrelse og hvilket trinn i utviklingen som din katt befinner seg.
God smak med fisk, kylling og urter. Styrker immunforsvaret, slik at kattungene får den beste starten på livet.

Kjøp billig hundefôr og kattemat fra Kingsmoor
Hos Zoopermarked.no har vi løpende gode tilbud på fôrvariantene fra Kingsmoor. Hold et øye med denne siden og spar penger.

Levering til din dør
Slipp for bryet med å slepe med deg tunge fôrposer hjem. Bestill på Zoopermarked.no og få varene levert direkte på døren innen få dager.

 

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Utrolig god service!
Utrolig god service!
23.04.2018 - kunde
Enkelt å navigere med brukervennlig…
Enkelt å navigere med brukervennlig netthandelsløsning. Rask levering. God pris.
23.04.2018 - Atefeh Sori

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.