ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Moser er en førsteklasses merkevare av produkter til pelspleie
Når det handler om innovativ teknologi innenfor profesjonell hårstyling og pelspleie, kan man neppe komme utenom den tyske bedriften Moser, som er en av de førende europeiske produsentene innen hårstyling- og pelspleieprodukter i høy kvalitet.

Mosers hundeklippere er prøvd og testet utallige ganger. Med en profesjonell hundeklipper fra Moser, kan du selv klippe din hund og gjøre den klar til hundeutstillinger, hundeshow og konkurranser, eller bare hjelpe den å bli kvitt den tykke pelsen i sommervarmen.

Kjøp Moser hundeklipper hos Zoopermarked til en god pris
Hos Zoopermarned.no har vi et utvalg av Moser klippere, samt forskjellige avstandskammer og skjær som reservedeler og ekstra tilbehør. Så det er fullt mulig å finne den typen klipper som passer aller best til din hunds størrelse og pelstype, samt det stedet på kroppen som skal trimmes. Vi har Moser hundeklippere både med og uten ledning.

Moser maskin klippere med ledning er kraftfulle maskiner
Moser 400 Amimal med 2 meter ledning og maksimum effekt på 10 Watt er en kraftig og velprøvd klassiker som har vært i produksjon siden 1968.

Moser Rex 1400 er særlig god til klipping av små hunder. Denne modellen er spesielt egnet til små hunder med en pelstype uten flokete eller fet pels. Den normale skjærelengden for maskinen er ca. 0,1 mm uten avstands-kam, men skjærelengden kan reguleres ved innstilling av seks låseposisjoner fra 0,1 mm – 2,0 mm, også under bruk. I tillegg til selve klipperen inneholder pakken også et rustfritt skjæreblad, en saks, en rensebørste og olje, samt fire forskjellige avstandskammer til skjærehodet.

Moser Rex model 1230 med 3 meter ledning og maksimum effekt på 15 Watt, er en profesjonell maskin til klipping av mellomstore til store hunder med lett pels. Moser Rex er en stillegående maskin og er derfor særlig egnet til hunder som er følsomme og nervøse overfor lyder. Denne maskinen er kraftfull og robust og krever lite vedlikehold takket være den holdbare teknologien. Dog, er det viktig at skjæresettet smøres ofte med olje for å sikre god og varig skjæreeffekt.

Skjærene er av rustfritt stål med skjærelengder som kan innstilles i seks posisjoner, fra 0,1 mm til 3,0 mm, også i bruk. Maskinens normale skjærelengde er ca. 0,1 mm, uten kam. Maskinen kan brukes med eller uten kam. Med påsatt avstands-kam kan du klippe lengre pels. Ved kjøp av denne Moser Rex følger det med to avstandskammer, olje og børste.

Moser MAX 45 model 1245 med 3 meter ledning og en maksimum effekt på 45 Watt er en meget kraftig og profesjonell maskin som er velegnet til store hunder. Denne super sterke maskinen kan klippe alle pelstyper og lengder, samt kraftig og flokete pels. Modellen klarer vanskelig pels som ellers kan være vanskelig å gre ut. MAX 45 kan innstilles til 2 forskjellige hastigheter. Trinn 1, langsom og trinn 2 rask.

Ved kjøp av denne hundeklipperen får du en maskin i topp kvalitet med nøye presisjon og lang levetid. Moser MAX 45 kan brukes kontinuerlig, takket være det optimaliserte kjølingssystemet med utskiftbart filter. Det utskiftbare luftfilteret gjør rengjøringen enkel og rask. Moser MAX 45 er en rimelig lydløs trimmer og derfor meget velegnet til hunder som er litt nervøst anlagt. Bredden er på ca. 49 mm og har standard skjærelengde på 3,0 mm.

Moser hundeklipper uten ledning er lett og transportabel
Moser Arco hundeklipper tilhører en nyere ledningsfri versjon av hundeklippere, beregnet som profesjonell hundetrimmer og til kresne private brukere med nøye krav til kvalitet.
Den har maks effekt på 9 Watt og er god til finpuss av store hunder og til klipping av små hunder. Effekten på 9 Watt er rikelig styrke til en trådløs hundeklipper når pelsen er tørr og ikke for flokete. Den er enkel og «handy» å ta med seg overalt, siden man ikke er avhengig av strøm.

Arco er en sterk, smart og enkel klippemaskin. Arco er utstyrt med den aller nyeste teknologien. Modellen er utrolig «handy» og har en LED indikator på håndtaket som forteller deg når det er på tide å bytte batteri. Arco har også et meget lavt støynivå og er derfor særlig velegnet til å klippe hunder som er nervøst anlagt og følsomme overfor høye lyder.

Skjæret er i rustfritt stål og er justerbart slik at det kan innstilles på skjærelengder fra 0,7 mm til 3,0 mm. Det følger med to utskiftbare batteripakker, hver med en driftstid på opptil 100 min., hvis maskinen brukes til hårklipp og opptil 80 min., hvis den brukes til klipping av pels.
Det følger med fire avstandskammer i størrelsene, 3, 6, 9 og 12 mm, ladestasjon med indikatorlampe til batteriene, rengjøringsbørste og olje til skjærebladet.

Vedlikehold av Moser hundeklipper
Moser hundeklipper er robuste og krever et minimum av vedlikehold, takker være den innovative teknologien. Man skal alltid fjerne avstandskammen etter bruk og deretter fjerne hår rester fra skjæresettet med rengjøringsbørsten. Det er viktig å smøre skjæresettet ofte med olje.

Smøringen er viktig for å sikre en god og varig skjæreeffekt. Det er viktig, selv om skjærene er av rustfritt stål. Det følger alltid med olje og rengjøringsbørste ved kjøp av en Moser hundeklipper. Etter smøring med olje starter du maskinen et kort øyeblikk, slik at oljefilmen blir jevnt fordelt over hele skjæret.

Når du skal gjøre en grundig rengjøring, kan skjæresettet skrus av. Ikke bruk løsemidler- eller skuremidler. Det anbefales utelukkende å bruke rengjøringsmidler og olje som er anbefalt til skjæresettet. Etter rengjøringen av skjæresettet kan man bruke en hygienespray som holder skjæresettet rent og fri for bakterier. Les vedlagte bruksanvisning og følg nøye anvisningene vedrørende pleie og rengjøring av maskinen, samt hvilke produkter produsenten anbefaler å rense den med.

Før din Moser klippemaskin tas i bruk for første gang, er det viktig du har lest og forstått innholdet i bruksanvisningen. Betrakt brukerveiledningen som en viktig del av maskinen og oppbevar den sikkert og innen rekkevidde.

Hvis skjæreeffekten til tross for regelmessig rengjøring og smøring avtar etter lengre tids bruk, skal skjæresettet skiftes. Diverse tilbehør og reservedeler til din Moser hundeklipper kan kjøpes i tillegg. Kikk etter reservedeler og avstandskammer under merket Moser her hos Zoopermarked.no.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Fornøyd bruker
Kan per dagsdato bare anbefale og handle hos Zoomarked.no veldig rask levering.
22.04.2018 - Urs Johann
kjapp levering ☺️
kjapp levering ☺️ Har handlet her flere ganger
23.04.2018 - Kristin Mong

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.