ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Nature Diet er et glutenfritt våtfôr
Hos Zoopermarked.no finner du et utvalg av hundefôr fra Nature Diet til valper og voksne hunder. Med Nature Diet hundefôr får hunden en naturlig og artstilpasset kost. Hovedingrediensene i Nature Diet hundefôr kjennetegnes ved et høyt proteininnhold og et lavt innhold av kullhydrater. Kullhydratene i hundefôret fra Nature Diet stammer utelukkende fra fullkornris. Når du kjøper Nature Diet hundefôr, får du et serveringsklart fullfôr som dekker hundens ernæringsmessige behov.
Nature Diet våtfôr er et holistisk og sunt fullfôr av høy kvalitet, glutenfritt og uten kunstige tilsetningsstoffer som smaksforsterkere, konserveringsmidler eller fargestoffer.

Hvilke krav skal jeg ha til hundefôr?
Når du bestiller hundefôr og hundemat hos oss, er det viktig at du overveier hvilke krav du har til hundefôr. De viktigste faktorene som du bør være oppmerksom på er; Råvarer, opptakelighet, smak, og selvsagt pris.
Er du i tvil om hvilket hundefôr du skal velge, er du velkommen til å kontakte oss.
Vi har etter hvert mange års erfaring innen kjæledyrsbransjen og veileder deg gjerne.

Hvilke råvarer bør hundefôret inneholde?
Hunden trenger proteiner, fett, kullhydrater, vitaminer og mineraler med mer for å holde seg sunn og frisk.
Se alltid på innholdsfortegnelsen etter det som står først. Den viktigste proteinkilden bør alltid være kjøtt. Og det finner du i Nature Diet våtfôr. Dermed forsikrer du deg at hunden får det kjøttet som en hund naturlig har behov for, siden kjøtt skal være hundens primære ernæringskilde til proteiner og fett. Det bygger og vedlikeholder dens muskler og fremmer pelsens naturlige glans og smidighet - som et pluss kan korrekt fôring minske problemer med røyting.

Hundefôrets opptakelighet
Vær oppmerksom på hundefôrets opptakelighet. Opptakelighet varierer avhengig av fôrtypen.
Hundefôr med gode råvarer har en større evne til å bli omsatt til energi i hunden. Dermed går det mindre tapt og det blir mindre avføring. Så selv om et hundefôr virker dyrt, kan det i lengden lønne seg å ta de dyrere merkene som vanligvis har en vesentlig bedre opptakelighet.

Hvordan skal hundefôr smake?
Akkurat som oss mennesker er hunden glad i variasjon – både i forhold til smak og konsistens. Tilby hunden et kvalitetsfôr med fjærkre, oksekjøtt eller fisk. Lam kan også være en god idé, hvis hunden for eksempel har en følsom mage. Hos Zoopermarked fører vi Nature Diet med kylling eller lam til voksne hunder og med kylling til valper.

Hundemat som våtfôr
Våtfôr blir vanligvis solgt på boks eller som porsjonsposer. Våtfôr har som navnet antyder et større innhold av væske. Det er spesielt en fordel hvis hunden sliter med for eksempel nyrelidelser. Våtfôr forebygger i tillegg dehydrering ved problemer med nyrene.
Våtfôr kan også ha visse ulemper. Når våtfôret først er åpnet, er det viktig at man holder det lufttett og oppbevarer fôret kjølig, slik at fôret ikke blir dårlig. Noen hunder bryr seg dog ikke om kald mat, og det er dessuten heller ikke så mye smak i den når den er kald, så du kan eventuelt varme det et par sekunder i mikroovn før du serverer. Hvis hunden ikke spiser opp maten, bør du kaste fôret etter fire timer. Noen velger bort våtfôr fordi de synes at det griser til hunden. Hunden vil som regel vaske seg selv etter måltidet.

Når skal man bruke våtfôr?
Hvis hunden har dårlig mage, kan man bruke våtfôr som en slags skånekost.
Er hunden din litt kresen, kan du gjerne blande litt våtfôr sammen med tørrfôret. Det pleier å virke.
Du kan også bruke det til å aktivisere hunden – bare ta litt våtfôr på eller i leketøyet.
Hvis den lille valpen har problemer med å tygge, for eksempel på grunn av tannskifte, kan våtfôr kanskje være en god idé som fôr. Vær dog oppmerksom på, i takt med at tennene vokser ut, at valpen skal ha noe godt å tygge på, så den får massert gummene. Gjerne noe som er fiberrikt og renser plakk av tennene.
Hos Zoopermarked finner du et bredt utvalg av disse tingene.

Kan man blande våtfôr og tørrfôr?
Du kan også velge å blande tørrfôr og våtfôr. På den måten får hunden det beste fra begge verdener.
Samtidig bidrar det også til at hunden får litt ekstra væske sammen med måltidet, samt opprettholder sunne tenner. Det er dog viktig at du holder et øye med fôrmengden, så du ikke risikerer å overfôre hunden.

Bestill online å få varene dine levert helt til døren
Når du kjøper Nature Diet produkter online hos oss, leverer vi varene i løpet av bare noen få dager.

Hos Zoopermarked prismatcher vi produktene dine
Zoopermarked streber vi etter å ha de beste prisene innenfor utstyr og tilbehør til kjæledyr. Det betyr at hvis kunden, mot forventning finner tilbehør til hunder eller katter billigere hos en av våre konkurrenter, så matcher vi naturligvis prisen én til én.

Hos Zoopermarked oppnår du bonus på kjøpene dine
Zoopermarked vil gjerne belønne våre faste kunder. Dette gjør vi blant annet ved at man som medlem sparer opp 4 prosent bonus på kjøpene sine. Bonusen oppnår man uansett hvile varer man har kjøpt og uansett til hvilken pris de er kjøpt for. Jo mer man kjøper for, jo mer får man i rabatt. Handler man for eksempel for mere enn 10 000 kroner i et kalenderår, oppgraderes man automatisk til GULL-medlem, hvilket betyr at man får 8 prosent bonus på alle kjøp. I tillegg har Zoopermarked også en rekke andre fordeler i forbindelse med større kjøp, slik som miksrabatt, mengderabatt, stor- eller megarabatt eller stempelkort, hvor det utløses gratis fôr på en lang rekke av våre produkter.

Spørsmål og rådgivning
Oppstår det behov for veiledning om Nature Diet produktene kan du alltid kontakt kundeservice på kundeservice@zoopermarked.no. Kundeservice besvarer alle henvendelser innenfor 24 timer på hverdager. Vi undersøker også veldig gjerne mere spesifikke spørsmål hos våre leverandører.

 

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Topp service
Topp service, rask levering😊
22.04.2018 - Esten Guldahl
A+ will buy again :)
A+++ will buy again. :)
23.04.2018 - Ruslan Sanakojev

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.