ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Pedigree hundefôr – supre priser på valpefôr og voksenfôr
Hos Zoopermarked.no finner du et utvalg av både våt- og tørrfôr fra Pedigree til valper eller voksne hunder. Pedigree hundefôr er et komplett og avbalansert fullfôr utelukkende laget av naturlige ingredienser. Fôret inneholder ingen kunstige smaksstoffer, fargestoffer eller sukker.

Pedigree hundefôr er dessuten laget av kjøttprotein i høy kvalitet. På denne måten kan du være sikker på at din hun får et fôr som både smaker godt og er til gavn for fordøyelsessystemet.

Pedigree mener at hunder trenger masse proteiner fra kjøtt i kosten, så det brukes alltid mellom 30 % og 60 & kjøtt og animalske biprodukter i Pedigree boksemat, og i gjennomsnitt 20 % kjøtt og animalske biprodukter i tørrfôret.

Kjøtt og animalske biprodukter (innmat og liknende) kommer alltid fra dyr som er godkjent som menneskeføde. Innholdet av kjøttet i fôret er nøye tilpasset med kullhydrater fra korn og grønnsaker, vitaminer og i boksematen, gele eller saus for å gi litt ekstra smak.

Pedigree har fokus på hundens behov
Når du kjøper Pedigree, sikrer du at hunden får i seg all den næringen den trenger for å klare mange gode gåturer sammen med deg. Hundens ernæringsmessige behov endrer seg, jo eldre den blir. Valper derimot, trenger for eksempel fòr som inneholder høy konsentrasjon av kalsium og fosfor, da det er viktig at valpens tenner og knokler styrkes i denne fasen i livet.

Pedigree hundefôr er utviklet med fokus på hundens fire behov:
Sterke tenner, god fordøyelse, et naturlig immunforsvar, samt sunn hud og pels. Når du velger Pedigree fòr til hunden, kan du velge i varianter til både valper, voksne og eldre hunder. Dette er for å sikre den ernæringen som passe best til din hunds alder og behov.

Har du en kjempestor hund, får du også Pedigree fôr til store raser som, Pedigree Maxi Adult. Dette fôret er spesielt komponert til store hunderasers behov og fôrpillene er ekstra store, slik at hunden har noe å tygge på, hvilket hjelper til med å opprettholde en god munnhygiene.

Pedigree og forskning i ernæring
Pedigree overlater ikke til tilfeldighetene hvordan de produserer et godt hundefôr. De forsker etter best smak og ernæring til akkurat din hund!
Hos Pedigree, som har hovedkontor i England, er det Weltham – center for Petcare and Nutrition, som leder forskningen.

Pedigree har massevis av hunder og katter på senteret som de tester deres fôr på, med henblikk på best mulig smak, energiopptak, effekten av antioksidanter og mye, mye mer. Alt sammen for å sikre at hunden får det aller beste å spise.

Alle hunder og katter hos Pedigree har det godt og har en berikende hverdag, sosialt samvær og mosjon og i tillegg aktiviteter som trening, agility og softball trening.

De populære Dentastix fra Pedigree
Du har sikkert hørt eller sett de meget populære Dentasticks fra Pedigree. Dentasticks er tyggestenger som er utformet slik at det oppfordrer hunden til å tygge, samtidig som de forebygger dannelse av tannstein på hundens tenner.

I tillegg inneholder Pedigree Dentasticks helt spesielle ingredienser som bidrar til å binde kalsium fra spyttet og dermed forsinker dannelsen av tannstein. Når hunden tygger grundig på Pedigree Dentasticks, takket være den spesielle strukturen og x – form, vil plakk på tennene lettere blir fjernet, før det utvikler seg til tannstein.

Du kan trygt gi hunden en Pedigree Dentasticks om dagen, da den i tillegg til å forbygge tann- og tannkjøttproblemer, ikke inneholder unødvendige kalorier og er helt uten sukker. Dette er også en god mulighet til å skjemme bort hunden litt en gang om dagen med en godbit som både er sunn og som er til gavn for en sunn munnhygiene. De fleste hunder elsker Pedigree Dentasticks.

Bløte og lekre godbiter fra Pedigree
Det er mange måter å skjemme bort hunden på med Pedigree godbiter. Det finnes mange forskjellige typer, så det vil alltid finnes noen godbiter din hund liker og kanskje foretrekker de en type fremfor en annen. Alle Pedigrees mindre godbiter er fine til hundetrening eller når du i andre sammenheng vil belønne hunden for vel utført arbeid.
Med en godbit fra Pedigree i lommen, blir du raskt hundenes favoritt!

Her er noen eksempler på godbiter fra Pedigree:

• BiscrokGgravy Bones er den utrolig populære kjøttbeinsformede hundekjeksen som virkelig knaser når hunden tygger på dem. Det er kjeks overtrukket med en kjøttfylt belegg hvilket gjør kjeksen mye mer lekker enn alminnelige hundekjeks.

• Markies er en annen hundekjeks som har en sprø overflate og er bløt og kjøttfull i midten. Hunden vil elske å bli belønnet med en Pedigree Markies hundekjeks.

• Pedigree Rodeo Sticks er en utrolig populær bløt og vridd tyggestang som begeistrer de fleste hunder. Rodeo Sticks fås med kylling- og oksesmak.

• Pedigree Schmackos er bløte, lekre, flate tyggestenger som er lette å bryte i stykker til trening eller gi hele, hvis hunden bare skal skjemmes bort litt ekstra.

• Tasty Bites Cheesy Bites er små bløte godbiter med ost- og kjøttsmak til kresne hunder. De fyldige bitene er meget populære hos de fleste hunder og den ideelle godbiten til trening.

• Tasty Bites Chewy Cubes er bløte kjøttfulle godbiter med ost- og kjøttsmak. Ideelt å ta med på en luftetur med hunden.

• Tasty Bites Crunchy Pockets er sprø på overflaten og bløte inni. Den knasende godbiten er fylt med lekkert kjøtt og er enkel å ha med i lommen.

Rask levering
Kjøp hundefôr og godbiter fra Pedigree hos Zoopermarked.no og få varene levert innen 1 -3 hverdager. Enklere blir det vel neppe å få fòret hjem – helt til døren!
I tillegg har du helt gratis levering, hvis du bestiller for minst kr. 500,- per gang.
 
Smaksgaranti og prismatch
Når du handler hundefôr gjennom Zoopermarked.no, kan du være sikker på at du får den beste prisen. Vi har nemlig prismatch, så hvis du finner fôr billigere et annet sted, i en norsk butikk eller web-shop, skal du bare henvende deg til oss, og vi matcher prisen.

Hvis din hund mot forventning ikke skulle like et tørrfôr produkt, inkludert Pedigree, kjøpt hos Zoopermarked.no, så er du så heldig at vi har smaksgaranti på tørrfôr produkter, både til hunder og katter. Henvend deg til kundeservice om du ønsker å benytte deg av denne servicen.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Greit å bestille og varene kommer fort
Greit å bestille og varene kommer fort. Men burde vært bedre pakket da tunge kolli
18.04.2018 - Linda Håland
Bra service
Bra service, rask levering rett på døra.
20.04.2018 - MAI

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.