ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Stort sortiment av kvalitetsprodukter
Hos Zoopermarked.no har vi et meget stort utvalg av lekre produkter til dyr. Produktene lever opp til vår høye standard og miljøkrav, og i ett så bredt utvalg slik at du enkelt kan finne noe til nettopp ditt kjæledyr. Du kan velge mellom mange forskjellige farger, kvaliteter, funksjoner og enda flere design.
Hos Zoopermarked.no er utvalget så stort, at det til og med kanskje kan bli vanskelig å velge. Vi har også jevnlig rabatter på diverse produkter, samt mengderabatter, så du kan kjøpe flere produkter til din beste venn.

Hvem er Kong?
Kong er en bedrift som startet i 1976, hvor deres Classic produkt så dagens lys og kom for salg. Kong er egenprodusert gummi, inspirert både i form og materiale fra et bildekk på en gammel bil. Inspirasjonen fikk grunnleggeren, da en sjeferhund, ved navn Fritz, ga grunnleggeren av Kong, selve ideen.

Hva er det velkjente Kong materialet?
Kong er en spesiell type gummi, som er navnbeskyttet, og meldt både som kjæledyrs- og tyggesikret. Kong materialet er et sikkert materiale å gi hunden, og består av en holdbar og meget tyggefast type gummi, som Kong selv har funnet på og produsert. Selv det mest lekesyke kjæledyret vil komme til å nyte Kongs produkter i timevis, både som aktivitet og generell lek.

Kong er en stor utvikler og produsent av leketøy til kjæledyr
Kongs produkter spenner seg over flere forskjellige sjangere, som for eksempel, catnip, tennisballen, tauleketøy, aktivitetsleketøy og mye annet. Produktene er kjent for deres høye kvalitet og dere lange holdbarhet. Enten du har en katt eller en hund, eller til og med en fritte, så kan du bruke Kongs produkter til å glede kjæledyret med. Det store utvalget av snacks, leketøy og annet, gjør det mulig å finne produkter som egner seg til akkurat ditt kjæledyr.

Bitefast leketøy til kjæledyret
Kong er kjent for å ha massive leketøy som er særdeles holdbare for bit og holder til selv de mest lekesyke kjæledyr. Kong produkter kan dessverre innimellom gå i stykker, siden noen dyr er mer lekelystne enn andre, men de holder som regel vesentlig lengre enn de fleste andre produkter som også reklamerer med holdbare leketøy for bit.

Kong går aldri på kompromiss med deres kvalitet
Kong er en av de produsenter i verden, som går mest opp i deres kvalitet, og er derfor helt kompromissløse når det kommer til funksjonalitet og kvaliteten på deres produkter. Så fremt noen skulle oppleve problemer med et Kong produkt, setter Kong pris på å få beskjed om det, slik at de kan gjøre noe med saken med en gang. Kong arbeider hvileløst med innovative videreutviklinger.

Morsomt utseendet og friske farger
Kongs design-team, er ikke bare opptatt av kvaliteten og effektiviteten av produktene, men de fokuserer også på at produktene ser flotte ut. Dette avspeiler seg ved deres bløte design, med runde kanter og bløte kurver rundt produktet. Samtidig som der er kjælet for designets små finesser, kommer Kongs produkter i en rekke friske farger, slik at de også er en fryd for eierens og andres øyne. Jo, morsommere leketøyet ser ut, for både deg og eventuelt dine barn, jo morsommere er det å leke med når hunden eller katten skal aktiviseres.

Levering av de lekre Kong produktene
Hos Zoopermarked.no kan du bestille varene dine med levering helt frem til døren eller til nærmeste postkontor. Hvis du velger levering til døren, har du mulighet for å få pakken plassert akkurat hvor du selv ønsker det.
Du vil se i kommentarfeltet, hvor du kan velge hvor varen ønskes levert. Du «skriver: garasje eller inngangsdør eller til og med i buret, hvor budet da plasserer pakken som anvist, uten kvittering og på eget ansvar.

Du har også mulighet for å få levert varene helt frem til døren, hvor pakken bare leveres videre til nærmeste utleveringssted, hvis man ikke skulle være hjemme på leveringstidspunktet. Hvis man har et postkontor som man heller vil hente pakken, kan man også velge levering direkte dit, og få beskjed når pakken har ankommet og klar til avhenting.

Har du funnet Kong varer billigere et annet sted?
Vi, hos Zoopermarked.no er alltid klare for å matche prisen, hvis du har funnet en identisk vare et annet sted i Norge, til en billigere pris. Dog, har prismatch et par enkle krav som skal oppfylles før prismatch kan gis.

Betingelsene for å kunne benytte seg av prismatch: (Jeg fjerner tallene senere og bytter ut med punkter – lettere å lese korrektur når det er tall!)

1. Zoopermarked.no gir prismatch kun hvis konkurrenten har norsk organisasjonsnummer.

2. Zoopermarkeds prismath gjelder utelukkende, hvis den andre butikken har varelageret sitt plassert innenfor Norges grenser.

3. Konkurrentens tilbud skal være aktuelt på samme tidspunkt som det prismatches.

4. Det gjelder ikke for skaffevare / bestillingsvarer eller restvarer. Varen skal også være tilgjengelig på samme tidspunkt i den andre butikken.

5. Du kan bruke prismatch med tilbakevirkende kraft, men dette gjelder kun innenfor 7 dager etter handelen.

6. Diverse ekstra ytelser som levering, service, porto med mer er ikke en del av prismatchen.

7. Man kan som bedrift ikke få delta i prismatch.

8. Zoopermarked.no gir ikke prismatch, hvis det er et medlemstilbud, for eksempel fra en innkjøpsforening / kundeklubb eller annen form for betaling for å få tilgang til tilbudet, massetilbud, kø-tilbud, restpartier, opphørssalg, dags tilbud, time tilbud, begrensede partier, demovarer, annen sortering eller varer med fabrikasjonsfeil.

Kjedsomhet og kjæledyr kan bekjempes med Kong produkter
Hvis kjæledyrene dine begynner å skeie ut litt, og de begynner å oppføre seg mindre ordentlig med for eksempel at begynne å bite i ting, bråke, bjeffe eller andre utagerende ting, kan dette rett og slett skyldes kjedsomhet eller stress.

Hvis du vil hjelpe kjæledyret ditt til et bedre liv, og til å bli mer veloppdragen og roligere, er det viktig at kjæledyret ditt har noe å beskjeftige seg med. Da kan det være en alle tiders ide å skaffe den noen av Kongs fantastiske leketøy.
Spesielt Kongs aktivitetsleketøy er sunt for kjæledyret ditt, siden det gir dem timevis med morsom lek, med mange spennende utfordringer, samt snacks som gevinst for å gjøre noe riktig.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Utmerket og rask service
Utmerket og rask service. Super rask levering. Katten min og meg er glade! Anbefales på det sterkeste!
22.04.2018 - Lina
Hurra for Zoopermarked!
Jeg kjøper mengder av hundefôr til våre 4 x Engelsk settere. Veldig gode priser, superrask levering (levert til døren!) og veldig enkelt med nettløsning. Hurra for Zoopermarked!!
24.04.2018 - Irene Andersen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.