ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Hva er Moderna?
Moderna Products er en bedrift som holder til i både Belgia og Amerika. Moderna er en meget ambisiøs virksomhet, som arbeider hardt for å produsere de velkjente kjæledyrsproduktene i flotte design, flotte farger og med innovative løsninger.

Moderne startet sin virksomhet i Belgia og har mange års erfaring på markedet med deres internasjonale omspennende samarbeid og internasjonale tilpassede løsninger. Moderna bruker mye tid på å undersøke de nye ideene sine før de presenteres for interesserte kjøpere, da de kun velger å presentere de best mottatte design på markedet.

Slik vedlikeholder du en god hygiene av kjæledyrets toalett
Hvis du har en katt, og gjerne vil ha et kattetoalett, enten til innendørs eller utendørs bruk, er det viktig at du tar deg til god tid til å stelle toalettet, slik at katten føler seg komfortabel nok til å bruke det. Katter ynder fra naturens side å bruke grus, sand, jord og liknende til å besørge i, og anses for å være et meget renslig dyr.

Det er viktig for katten å få renset kattebakken sin ofte, da de ellers finner andre steder å gjøre sitt fornødne. Katter skal gjerne kunne besørge i et materiale, hvor det er mulig for katten å dekke over sitt fornødne, siden det er kattens naturlige instinkt. Er det en innekatt, skal bakken høyst sannsynlig rengjøres noe oftere enn hvis det er en utekatt, siden utekatter gjerne besørger seg utendørs, hvor det som regel virker mer rent for dem.

Det er igjen grunn til å bruke avispapir eller liknende materialer i kattebakken, men derimot bruke ordentlig sand som suger og etterligner steder som katten gjerne finner ute i naturen. Det er et hav av muligheter både mot sjenerende lukt, klumpende og krystalliserende, for å nevne noen. Katter gir klart uttrykk for hvis den ikke er fornøyd med utvalget den har fått ved å besørge andre steder enn i bakken. Det samme kan hende hvis katten er syk og hvis flere katter deler den samme bakken, eller hvis bakken ikke blir rengjort eller tømt ofte nok.

Katter vil gjerne ha flere steder å besørge, så det er en god idé å ha flere kattebakker i hjemmet – også selv om du kanskje kun har en katt. Hvis du har flere katter, er det viktig at det er flere kattebakker, da de ikke er særlig interessert i å besørge på samme sted som andre katter.

Har du en kattunge, kan du velge en lav kattebakke, så det er lettere for kattungene å komme seg opp i, og det kan være en god idé å velge en kattebakke uten lokk, inntil katten er litt eldre – for eksempel når de er mer enn 9 måneder eller veier over 3 kilo.

Sørg for at bakken er i en viss størrelse, men hensyn til utformingen i sidene, bredden og høyden, slik at den passer til størrelsen på katten. Sørg også for at kantene ikke er skarpe, da katten gjerne skal ha et avrundet toalett som er tilgjengelig for katten.
Sørg for at kattetoalettet er enkelt for katten å finne, og at den samtidig er plassert på et privat sted, hvor den kan besørge i fred og ro.

Når kattetoalettet skal rengjøres, kan dette gjøres med produkter som er spesielt utviklet til formålet og som hemmer lukt og bakterier. Det er viktig at du ikke oppholder deg i nærheten av dyrets avføring, siden det frigis bakterier og ammoniakk som kan være skadelig, hvis man oppholder seg i nærheten av det i lengre tid av gangen. Dette gjelder også for dyret. Derfor skal man unngå at dyrets seng eller lignende er plassert i nærheten av toalettet.

Selvfølgelig er det ikke kun katter som bruker plastbakker til å besørge i, derfor får du også kjøpt bakker til både valper, gnagere, ildere og andre dyr. Mange av de samme reglene gjelder i henhold til rengjøring og plassering, slik at bakkene jevnlig rengjøres og er plassert på et sted, hvor kjæledyret kan besørge i fred.

Ildere går stort sett inn under de samme reglene som katter – de er bare i en mindre versjon, men har veldig like behov. Hunder derimot skal kun besørge inne i bakker så lenge de er valper. Ellers skal de ha mulighet for å være ute.
Gnagere skal ha et tilgjengelig toalett område, eller et plasttoalett, med et passende bunnlag de kan besørge i.

Finn det kjæledyrstoalettet som passer perfekt i ditt hjem
Liker du friske farger eller foretrekker du å ha det nøytralt? Skal du ha et toalett som passer til et bestemt sted – for eksempel i et hjørne? Uansett hva du trenger, er Moderna produkter et fornuftig valg, da det finnes massevis av valgmuligheter, både med hensyn til fargevalg og designvalg, samt størrelse og annet.

Kjæledyrstoalett med eller uten lokk?
Mange kjæledyr ønsker et privatliv når de skal besørge seg. Derfor finnes det toaletter med tilhørende lokk som skjermer for omverdenen når kjæledyret er på toalettet. Du kan også få toaletter som reelt sett bare er en plastbakke uten lokk, hvis kjæledyret ditt ikke er så begeistret for å være avstengt fra omverdenen, når det gjør sitt fornødne.
Du kan selv foreta en vurdering eller teste kjæledyret, da det er ytterst viktig at dyret føler seg komfortabel, hvilket er veldig individuelt fra kjæledyr til kjæledyr.

Smarte fôr- og vannautomater som gjør det mye enklere
Ønsker du en lekker skål til fôret, eller vann til kjæledyret, så har Moderna et bredt utvalg å velge i. Enten du vil ha en pangfarge, eller noe mer nøytralt, så har Moderna det du liker.
Du kan til og med få automatiske vann- og fôrskåler, som gjør det lettere for kjæledyret ditt å få i seg vann og fôr. De automatiske maskinene gjør det også enklere for deg å reise bort for helgen, en langhelg eller en kortere reise, hvor dyrene kan passe seg selv, uten det helt store behovet for å bli passet.

Hvilke kjæledyr bruker Moderna produkter?
Moderna henvender seg ikke bare til én type kjæledyr, de henvender seg derimot til mange. Enten du har en gnager, hund, katt, ilder eller et annet kjæledyr, vil Moderna produktene være et godt supplement for hjemmet. Moderna har et utvalg med størrelsen som passer både til hunder, katter, ildere og andre dyr, så det finnes masse alternativer å velge mellom.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Hurra for Zoopermarked!
Jeg kjøper mengder av hundefôr til våre 4 x Engelsk settere. Veldig gode priser, superrask levering (levert til døren!) og veldig enkelt med nettløsning. Hurra for Zoopermarked!!
24.04.2018 - Irene Andersen
Rask levering
Rask levering. Bra pris.Hund er glad.
23.04.2018 - Emilis Pocius

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.