ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

FÔRTØNNE FÔRTØNNE
35 L
ROMMER OPP TIL 15 KG FÔR
FÔRTØNNE
(5710303001608) Populær
Veil. markedspris 122,00 
NOK 109,80
MAGIC STRIGLE KARDE
14 CM
ASSORTERTE FARGER
KARDE
(5701883257806)  
 
NOK 49,00
MAGIC STRIGLE KARDE
17 CM
ASSORTERTE FARGER
KARDE
(5701883257813)  
 
NOK 49,00

Historien begynte i 1998
I Viby, som er en forstad til Århus, åpnet vi, Lisette og Jan Sørensen, vår første dyrehandel.
Det var en mindre butikk som lå på Skanderborgvej. Her ble det raskt tydelig at lokalene var for små, så vi flyttet til større lokaler i butikksenteret Mega Syd.
Etter noen år var det ganske tydelig at vi hadde fått en god idé. Forretningen gikk strykende og vi bestemte oss for å åpne enda en ny butikk – denne gang i Kolding. Denne gikk også godt helt fra starten og kort tid etter åpnet vi en butikk i Odense ved Rosengårdcentret. Vi var herved inspirert og fortsatte å åpne nye butikker i Jylland. Og det har bare fortsatt, så nå dekker vi alle de store byene i det jyske, Odense og Svendborg på Fyn og flere i Storkøbenhavn, samt Næstved. I skrivende stund (2017) er det inntil videre 31 butikker.
En av grunnene til suksessen er at vi alltid har hatt fingeren på pulsen og vært litt i forkant for vår tid. Og i 2010 tok vi spranget inn i den digitale verden og opprettet en webshop – Petworld.dk.
Langsomt, men sikkert utviklet den seg også til å bli en «stor» butikk. Etter noen år åpnet vi i tillegg nettbutikker i Sverige, Norge og Finland.
Og historien vil fortsette videre i fremtiden med åpning av enda flere butikker og nye tiltak.

Petworld er størst i Danmark
Petworld er Danmarks største danskeide supermarked skjede innen salg av fôr og tilbehør til kjæledyr med mer enn 6000 varer på lager. Hver butikk har sin egen lokale butikksjef. Det betyr i praksis at vi i hver enkelt butikk kan treffe raske og lokale beslutninger som er til fordel for både kunder, kjæledyr og personale. De enkelte butikksjefene har medeierskap, men som først når de har vært ansatt hos Petworld i mer enn 2 år. De fleste er også selv utdannet i butikken og sterkt engasjerte i kjæledyr og dere ve og vel.

Petworld har alt til kjæledyret ditt
Enten du har en hund, katt, fugl, fisk, gnager, kanin, hest eller høns i alle størrelser og alle aldre, så finne du alltid et produkt til kjæledyret ditt hos oss og som matcher dine og kjæledyrets behov. Er du i den minste tvil, så hjelper vårt personale med råd og veiledning. Og de vet hva de snakker om – de gjennomfører jevnlig omfattende kurs og etterutdanning, så de er godt forberedt til å hjelpe deg på best mulig vis. Mange av medarbeiderne er også spesialisert innenfor de forskjellige kjæledyrsgruppene.

Petworld Viby – Danmarks største dyrehandel
Sommeren 2011 utvidet Petworld Viby seg, så butikken ble i alt 2000 kvm. Og dermed er det landets største spesialvarehandel med fôr og tilbehør til kjæledyr. Her får du alt til hunder, katter, gnagere, fisk, fugler, høns og hest.
I 2014 etablerte vi en shop-in-shop i butikken med produkter som du ellers bare kunne kjøpe hos dyrlegene. Her er alt fôret minimum 10% billigere enn hos dyrlegen. Samtidig fikk vi en dyrlege knyttet til butikken. Alle produktene kan selvfølgelig også kjøpes på web-shoppen: petworld.dk eller petworld-vet.dk.

Petworlds filosofi
Den er ganske enkel: God service, god kvalitet og lave priser. Størrelsen på Petworld gjør at du kan kjøpe inn stort å få gode rabatter. Det kommer kundene til gode i form av lave priser. Hos Petworld vil vi være billigst, derfor har vi også Prismatch på alle produktene. Finner du en identisk vare til en rimeligere pris hos en konkurrent, matcher vi alltid prisen én til én. Så hos Petworld får du til enhver tid varene dine til markedets laveste priser.

Petworlds dyrebutikk
Hos Petworld legge vi stor vekt på kjæledyrenes trivsel. Dyr som oppholder seg i deres utstillingsløpegårder, bur eller akvarier, til alltid ha en optimale betingelsene som første prioritet.
Kjæledyr skal ha de beste betingelsene. Vår holdning til hvilke varer som selges i butikkene er ganske klar. Vi tar avstand fra bland annet kjæledyr som fôrdyr, pigghalsbånd, anti-gjø-halsbånd med spray, elektriske gjerder til hundegårder, runde fuglebur, m.m.
Petworld er selvfølgelig også medlem av Dyrenes Beskyttelse.

Petworlds vedier
Det som gjør Petworld til et sterkt konsept, er 5 formulerte sterke verdier:
• Engasjement
• Kompetanse
• Troverdighet
• Konkurransedyktighet
• Serviceorientering
Petworlds uttalte mål er å bli Danmarks ledende supermarked for kjæledyr, samt forbedre og forlenge kjæledyrenes levetid.

Club Petworld – bonus og store besparelser til kundene
Å knytte bånd til kundene er viktig. Derfor lagde vi på et meget tidlig tidspunkt en kundeklubb:
Club Petworld. Det er helt gratis å bli medlem. Som medlem får du mange fordeler.
Alle er automatisk med i en bonusordning. Her tjener du opp inntil 8% bonus på alle kjøpene dine, også på nedsatte varer. Denne bonusen tilskrives to ganger årlig, og kan brukes som hel eller delvis betaling på fremtidige kjøp eller som donasjon til Petworld Hjelper.
Kjøp fler og spar mer. På en rekke produkter fra de førende leverandørene ha vi flerstykk-priser.
Det vil si, at du flere du kjøpet av gangen, desto billigere blir det enkelte produkt.
To ganger om året arrangerer vi medlemsweekend. Her får du minimum 20% rabatt på alle varer – også på varer som er nedsatt - samtidig som du sparer opp bonus.

Petworld og kundene hjelper kjæledyrene i Danmark
Helt i tråd med Petworlds dyreetikk startet vi i 2010 foreningen Petworld Hjelper. Formålet er å hjelpe dyr i nød. Her kan personer, foreninger eller organisasjoner få kontant hjelp når du hjelper kjæledyr, eiere eller villdyr i nød.
Vi samler inn penger via donasjoner fra oppspart bonus, innsamlingsbøtter, salg av bæreposer, salg av vareprøver fra leverandører, samt kontante bidrag fra private. Administrasjonsutgiftene er minimale, og mer enn 90% av midlene går direkte til dyrenes ve og vel.
Mottakere av donasjonene er for eksempel dyr på pleiehjem, kattehjem, hjemløse dyr, ville dyr, dyr på pleiestasjoner, redningstjenester, m.m. midlene fra Petworld Hjælper deles ut en gang i året, og alle er velkommen til å søke. Du kan lese mer om dette på petworld.dk.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Utmerket og rask service
Utmerket og rask service. Super rask levering. Katten min og meg er glade! Anbefales på det sterkeste!
22.04.2018 - Lina
Fantastisk fin nettbutikk👍🏻
Fantastisk fin nettbutikk👍🏻 Gode priser,rask levering rett på døra 😊😊😊 Aldrig hatt problemer ‼️
19.04.2018 - JOHNNY OLSEN

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.