ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Kruuses B'Seen hundelykter gir sikkerhet i mørket
Det utbredte og anerkjente varemerke BUSTER er virksomheten Kruuses egen brand og er et førsteklasses produkt. Kruuses blinkende hundelykter B'Seen 360° er et dansk design og meget populære som tilbehør til hundens halsbånd.
B'Seen 360° gir tilstrekkelig med lys under spaserturen i de mørke timer. Det kraftige LED-lyset kan ses på lang avstand og vil derfor gi større sikkerhet under kveldens luftetur. B'Seen er vanntett og støtsikker, slik at den tåler å henge på hundens halsbånd.
B'Seen hundelykter fås i flere varianter. Disse smarte hundelyktene er 3 cm lange og sylinderformede. Finn den farge du liker best på B'Seen hundelykt her hos Zoopermarked.no. Her kan du velge mellom fargene sort, grønn, oransje eller metallic. I metallic har vi fargene sølv, gull og bronse. Alle variantene av B'Seen har et blinkende LED magebånd.

Forbind hunden din med Kruuses Pet-Flex bandasje
Kruuses Pet-Flex bandasje, er en fleksibel, selvklebende og utrolig lett bandasje av høy kvalitet som enkelt kan tilpasses hundens vanskeligste kroppskonturer. Bandasjen er fargerik og enkel å fjerne.
Kruuses hundebandasjer er elastiske og meget slitesterke og opprettholder et jevnt trykk som demper støt, samt støtter under anstrengende aktiviteter. KRUUSE Pet-Flex bandasje lar huden puste, mens såret gror. Kruuses Pet-Flex bandasje kan kjøpes hos Zoopermarked.no i breddene 5 cm, 7,5 cm og 10 cm – alle med lengden 4,5 m.

Dog Gone Smart Donut Bed Hundeseng
Dog Gone Smart hundeseng tiltaler den kvalitetsbevisste hundeeier som stiller meget høye krav til hundens seng. Hundesengen er deilig bløt, med et trekk i 100 prosent bomull som er behandlet med Repeltz-it nanoteknologi, hvilket gjør trekket skitt- og vannavvisende, samt reduserer dårlig lukt. Vi snakker kvalitet fra innerst til ytterst.
Fyllet i denne herlige hundesengen består av bløte polyester hulfibre, behandlet med silikon som gjenoppretter formen etter at hunden har ligget i sengen. Glidelåsen er gjemt i en liten lomme i bunnen av sengen, slik at hunden ikke kan tygge på den. Denne herlige hundesengen kan du kjøpe hos Zoopermarked.no i fargene rød og grå. Sengen har en diameter på 69 cm.

Smart liten flått fjerner
Det er sikkert, enkelt og raskt å fjerne skogsflått med en O'Tom flått tang. Flåtten fjernes effektivt uten av man kommer til å knuse dem eller etterlate deler av munnen på bitestedet. Skogsflåtten (Ixodes ricinus) er en midd som kan overføre invalidiserende sykdommer som Borreliose, Anaplasmose og TBE (Tick-borne encephalitis).
Det er derfor viktig å undersøke kjæledyret sitt, og seg selv for flått og fjerne dem raskest mulig. Ved å skyve tangen helt inn under flåtten og vri den rund noen ganger, løsner flåtten grepet og er enkel å trekke av. Kjøp det smarte O'Tom flått-settet, bestående av to røde flått-fjernere, i størrelsene 6,5 cm og en liten på 4,8 cm. her hos Zoopermarked.no.

Ingen lufteturer uten hundeposer
Hos Zoopermarked.no kan vi tilby ekstra kraftige og holdbare poser til oppsamling av hundens etterlatende. Posene er helt på sin plass når hunden skal ut på en luftetur. Det er 50 stykker i en rull sorte Po Poo poser.

Beskytt hestens hover med Equivet Slippers
Equivet Slippers er en sko-pose, som er beregnet til å beskytte hestens hover under behandling og medisinering til for eksempel en byll på hoven. Hov-posen sikrer at hoven blir forsvarlig beskyttet og har rene forhold under behandlingen.

Equivet Slippers gir også beskyttelse hvis man har mistet en sko og ved parring. Equivet Slippers kan med fordel benyttes under en løpende behandling av hestens hov, siden man da ikke trenger å skifte bandasje etter hver behandling. Equivet Slippers kan til og med erstatte en bandasje.
Equivet Slippers skoen, er laget av det kraftige nylonstoffet Cordura, med en påsydd sterk lærsåle. Hestens hov kan puste fritt i en Equivet Slippers, hvilket er med til å støtte opp under behandlingen, slik at hoven kan bli raskere frisk.
Equivet Slippers er bevegelig og behagelig for hesten å ha på, og den er enkel å ta av og på. Bestill din Equivet Slippers i den riktige størrelsen hos Zoopermarked.no og få den gratis levert i løpet av få hverdager.

Langt termometer fra Kruuse til bruk på store dyr
Skal du ta temperaturen på store dyr som for eksempel en hest, er et langt termometer det mest praktiske. Digitaltermometret fra Kruuse har en lang temperatursensor, som brukes på store dyr. Med den lange sensoren unngår man at LCD-dispayet til skittent.

• KRUUSE Digitaltermometer Digi-Vet SC 12. Lang temperatursensor til store dyr.
LCD-displayet holder seg rent. Termometeret slukker automatisk etter bruk. Termometeret leveres i et solid etui. Lengden på termometeret er 18 cm. Resultatet av termometer målingen vises etter høyst 30 sekunder. Termometeret er vanntett og kan derfor enkelt desinfiseres. Det siste måleresultatet lagres. Måle-området er 32º C - 43,9º C med en nøyaktighet på 0,1º C.

Sårpleie med produkter fra Kruuse
Kruuse er leverandør av flere utmerkede produkter til sårpleie og forbinding. Hos Zoopermarked.no finner du et utvalg av flere fremragende produkter til sårpleie for kjæledyret ditt, både for store og små:

• KRUUSE Manuka G 15 g. gele x 10, steril. Manuka fra Kruuse er en steril sårsalve fra honning, bestående av 100 prosent Leptospermum scoparium honning fra New Zealand. Manuka sårsalve kan smøres direkte på mindre hudavskrapninger, flenger, nekrotiske sår, overfladiske hudforbrenninger, samt byller, trykksår og operasjonssår. Manuka brukes for å skape et fuktig sårmiljø som fremmer tilfriskningen?. 

• Kruuse Blue-Spray, aerosol, 200 ml. til rensing og desinfisering av sår fra bitt, rifter og snøringer hos hester, hunder, katter, svin og storfe.

• KRUSAN Zinksalve, 20 prosent. 200 ml. KRUSAN zinksalve er en uparfymert zinksalve, som er spesielt mild mot huden. Zinksalven danner straks en hinne av olje som beskytter huden mot vann, svette, urin, avføring og andre sekreter. Salven er en tynn zinkspasta som enkelt fordeles og trenger inn i huden.

Selv om salven er væskeavvisende, gjør den det mulig for huden å puste. Zinkoxid, som er det aktive stoffet, har en uttørrende effekt som minsker rødhet og irritasjon av huden. Salven inneholder også anti irriterende allantoin og kamille.

• KRUUSE Hoof-Gel med salicylsyre 38 prosent, 500 ml. Kruuse Hoof-Gel er en hov-gele med Aloe Vera og brukes mot Digital Dermatitis (betennelse i huden rundt hoven). Geleen er enkel og effektiv å bruke ved behandling av sur stråle hos hester.

• NJP Herbal Mint liniment, 500 ml, er til massasje av muskler og ledd, samt intensiv pleie av jur. Salven inneholder peppermynt og mentol, sammen med en nøye utvalgt blanding av urteekstrakter.

Ta gjerne en titt på Zoopermarked.no og kikk på gasbind, støttebandasje og bandasjer til kjæledyr. Det skulle være fullt mulig å finne en passende bandasje til akkurat ditt behov.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Kjapp levering 😁
Kjapp levering 😁
22.04.2018 - Liv Gjersvold
Kort leveringstid
Kort leveringstid
24.04.2018 - Wenche Angelsen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.