ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Kitekat – fullfôr til alle katter
Hos Zoopermarked.no finner du et velfylt utvalg av Kitekat kattefôr. Vi har både Kitekat våtfôr og Kitekat tørrfôr. Kitekat våtfôr finner du i form av små lekre porsjonsposer som gir katten et næringsrikt måltid, tilberedt med smakfullt kjøtt og ingredienser av god kvalitet. Ved å gi katten en fersk porsjonspose fra Kitekat ved hvert måltid, sikrer du at katten får i seg alle de viktigste næringsstoffene og vitaminene den trenger.
Kitekat våtfôr inneholder ingen konserveringsmidler eller kunstige aromastoffer.
Med Kitekat tørrfôr får katten et næringsrikt og avbalansert måltid tilberedt med smakfullt kjøtt, korn og grønnsaker som katten virkelig vil nyte. Kitekat kattefôr inneholder ekstra solsikkeolje som gir katten en sunn hud og skinnende pels.
Ved å velge Kitekat kattefôr gir du katten alt det den trenger for å kunne begi seg ut på sine daglige eventyr: Et sunt måltid av lekre råvarer med essensielle næringsstoffer og vitaminer.
Kitekat er et herlig fullfôr for alle aldre, typer og katteraser. Kitekat produseres av Mars Petcare, en av verdens største produsenter av dyreartikler og fôr. Noen av deres toppmerker er for eksmepel Pedigree, Whiskas, Eukanuba og Royal Canin.

Hva er viktig med kattemat?
I forhold til katter er det tre spesifikke områder som bør overvåkes nøye, og som er påvirket av det kattefôret de inntar. Disse områdene er kattens tenner og gummer, pels og hud, og sist og ikke minst, kattens aktive muskler.
Katter er fra naturens side kjøttetere. Men, Kitekat tilfører likevel grønnsaker i både tørrfôret og våtfôret. Grønnsaker inneholder stivelse, som er en utmerket kilde til energi. På den måten kan du være sikker på at din beste venn får i seg alle næringsstoffene som trengs for god helse.
Hos Zoopermarked fører vi flere forskjellige varianter av Kitekat kattemat. Alle med forskjellig smak og konsistens. Kitekat våtfôr er tilgjengelig med forskjellig kjøtt i gele eller saus. Hvis du kjøper den populære menu boksen fra Kitekat, er det forskjellige poser med oksekjøtt, kylling, and og laks. Med en slik menu boks finner du og din katt raskt ut hva som smaker best. Husk at katter ofte er mer kresne enn hunder. Med Kitekat i matskålen er du sikker på en glad katt.

Kitekat inneholder alle de gode tingene
Katter har andre ernæringsmessige behov enn oss mennesker. Derfor er det altså en dårlig ide å gi dem rester fra bordet. Det er mer enn nok å fôre katten med Kitekat. Kitekat inneholder nemlig alle de nødvendige næringsstoffene som katten trenger.

Riktig fôring av katten
Katter skal mates med korrekte mengde og intervaller. Vær derfor oppmerksom på kattens behov for ernæring. På emballasjen er det fôringsanbefalinger, men det er bare en indikasjon på en gjennomsnittlig katt. Katter er forskjellige både i vekt, rase, kjønn, alder, aktivitetsnivå og mulige sykdommer. Hvis du er i tvil om fôring, kan du kontakte din dyrlege eller spørre vårt kunnskapsrike personale hos Zoopermarked.
Og husk at katten din alltid har tilgang til rent og friskt drikkevann – også selv om den får våtfôr.
Det finnes 3 forskjellige måter å fôre en katt på: Måltidsfôring, frittvalgsfôring eller tidsbegrenset fôring. Du kan prøve deg fram og finne den beste løsningen av de tre.
Måltidsfôring er et avmålt måltid, som serveres på faste tidspunkter i løpet av dagen.
Vær oppmerksom på at katter er i nærheten ved spisetidene, da spesielt våtfôr kan bli litt tørt og kjedelig.
Frittvalgsfôring sier vel seg selv. Her er fôret tilgjengelig for katten hele dagen, så den selv kan bestemme når den vil spise. Dette er en variant som kan brukes i tilfeller der katten er alene hjemme for en lengre periode. Vær oppmerksom på kaloriinnholdet i fôret.
Ved tidsbegrenset fôring velger du en eller flere tidspunkter på dagen, hvor kattematen står fremme. Du kan for eksempel tilby fôret kl. 0900 og kl. 1800 og la det stå fremme i 4 timer etter servering. Du finner raskt ut hva som passer best for din katt.

Gi godbiter med måte
Hos Zoopermarked tilbyr vi mange forskjellige og lekre godbiter. Det kan være fristende å gi katten mange godbiter i løpet av dagen. Vi anbefaler at du holder litt igjen med godbitene, siden godbitene inneholder flere kalorier enn kattemat, og det er derfor en risiko for at katten unødig legger på seg og kanskje også utvikler sykdommer. Alt med måte.

Kjøp Kitekat hos Zoopermarked – det lønner seg
Hos Zoopermasrked.no handler vi alltid inn store mengder. Og bare de beste merkene på markedet. Det betyr at du som kunde hos Zoopermarked alltid kan være sikkert på å ha et kjempestort utvalg til markedets bedre priser. Mange av våre produkter har vi faste priser. Og på en lang rekke fôrvarianter og kattegrus har vi stempelkort-ordning, så du kan spare ytterligere.

Zoopermarked har alt til kjæledyret ditt
Hos Zoopermarked.no kommer du ikke forgjeves. Vi har et kjempestort utvalg i fôr og tilbehør til kjæledyr. I tillegg til produktene fra Kitekat har vi også er rekke andre produkter du med fordel kan bruke. Hvis du er i minste tvil, kan du trygt henvende deg til oss. Vi hjelper deg så gjerne med å finne de riktige tingene som du trenger for kjæledyret ditt. Vi sitter alltid klar på mail eller telefon, hvis du skulle ha noen spørsmål. Og vi svarer alltid i løpet av 24 timer. Velkommen hos Zoopermarkdet.no – kjæledyrenes rimelige supermarked.

Zoopermarked er billigere enn du tror
Hos Zoopermarked.no handler vi bare med produkter av beste kvalitet. Dette betyr at du som kunde får en god opplevelse og kan stole på våre utvalgte produkter. I tillegg kjøper vi inn store mengder for å sikre deg de beste prisene på markedet – enten det gjelder Kitekats produkter eller alle våre andre produkter. Ta en titt på nettsiden og bli overbevist.

 

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Kort leveringstid
Kort leveringstid
24.04.2018 - Wenche Angelsen
Utrolig god service!
Utrolig god service!
23.04.2018 - kunde

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.