ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Krav du bør stille til ditt hundefôr?
Når du bestiller hundefôr og hundemat hos oss, er det viktig at du overveier hvilke krav du stiller til ditt hundefôr. De viktigste faktorer som du bør være oppmerksom på, er: Råvarer, opptakelighet, smak, samt selvfølgelig pris. Et godt allround hundefôr fra Nutra Nuggets imøtekommer disse kravene.

Hvilke råvarer bør være i hundeföret?
Hunder trenger proteiner, fett, kullhydrater, vitaminer og mineraler m.m. for å holde seg sunne og friske. Se alltid på innholdsfortegnelsen etter det som står først. Den viktigste proteinkilden bør alltid være kjøtt. Derved sikrer du deg at hunden din får det kjøttet som en hund naturlig har behov for, da kjøtt skal være hundenes primære ernæringskilde til proteiner og fett. Det bygger opp og vedlikeholder hundens muskler og fremmer pelsens naturlige glans og smidighet – som et pluss kan korrekt fôring minske problemer med røyting.

Hundefôrets opptakelighet
Være oppmerksom på hundefôrets opptakelighet. Opptakelighet varierer avhengig av fôrtypen. Hundefôr med gode råvarer har en større evne til å bli omsatt til energi i hunden. Dermed får du mindre avfall og avføring. Så selv om et hundefôr virker dyrt, kan det i lengden godt lønne seg å ta de dyrere merkene som vanligvis har en vesentlig bedre opptakelighet.

Hvordan skal hundefôret smake?
Akkurat som oss mennesker, så er hunden glad for variasjon – både i forhold til smak og konsistens. Tilby hunden et kvalitetsfôr med fjærkre, oksekjøtt eller fisk. Lam kan også være en god ide hvis hunden for eksempel har en følsom mage. Alternative kan du prøve et hundefôr med en annen type hardhet, og den varierende konsistensen er god for både hundens munnhygiene og fordøyelse. For den mer unike smaksopplevelsen tilbyr Zooomarked.no i tillegg produkter inneholdende henholdsvis hjort, bison, hest eller and – smaksopplevelser som hunden din helt sikkert vil bli begeistret for.

Gode priser på Nutra Nuggets hos Zoopermarked
Hos Zoopermarked.no finner du alltid markedets beste priser på hundemat – og det gjelder selvfølgelig også for Nutra Nuggets hundefôr. Du kan til og med spare ekstra hvis du kjøpet flere av gangen. Jo flere du kjøper, desto billigere blir de. Vi kaller det for attraktive mengderabatter.

Nutra Nuggets fôr til både hunder og katter
Nutra Nuggets kattemat finnes i to varianter – et til katter med lavt aktivitetsnivå og et til katter med høyt aktivitetsnivå. Og til hunder fås det både til valper, voksne og sernior.

Nutra Nuggets kattemat
Nutra Nuggets Maintenance er et kattefôr som er utviklet til katter med et normalt eller lavt aktivitetsnivå. Inneholder en korrekt balanse av Omega-3 og Omega-6 fettsyrer som bidrar til å sikre en sunn hud og blank pels, samt styrker immunforsvaret og kattens allmenne helsetilstand. Dessuten inneholder det ingen kunstige farge-, konserverings- eller smakstilsetningsstoffer. Et godt fullfôr til innekatter.
Nutra Nuggets Professional kattemat er et fullfôr til voksne katter som har et høyt aktivitetsnivå. Fôret har et høyt innhold av proteiner, samt fett. Fôret er også velegnet til drektige og diende katter. Inneholder Omega-3 og Omega-6 fettsyrer, hvilket bidrar til en sunn hud og en vakker pels.
Inneholder blant annet A-, D. og E-vitaminer som er med til å styrke den allmenne helsetilstanden. Inneholder dessuten ingen kunstige farge-, konserverings- eller smaktilsetningsstoffer. Et godt fullfôr til utekatter.

Nutra Nuggets valpefôr
Nutra Nuggets Puppy er spesielt utviklet til små og middelstore hunderaser. Det er et velbalansert og lettfordøyelig fôr som gir valpen en god start. Med et optimalt nivå av energi, proteiner og andre nødvendige næringsstoffer – alt det som rasktvoksende valper trenger. Fra de er avvennet og opp til voksen alder, bidrar dette til å sikre en optimal utvikling. Fôret inneholder Omage-3 og Omega-6 fettsyrer, som sikrer en sunn hud og blank pels, samt styrker immunsystemet og hundens allmenne helsetilstand. Inneholder ingen kunstige farge-. Konserverings- eller smakstilsetningsstoffer.
Nutra Nuggets Large Breed Puppy er spesielt beregnet til rasktvoksende valper innen store raser. Selv om gener spiller en avgjørende rolle i utviklingsmessige knokkel- og leddsykdommer, kan ernæring også spille en rolle. Derfor er Large Breed Puppy vitenskapelig sammensatt med reduserte mengder av kalsium og fett for sunne knokler hos store valper.

Nutra Nuggets voksenfôr

  • Nutra Nuggets Performance er et komplett, velbalansert fôr til hunder med et normalt eller lettere økt aktivitetsnivå. Det forhøyede proteinnivået gir den nødvendige energien til en aktiv dag og den lettfordøyelige kyllingen, kyllingfettet og kullhydratene betyr, sammen med et optimalt nivå av vitaminer og mineraler, at du kan gi hunden all den energien som den trenger, samtidig som du gir den en mindre mengde fôr.

  • Nutra Nuggets Maintenance er utviklet til hunder med et lavt eller normalt aktivitetsnivå. Et fôr som er skreddersydd til hunder som ikke er på jobb. Blant annet til utstillings- og jakthunder i hvileperiode. Anbefales også til nordiske hunder. Velegnet til å gi den riktige næringen, uten at det også medfører vektproblemer.

  • Nutra Nuggets Large Breed er spesielt sammensatt til å møte store voksne hunders ernæringsbehov, hvor hundenes idealvekt ligger over 25 – 30 kg. Inneholder økte mengder av mel av skalldyr (glukosaminkilde) og fjærkrebusk (kondroitinkilde) som gir sunnere ledd og lavere mengder fett for å bibeholde hundens optimale vekt. Inneholder dessuten Omega-3 og Omega-6 fettsyrer som sikrer en sunn hud og blank pels, samt styrker immunsystemet og hundens allmenne helsetilstand.

  • Nurta Nuggets Lamb Meal/Rice er spesielt sammensatt til fullvoksne hunder med moderat aktivitetsnivå og er et allsidig og velbalansert fôr med masse lammekjøtt som gir et optimalt ernærings- og energinivå. Det er ideelt til hunder med et følsomt fordøyelsessystem, allergi for eksempel overfor mais og kylling, eller hunder som bare liker smaken av lam og ris.

  • Nutra Nuggets Professional er et komplett, velbalansert hundefôr til voksne hunder som er veldig aktive. Til drektige og diende tisper, som på den måten bruker mye energi. Jakthunder, andre «arbeidshunder», samt utstillingshunder, har stor glede av dette fôret med det høye proteinnivået. Er dessuten lett fordøyelig på grunn av kyllingmelets, kyllingfettets, og i høy grad kullhydratenes høye kvalitet.

Nutra Nuggets Seniorfôr
Nutra Nuggets Lite er spesielt sammensatt til overvektige og eldre hunder eller hunder med lavt aktivitetsnivå. Når skaden har skjedd og hunden har tatt på noen ekstra kilo som de vanligvis ikke er i stand til å kvitte seg med. Her bidrar Lite Senior med sitt lave kaloriinnhold og alle de nødvendige næringsstoffene som hunden har behov for. Gir en metthetsfølelse uten av det inneholder for mange kalorier. Spør alltid dyrlegen til råds før du setter hunden på slankekur.

Billig hundefôr og hundemat levert direkte til døren
Er du lei av å drasse med deg tunge fôrposer hjem? Så bestille online hos Zoopermarked.no.
Vi leverer ditt Nutra Nuggets hunde- og kattefôr helt til døren i løpet av få dager.
Og til og med til Norges rimeligste priser.

Prismatch
Finner du mot forventning hundefôret billigere hos en av våre konkurrenter i Norge, enten i butikk eller på webshop, matcher vi naturligvis prisen.
Se mer om betingelsene på vår hjemmeside.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Kjapp levering 😁
Kjapp levering 😁
22.04.2018 - Liv Gjersvold
Lett side å finne frem på og superrask…
Lett side å finne frem på og superrask levering!
20.04.2018 - Yvonne

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.