ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Det er viktig å pleie hestens pels
Å pleie hesten er særdeles viktig. Det gjelder både pelsen, manen, halen, tennene, hovene, øynene osv.
Hos Zoopermarked har vi en rekke Parisol produkter som kan hjelpe deg med det.
Den daglige omsorgen og pleien av hesten innebærer at du strigler den og rensene hovene. Når du strigler den daglig, har de flere fordeler. Først og fremst holder du pelsen sunn og blank. Og samtidig som du strigler den vil du også kunne oppdage om den er øm eller er hoven, eller om den har noen sår. Ved daglig pleie av hesten, vil du også oppdage eventuelle skader på et meget tidlig tidspunkt og dermed når ikke skaden å utvikle seg så mye. Striglingen gjør som sagt hesten ren og blank, samtidig som det bidrar til å øke blodsirkulasjonen.
Hos Zoopermarked har vi også alt det du trenger til striglingen. Kikk etter børster og strigler på vår webside.

Zoopermarked har Parisol produkter til å pleie hestens pels
Hester skal også bades med jevne mellomrom. Bruk Parisol hestesjampo. Det er en delikat sjampo som rengjør effektivt og som gir en flott og naturlig glans. Den har dessuten en herlig duft av salvie, timian og artemisia. Sjampoen er drøy i bruk.
Parisol Horsegloss spray gir hestens pels en silkeaktig og langvarig glans. Virker stør- og skittavvisende og hjelper til med å holde orden på hårene. Kan brukes i hverdagen, dog ikke hver eneste dag, samt til stevner.

Hvis du oppdager problemer rundt omkring på hesten, har Parisol en rekke midler til å avhjelpe disse. Parisol melkefett, er utrolig god å bruke til munnvikene, sår, osv. og kan med fordel påføres både før og etter ridning for å unngå slitasje.

Parisol Anti Itch er en spray som forhindrer kløe. Anti Itch fjerner problemet som utløses kløen fra hestens pels, man å hale. Den pleiende sprayen har samtidig en lindrende effekt på de utsatte stedene. Ideelt til bruk på hester med sommereksem. Parisol Aloe Vera creme er et spesielt godt produkt til allverdens ting. For eksempel som sårsalve, til pleie og beskyttelse av spesielt utsatte områder (evt. Muler ved solbrenthet) og ikke minst mot kløe.
Har hesten din hud-problemer i kronrand og kodeladd, kan du bruke Parisol Maukosan creme. Den er også god å bruke ved stråleproblemer. Etterfølgende anbefales påføring av Parisol melkefett.
Sliter hesten med varme eller hovne bein, kan du med fordel bruke Parisol Supercool gel.
Det er en kjølende gele til beina. Dessuten er den dopingfri.
 OBS: Vær oppmerksom på at produktene kan være kalde. Plastikkhansker kan med fordel brukes.
Parisol Poudre Armoricaiene VET er et lireomslag med mynteolje og mineralsalt til daglig bruk. Har en øyeblikkelig kjølende effekt og gjør godt for sener, ledd/leddbånd og muskler.
Parisol Poudre Armoricaine VET er egnet til akutte skader. Inneholder også Arnika og Aloe Vera. OBS: Vær oppmerksom på at produktene kan være kalde. Plastikkhansker kan med fordel brukes.
Parisol Magnesiumolje er en effektiv olje til bruk på hestens hud. Magnesiumoljen løser opp i stive ledd og muskler.
Spray og massér oljen direkte på huden. Det er bevist at det er betydelig bedre å påføre oljen direkte på huden enn ved bruk i fôr.
Parisol Magnesiumolje er dermatologisk testet og klassifisert dopingfri. Inneholder dessuten B-vitaminer.
Vær alltid nøye med pelspleien og hudpleien på hesten – det er tross alt kroppens største organ.

Pleie av hestens hover
Hovene på hesten bør renses hver dag. Hovene er hele tiden utsatt for stor belastning, derfor er det viktig å være ekstra oppmerksom på disse. Hovene skal holdes rene. De må ikke være for fuktige og heller ikke for tørre. Hester er forskjellige og har forskjellige behov for stell av hovene. Noen har behov for å ha på sko. Og det er noe smeden kan gi deg gode råd om.
Du bør rense hestens hover hver dag – både før og etter rideturen. Du bør fjerne halm, jord og småstein fra hestens hover før du starter rideturen. Selv en liten stein som sitter fastklemt i hoven kan gjøre at det blir halt. Når du er ferdig med turen skal du se etter at det ikke sitter noe i hovene som sjenerer. Det kan være en god idé å rengjøre under hoven med en stiv børste og vann. Yttersiden av hovene skal kun vaskes 1-2 ganger i uken, da de ellers kan tørke ut. Spesielt om sommeren kan det være et problem.

Parisol pleiemidler til hestens hover
Hos Zoopermarked har vi et bredt utvalg fra Parisol til å pleie hestens hover.
Til pleie av hovene kan du enten bruke hovfett, hovolje eller hovtjære. Sort eller grønt hovfett fra Parisol er med vaselin og vekstfremmende laubærolje. Det beskytter og opprettholder hovens naturlige fuktighet lengre.
Påføres hoven ca. 0,5 cm. under kronranden. Parisol hovolje er ideell til behandling av tørre og skjøre hover. Oljen inneholder store mengder av vekstfremkallende laurbærblader og det er derfor enkelt for oljen å trenge inn i hoven. Dette gjør at hovene holder seg smidige og levende. Påføres hoven ca. 0,5 cm. under kronranden.
Parisol hovtjære er ekte bøketre hovtjære. Et 100% naturlig produkt – ideell til sur stråle.
Vask hovene godt å la dem tørke før tjæren påføres. Smør tjæren på ca. 0,5 cm. under kronranden.

Parisol til pleie av rideutstyret
Det er en god idé å stelle og pleie rideutstyr, slik at det holder lengst mulig. Samtidig blir også rideturen en ren fornøyelse. Til dette formålet har vi hos Zoopermarked en lang rekke pleiemidler til ditt rideutstyr. Her finner du forskjellige slags læroljer, lærfett, lærsåper, lærrens og skokrem.

Bestill online å få varene dine levert direkte på døren
Når du kjøper Parisol produkter online hos oss, leverer vi det i løpet av ganske få dager.

Hos Zoopermarked prismatcher vi produktene dine
Zoopermarked streber etter å ha de beste prisene innen utstyr og tilbehør til kjæledyr. Dette betyr at hvis kunden finner mot sin forventning tilbehør til kjæledyr billigere hos en av våre konkurrenter, matcher vi naturligvis prisen én til én.

Hos Zoopermarked oppnår du bonus på kjøpene dine
Zoopermarked til gjerne belønne våre trofaste kunder. Dette gjør vi blant annet ved at man som medlem sparer opp 4 prosent bonus på kjøpene sine. Bonusen oppnår man uansett hvilke varer man har kjøpt og uansett til hvilken pris de er kjøpt for.
Jo mer man kjøper for, jo mer får man i rabatt. Handler mann for eksempel for mere enn 10 000 kroner i ett kalenderår, oppgradere man automatisk til GULL-medlem, hvilket betyr av man får 8 prosent bonus på alle kjøpene sine. I tillegg har Zoopermarked også en rekke andre fordeler i forbindelse med større kjøp, slik som miksrabatt, mengderabatt, stor- eller megarabatt eller stempelkort, hvor det utløses gratis fôr på en lang rekke av våre produkter.

Spørsmål og rådgivning
Oppstår det behov for veiledning om Parisol produktene kan du alltid kontakt kundeservice på kundeservice@zoopermarked.no. Kundeservice besvarer alle henvendelser innenfor 24 timer på hverdager. Vi undersøker også veldig gjerne mere spesifikke spørsmål hos våre leverandører.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Kjapp levering 😁
Kjapp levering 😁
22.04.2018 - Liv Gjersvold
Kort leveringstid
Kort leveringstid
24.04.2018 - Wenche Angelsen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.