ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

PlaqueOff kommer fra havet
PlaqueOff formidles av den svenske virksomheten Biodistra. PlaqueOff er fremstillt av den nordatlantiske havalgen, Ascophyllum nodosum. Den er særdeles rik på fibre, mineraler, proteiner, Omega-3 fettsyrer og naturlige havoligo elementer. I tillegg er det tilsatt C- og D-vitaminer, Zink, og Magnesiumsulfat.
Ascophyllum nodosum, også kalt Buletang, er en brunalge-type, som vokser langs det meste av den norske kysten. Tangen vokser på opptil to meters dybde og trives best i stille farvann, som det finns mange av i de norske fjordene. Tidligere ble Ascophyllum nodosum også kalt for grisetang, siden det ble brukt som griseføde.
I tillegg til bruken av Ascophyllum nodosum i Plaqueoff, blir denne havtangen også brukt innenfor blant annet landbruk, menneskeføde, dyrefôr og kosmetiske produkter.
C-vitamin (Askorbinsyre) har betydning for kroppens immunforsvar som blant annet beskytter mot virus og bakterier. Sammen med jern er C-vitamin nødvendig for dannelsen av en av de 20 aminosyrene kroppen bruker til å bygge proteiner. Denne aminosyren inngår i proteinet kollagen, som er den træksterke ingrediensen i sener, brusk tannkjøtt og knokler. Mangler man kollagen, medfører det at de minste blodkarene blir skrøpelige og sår leges dårlig.
D-vitaminet (Kalciferol) øker opptak av Calcium fra tarmsystemet og er nødvendig for knoklenes og tennenes omsetning av Calcium og fosfat. D-vitamin ser også ut til å spille en sentral rolle i å forhindre for høy aktivitet av immunsystemet.
Zink finnes i alle kroppens celler og i alle kroppsvæsker. Hele kroppen inneholder i alt cirka to gram zink. Skjelettmuskulaturen inneholder omtrent 60 prosent og knoklene 30 prosent av hele kroppens zinkbeholdning.
Zink utgjør en vesentlig bestanddel i minst 200 av kroppens enzymer. Det er de enzymer som blant annet inngår i omsetningen av kullhydrater, protein og fett.
Magnesiumsulfat (SAD) er et middel til regulering av væske- og saltbalansen.
Omega-3 fettsyrer er med til å gi kjæledyret ditt en sunn og glansfull pels.

De viktige tennene
Husk, at tannbørstingen skal være en fast rutine og en god opplevelse for hunden, og at den etterpå gjerne kan få noen godbiter som belønning. Avslutt alltid tannbørstingen med å leke litt med hunden og dens yndlingsleke eller en annen aktivitet, som den liker spesielt godt. På den måten kan hunden forbinde tannbørstingen med det fine som skal skje rett etterpå. Du får den beste effekten av tannbørstingen hvis du gjør det til en fast daglig rutine, men et par ganger i uken vil også ha en god effekt. Hvis tannbørstingen ikke fungerer for dere, finnes det forskjellige fôrtyper som forebygger dannelsen av tannstein. Du kan også bruke Plaqueoff daglig for å forbygge plakk og tannstein. Og det er jo alltid bedre å forebygge enn å helbrede. Ta eventuelt en snakk med dyrlegen, hvis du er i tvil. Det er ingen unnskyldning for dårlig tann- og munnhygiene. Hos Zoopermarked.no finner du alt du trenger innen munnhygiene til hunder.

Derfor bør du pleie hundens tenner
Stadig flere hunder får tilsynelatende problemer med tennene og veldig mange hunder lider av tannpine. Det kan det selvfølgelig være mange forklaringer på. Men, det er helt sikkert at god tannhygiene er et middel til å unngå dette. Akkurat som oss mennesker, kan hunder også få smertefulle tannproblemer. Det er derfor uhyre viktig at du på daglig basis foretar en grundig rens av hundens munnhule og tenner, slik at hunden kan oppnå en optimal følelse av velvære. Det er vitenskapelig bevist at tannbørsting er den mest effektive måten å unngå tannproblemer hos hunden. Hvis det allerede er dannet tannstein, er det nødvendig å få det renset vekk med en ultralydtannrens hos dyrlegen. Etter det kan man starte forfra med å forebygge dannelsen av ny tannstein.
Men, det er jo alltid bedre – og billigere – å forebygge, enn å behandle. Bruk Plaqueoff til å forebygge plakk og tannstein.

Tannstein er et utbredt og stort problem
Tannstein er et stort problem hos både hunder og katter og forekommer hos alle raser i varierende omfang.
Når plakk setter seg på tennene og kalker til, vil det bygges tannstein. Det er helt umulig å børste vekk tannstein med en tannbørste. I mange tilfeller må de fjernes av en dyrlege ved hjelp av ultralydtannrensing under narkose. Tannstein kan forårsake infeksjoner hos hunder og katter.

Hvis tannstein blir sittende på tennene, kan det forårsake problemer hos hunden og katten. Betent tannkjøtt med etterfølgende tannbørsting kan være en følge av kraftig oppbygging av tannstein. Spesielt hos eldre hunder og katter er det ikke uvanlig av infeksjonene også rammer tannrøttene og forårsaker tannbyller. Tannbyller er utrolig smertefulle og kan gi hevelser i ansiktet og dyret får ofte feber. Kraftig tannsteinsbelegg foringer dyrets livskvalitet i særlig høy grad. Dyret føler stort ubehag og smerte fra munnregionen og spiser ofte mindre. Det er også risiko for infeksjoner i andre deler av kroppen, for eksempel i hjerteklappene.

Du kan forebygge plakk og tannstein med Plaqueoff
For å unngå plakk, kan du gi hunden eller katten PlaqueOff Animal, et algepreparat som forhindrer oppbygging av plakk og som er enkelt å gi. Man strør det bare over maten én gang om dagen. Gjør det til en vane å kikke på hundens eller kattens tenner en gang i uken. Herved venner dyret seg til å få munnen sjekket og du kan oppdage forandringer på et tidlig stadium. Børst gjerne tennene på hunden eller katten et par ganger i uken og suppler den forebyggende behandlingen med en eller annen form for tannrensende tyggeleke, samt PlaqueOff Animal for å holde tenner og tannkjøtt i orden.

Plaqueoff er enkelt å gi kjæledyret
PlaqueOff Animal motvirker plakk og tannstein og er enkelt å gi kjæledyret. Strø pulveret over maten én gang om dagen. Doseringsskje og doseringsanvisning følger med produktet. En pakke med 60 gram holder til ca. 1 års forbruk for en katt eller en liten hund, 6 måneder for en hund på 10-25 kilo og ca. 3 måneder for en hund på over 25 kg.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Flott service både fra Zoopermarked og…
Flott service både fra Zoopermarked og Bring. Får 12 kg hundefor etter bare 2-3 dager og Bring bærer den opp i 2etg.
17.04.2018 - Nina-Kristin Nessøe
Enkelt å bestille og rask levering
Enkelt å bestille og rask levering. God informasjon på mail hele veien om hvor pakken befinner seg
16.04.2018 - Heidi

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.