ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Italienske kvalitetsprodukter til kæledyr
MPS er italiensk og ble grunnlagt for over 40 år siden. Helt siden starten har man engasjert seg med støpning av plastmaterialer. Takket være grunnleggeren Tamiozzo Giovanni Battista er firmaet i årenes løp vokst seg til å bli en av de store aktørene på kjæledyrsmarkedet. I tillegg til transportbur til kjæledyr har firmaet siden 2005 også produsert kattetoaletter, bur til gnagere og fugler.

Italiensk design er jo velkjent og det legger MPS også stor vekt på å leve opp til. Hele tiden utvikler man nye ting i form av produktutvalg, design, produksjon av former, støpning og markedsføring. Som sagt har MPS 2 arbeidet i 40 år i plast- og støpeindustrien, og den har utviklet og brukt sin erfaring så vel som profesjonalisme til kjæledyrsmarkedet. MPS 2’s transportbur er den korrekte balansen mellom design, kvalitet og praktisk bruk. Det har resultert i å bli et uunnværlig reisetilbehør for å frakte våre firbente venner med enten bil, tog eller fly.

Kattetoaletter og transportbur i solid plast
MPS 2 er kjent for kvalitetsprodukter og rengjøringsvennlig plast. Uansett hva du velger kan du være sikker på en kombinasjon av design, kvalitet og praktisk bruk. Hos Zoopermarked fører vi et utvalg av de kjente transportburene og kattetoalettene fra MPS 2. Innen kattetoaletter fører vi de praktiske MPS Nova i forskjellige farger. Og i transportbur til kjæledyr har vi et bredt utvalg av de kjente og anerkjente Scudo-produktene.

Kattetoaletter med hus fra MPS 2
Katter føler seg ofte tryggest i et kattetoalett/kattebakke med hus, ettersom de her kan besørge uforstyrret. Det finnes dessuten kattetoaletter/kattebakker med lokk, hvor det følger med kullfilter som minsker diverse luktgener. Kattebakker/toaletter med lokk er enkelt å gjøre rent takket være lokket som kan tas av. Ved å velge et kattetoalett/kattebakke med hus, unngår du dessuten kattegrus utover helt gulvet hver gang katten har vært på toalettet.

Hos Zoopermarked finnes MPS 2 Nova kattetoalettene med lokk i flere forskjellige farger. De er alle utstyrt med karbonfiltre i toppen. Utskiftbare karbonfiltre finner du også på denne siden. De er enkle å skifte. Takket være disse aktive filtrene unngår man ubehagelig lukt fra kattetoalettet. Huset og kattebakken kan enkelt og raskt demonteres og settes sammen igjen for enkel rengjøring. Har du behov for å flytte kattetoalettet gjør du det ganske enkelt med det praktiske håndtaket øverst på lokket. MPS 2 Nova kattetoaletter fås i flere forskjellige farger, så du alltid kan finne en nyanse som passer til ditt hjem.

Katter er renslige dyr
Katter er renslige dyr som i naturen dekker til deres etterlatenskaper. Mange katter er henvist til å være innekatter, derfor skal disse kattene ha mulighet for å få deres naturlige behov oppfylt. Kattebakken/kattetoalettet skal plasseres et sted som det er lett for katten å finne. Plasseringen av kattebakken/kattetoalettet bør også være på et sted hvor det er ro, slik at katten unngår å bli forstyrret når den er på bakken/toalettet. Det er også hensiktsmessig å sette bakken/toalettet et sted hvor det er enkelt for eieren å se den, så man ikke «glemmer» den daglige rengjøringen.

Husk rengjøring av kattetoalettet
Selv om man bruker kattegrus av god kvalitet, er det nødvendig med daglig inspeksjon og rengjøring av kattetoalettet. Velger man grus som klumper, er det ganske enkelt og raskt å fjerne ekskrementene. Kattegrus som ikke klumper, blir i bakken.
Bruker man MPS 2 kattetoaletter med lokk skal man huske å riste bakken jevnlig for å sjekke om det ligger noen ekskrementer. Det er viktig at det ligger igjen et passende lag med grus, enten man bruker klumpende eller ikke klumpende kattegrus. Med passende mellomrom bør hele toalettet tømmes og rengjøres. Den mengden med grus som ikke klumpende kan brukes om igjen. Selv om man tilbyr katten et kattetoalett og har skiftet kattegrus jevnlig, kan katten likevel være urenslig.

Transportkasser i plast fra MPS 2
Som alternativ til et stort transportbur i metall, kan man velge en transportkasse i plast til hunden. Transportkasser fra MPS 2 er laget i en meget kraftig kvalitet slik at hunden oppnår best mulig sikkerhet. Transportkasser er til og med lette å rengjøre og tørke av og er derfor velegnet til hunden som gjerne liker å gjøre seg skitne. Det er imidlertid viktig at transportkassen festes godt fast i bilen, hvis du velger denne løsningen, siden det ellers kan ha fatale konsekvenser for huden for eksempel ved en hard oppbremsing.

MPS 2 produserer de kjente Scudo transportere som kan brukes til både hunder og katter. De fås i flere størrelser, så du kan alltid finne en Scudo som passer til kjæledyret.
Scudo transportbur er av høy kvalitet til mindre hunder. Buret er produsert i slagfast plast og leveres med et praktisk håndtak på toppen. Lokket er i kraftig metall med en smart lås. Lukkebeslag på siden av buret er laget med en smart låseanordning. Burene lever opp til IATAs spesifikasjoner for lufttransport.

Scudo Car hundebur er ideelle for sikker og forsvarlig hundetransport i bagasjerommet på bilen. De er laget av holdbar og slagfast plast. Har to håndtak på hver side som gjør det enkelt å løfte. Har en tung metall-dør som kan åpnes helt. Låser som er enkle å bruke. God ventilasjon. Lett å rengjøre med avtakbare drenerende gulv. Modellene fås kun uten skillerom. De største fås også med hjul, så buret er lettere å flytte rundt på.

Derfor skal du velge en transportkasse
Det er ikke den store forskjellen på en transportkasse og et transportbur. Begge brukes til å transportere huden sikkert fra A til B. Den vesentligste forskjellen er imidlertid at du enkelt kan ta transportkassen ut av bilen og ta en med deg på bussen eller toget i stedet for. Et transportbur er mer stasjonært, men kan til gjengjeld brukes som hundebur i en kortere periode. Hos Zoopermarked finner du alltid et bredt utvalg av transport-kasser i høy kvalitet fra MPS 2.

Når du velger transportbur
Så velg et transportbur som både er sikkert, praktisk og komfortabelt. Transportburet skal passe til både ditt og hundens behov. Transportkassen skal være sikker for hunden, samtidig som den skal være behagelig for hunden å ligge i og behagelig for deg å transportere. Det skal være plass til en liten madrass eller et teppe, det skal være huller til luft og det skal være plass nok til at hunden kan snu seg å ligge i en naturlig stilling. Motsatt er det også viktig at buret ikke er for stort, siden den da letter kan hisse seg opp.
I tillegg kan et for stort transportbur også ha sikkerhetsmessige konsekvenser for hunden i form av skader ved en eventuell kollisjon. Derfor skal det bare være plass nok til at hunden akkurat kan snu seg og ligge i en naturlig stilling. Hos Zoopermarked kan du velge mellom flettede sykkelkurver og transportbur i forskjellige størrelser og farger.


Spørsmål og råd
Får du behov for veiledning vedrørende MPS 2 produktene, kan du alltid kontakte kundeservice på kundeservice@zoopermarked.no. Kundeservice svarer på alle forespørsler innen 24 timer på hverdager. Vi undersøker også mer enn gjerne spesifikke spørsmål hos våre leverandører.

 

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås
Best price online:-)
Best price online:-)
22.04.2018 - Marcin Wolanski

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.