ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Oster er et godt merke å velge, hvis du skal trimme hunden eller pleie hundens negler.
Oster lager ikke bare gode hundetrimmere, men også noen gode produkter når du skal file negler eller rense potene på hunden.
Jo, mer komfortabel du er med å klippe, jo mer avslappet vil ditt kjæledyr også være.
Dette gjør klippejobben en del enklere både for deg og for hunden.

For å gi kjæledyret ditt den mest positive opplevelsen og for å få mest mulig ut av trimmeren, er det en god idé å forberede kjæledyret for verktøyene, og selve områdene som skal klippes før du begynner.

Klipping er en viktig del av å holde hygienen god hos ditt kjæledyr, samt at det ser bra ut. Dra i hundens hud for å strekke ut huden og pelsen. På denne måten unngår du å klippe i hudfolder eller andre ting på hunden.

Det er viktig å sørge for at pelsen på kjæledyret er helt ren, helt tørr og er børstet grundig. Jo færre klumper og floker det er i pelsen, jo enklere er det for trimmeren å komme gjennom pelsen. Dette gjør også at det blir mye behageligere for hunden under klippingen.

Det er alltid en god idé å vaske hunden med en god sjampo. Deretter tørker du den godt og børster pelsen grundig. Da er du sikker på at du har fjernet alle klumper og floker og eventuelt sjekket om hunden har noen sår.

Bevar roen under klippingen og vær avslappet
Å klippe hunder krever øvelse. Ros dem ofte, hvis de oppfører seg pent. Og hvis du eller hunden blir sliten og stresset, kan du alltid ta en pause.
Plasser trimmeren i den hånden som du oftest klipper papir med. Det vil føles mest riktig, og du vil raskt finne ut om det er den riktige hånden for deg.

Press aldri klipperen fremover – la den klippe og følg klipperens bevegelser. Klipp aldri mot hårene. Vær ekstra oppmerksom når du klipper nære potene. Ta tak i poten og klipp fra enden på neglen. Her skal man passe på at man ikke klipper for nære, da det kan gi problemer hvis hunden skulle trekke til seg poten. Bruk eventuelt en form for lokkemat eller noen godbiter. Hvis du skulle være så uheldig å komme for nære og forårsake blødninger, så skynd deg å legge press på spissen av neglen, og bruk eventuelt noe sårspray.

Når du klipper hundens hode, skal du følge noen viktige sikkerhetsrutiner. Rengjør rundt hundens snute og hold alltid hundens munn lukket for å forhindre den i å slikke seg rundt munnen eller på annen måte komme ut med tungen under klippingen.
Rundt halsen skal det klippes med ekstra forsiktighet, da det ofte er masse hudfolder. Når du støter på en hudfold, hold huden utstrakt og klipp alltid nedad langs hudfoldene.

Det kan være en fordel å klippe hunden utendørs, da det letter oppryddingen, og du slipper for masse hår inne i boligen. Sørg alltid for å ha en sikker energikilde til den klipperen du skal bruke. Velg alltid et tørt sted å klippe hunden. Hvis du har et trimme- eller utstillingsbord, så kan dette være et ideelt sted å plassere hunden under klippingen.

Det er viktig å huske at hvis du klipper hunden om vinteren, kan den miste varme. Har du en hund som trenger å klippes, men som kan være var for kulde, kan det være en god ide å investere i et dekken til hunden.

Om oster klipper
Oster hundetrimmer – Artisan Platinum
Ledningsfri hundetrimmer på 14 W. Kraftfull trimmer som kjører med ca. 6.000 o/min. Holdbart NI-MH batteri får maskinen til å kjøre over 1 time, fullt oppladet.
Inklusiv 2 stk. korrosionsresistente skjæreblader i rustfritt stål som er enkle å skifte.
Ved bruk av ledning, kan klippetiden forlenges. Inklusiv ladestasjon med sklisikre føtter. Ergonomisk form med «soft-touch» grep, avlaster tretthet i hånd og håndledd.

Oster hundetrimmer – Golden A5
Kraftfull og profesjonell klippemaskin med 1 hastighet. 2.200 omdreininger i minuttet. Klippemaskinen har en kraftig 45 Watt motor og er egnet til både privat og profesjonelt bruk. Klippemaskinen stillegående og nesten vibrasjonsfri. Skjærehodene kan enkelt skiftes ut, og monteres på klippemaskinen. Utrolig enkel å håndtere, så det er bare å sette i gang.

Oster hundetrimmer – A6 Comfort
Oster A6 Comfort er en lettvekts-klipper som kombinerer et ergonomisk design med en kraftig 3-speed motor (3.100 – 4.100 SPM). De tre klippehastighetene gjør maskinen meget allsidig og det helt nye systemet gjør klipping og trimming med Oster A6 til en utrolig behagelig opplevelse. Den støtabsorberende isoleringen rundt motoren, demper vibrasjonen fra klipperen og minsker herved støynivået. Dette bidrar til å gjøre den til en perfekt klipper i det daglige arbeidet med pelspleie.

Oster hundetrimmer – Home Grooming Kit
Fra Oster har du her en robust klippemaskin. Pakken inneholder alle mulige forskjellige deler – alt i ett. I tillegg til den profesjonelle klippemaskinen får du fire klippekammer, justerbart blad, samt en DVD med en bruksanvisning som beskriver trinn-for-trinn hvordan det skal gjøres. Bladet som er av titanium kan innstilles til flere korte lengder, uten at du trenger å bytte skjæreblad. Trimmeren er fantastisk også til klipping av pelsen under potene og mellom potene.

Oster har også laget en super smart klut til å tørke av potene når hunden har vært ute i skikkelig dårlig vær.
Den heter Oster Paw Cleaner, og er en effektiv poterenser med mange funksjoner. Oster Paw Cleaner kan brukes til å rengjøre poter og tørke pelsen, når den er skitten og våt. Den avtakbare kluten kan også brukes som vaskeklut og håndtaket er til å fjerne bøss og løse hår fra pelsen.

Selve kluten består av mikrofiber, som er kjent for flere fordeler:

- Enkel å rengjøre, siden skitten ikke absorberes inn i kluten, men adsorberes.
- Fjerner ca. 75 % mer skitt og bakterier enn bomull
- Mikrofibrenes overflatespenning er mange ganger større enn for eksempel papir eller bomullskluter
- Økonomisk i bruk på grunn av holdbarheten sammenliknet med papir eller bomull

Hundens negler
Hold alltid hundens negler rene og pene - det er det mest behagelige for kjæledyret.
Dessuten er det ubehagelig hvis det riper på huden din eller på for eksempel møbler og liknende.
Oster har en skikkelig smart og praktisk neglfil med to hastigheter. Den er stille og fungerer uten ledning. Den kan innstilles i 2 hastigheter, en på 7.500 eller en på 15.000 omdreininger i minuttet.

Den leveres med slipestein i forskjellige kornstørrelser. Hundens negler fortjener akkurat like mye oppmerksomhet som dine egne. Hvis du kan høre kjæledyrets negler på tregulvet eller på flisene, er det på tide å få de klippet.
Skyv pelsen bort fra neglen for å hindre at du drar i noe pels.
Hold aldri filen på et sted for lenge av gangen.

Når du filer, kan den bli overopphetet og det kan gi en brennende fornemmelse på hundens negler. Vær derfor alltid forsiktig og oppmerksom på at du ikke filer på det samme sted for lenge av gangen. Begynner hunden å trekke til seg poten, kan det være en fordel å holde en pause. Kjenn på neglen. Er den varm, kan det være derfor.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Enkelt å navigere med brukervennlig…
Enkelt å navigere med brukervennlig netthandelsløsning. Rask levering. God pris.
23.04.2018 - Atefeh Sori
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.