ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Transportbur i høy kvalitet til hunder i alle størrelser
Hos Zoopermarked.no finner du alltid et bredt utvalg av metallbur, nylon bærevesker og transportkasser. Alt sammen til ekstremt fordelaktige priser, naturligvis. Vi har transportbur med plass til en eller to hunder, med skrå eller like sider og med en eller flere dører. Noen av våre meste populære hundebur er Pluto Premium som fås i forskjellige størrelser og varianter.

Få hunden trygt transportert fra A til B
Før du kjøper et transportbur bør du naturligvis overveie hvor stort transportburet skal være for at hunden kan føle seg komfortabel i buret. Og det skal også være plass til transportburet i bilen, derfor anbefales det at du måler bilen innvendig før du kjøper. I tillegg til å transportere hunden fra ett sted til et annet, er transportbur også velegnet til burtrening, hvor hunden lærer å bli på et bestemt sted eller område.
Transportbur til hunder forbedrer sikkerheten markant får både familien og hunden under kjøreturen. Det er enda ikke lovpliktig å bruke hundebur under kjørsel i Norge, men for eksempel i Sverige og Tysland får du bot hvis du ikke bruker autobur. Derfor skal du bruke et transportbur, hvis du skal ut å kjøre i Europa. Og antakeligvis kommer det nok regler for transport av hunder i bil i Norge også om ikke så altfor lenge. Burene er også gode som utstillingsbur til stevner og utstillinger.

Funksjonelt hundebur i høy kvalitet
Pluto Premium hundebur er et kvalitetsbur som egner seg perfekt både hjemme og til bilen. Burer er laget av sterke materialer og har ekstra forsterkede gitter som gir ekstra stabilitet. Gitteret er laget i sortlakkert galvanisert stål. Buret er utstyrt med to dører, så hunden enkelt kan komme seg både inn og ut. Den ene døren er plassert på en av kortsidene, den andre er plassert på en av langsidene. Døren er også utstyrt med en smart låsemekanisme.
Pluto Premium buret er meget rengjøringsvennlig. Den forsterkede plastbakken i bunnen er enkel og rask å ta ut. På den måten sparer du masse tid, når buret skal gjøres rent.
Buret er enkelt både å montere og demontere. Du kan raskt og enkelt klappe sammen buret og ta det med deg på farten. Det følger med et smart håndtak så du enkelt kan bære hundeburet.
La hunden få sitt eget fristed med dette kvalitetsburet fra Pluto Premium. Buret er også fantastisk til kjøreturen, så det kan saktens stå permanent i bilen, siden både kvaliteten og sikkerheten er topp. Dette smarte buret passer til både små, mellomstore og store hunder. Buret fås i flere forskjellige størrelser, så du vil alltid finn en størrelse som passer til din hund.
Pluto Premium transportbur leveres med forsterket gitter som sikrer et mer stabilt bur. Buret er veldig enkelt å rengjøre, med en ekstra tykk og dyp plastbakke med runde hjørner for høyere sikkerhet, og med avtakbare håndtak på toppen. Det er dører på begge sider av buret, så det er enkelt å få hunden både inn og ut, og buret kan enkelt klappes sammen når det er behov for det.

Hvordan velger jeg et hundebur?
Det er visse ting du skal være oppmerksom på når du skal skaffe deg et hundebur til bilen.
For det første skal man finne ut hvilken størrelse buret skal ha. Ikke alle hundebur har de målene. Du skal ta hensyn til hvor stor hunden din er. Og så skal du finne ut av hvor stor bilen din er. Har du en stor hund er det viktig at du ikke anskaffer deg et hundebur som er for lite.  Det skal være plass til buret i bilen og hunden skal ha god plass inne i buret. Ta mål av den plassen i bilen hvor du ønsker å plassere hundeburet. Pluto Premium får i flere forskjellige størrelser og varianter – både firkantede og skrå. Det finnes mange forskjellige hundebur på markedet, men med et Pluto Premium hundebur er du sikret god kvalitet, til gavn for både deg og hunden.
Så velg et transportbur som både er sikkert, praktisk og komfortabelt. Transportburet skal passe både til ditt og hundens behov. Transportkassen skal være sikker for hunden og behagelig for hunden å ligge i og praktisk for deg å transportere. Det skal være plass til en liten madrass eller et teppe, det skal hull til luft og plass nok til at hunden kan snu seg å ligge i en naturlig stilling. Omvendt er det imidlertid viktig at buret ikke er for stort, siden den da lett kan hisse opp seg selv. 

I tillegg kan et for stort transportbur også ha sikkerhetsmessige konsekvenser for hunden i form av skader ved en eventuell kollisjon. Det skal derfor bare være plass til at hunden akkurat kan snu seg å ligge i en naturlig stilling. Hos Zoopermarked.no kan du velge mellom flere forskjellige transportbur i forskjellige størrelser og former.
OBS.:
Husk, at et hundebur ikke skal brukes om straff, men skal være et fristed for hunden, og du kan med fordel benytte buret som et læringsredskap, slik at hunden lærer seg å være på steder med lite plass.

Gå pent med Easy Walk hundesele fra Pluto
Dette er en veldig god ”gå-pent” sele. Den fungerer ved at snoren festes i ringen foran på brystet på hunden, under halsen. Når hunden begynner å trekke, vil den bli bremset på en skånsom måte ved at dens bevegelse fremover bremses. Den er enkel å sette på og kan justeres flere steder. Du finner den riktige størrelsen til hunden ved å måle den rundt om brystkassen, rett bak forbenene. Før du kjøper en ny hundesele anbefaler vi at du måler omkretsen på hundens bryst, så du er sikker på hvilken størrelse du skal bruke. Det er viktig å huske på at det skal være litt luft mellom hundens bryst og hundeselen, så den ikke risikerer å stramme og plage hunden.
Dog skal hundeselen heller ikke sitte for løst, siden den da kan gi ubehag og eventuelle gnage sår fordi den kjører frem og tilbake. Alle våre Pluto Premium Easy Walk hundeseler er justerbare på flere steder. Det vil si at det på hver hundesele er angitt minimum og maksimum mål.  Hundens brystmål skal derfor være innenfor disse tallene.
Easy Walk hundeseler får i flere størrelser så du kan alltid finne en sele som passer til din hund.

Refleks og lys er viktig i mørket
Hvis du går tur på en mørk landevei, er det viktig at du bruker refleks på både deg selv og hunden. Det er som oftest refleksene eller lyset som bilistene ser først. Det å bruke reflekt eller annet lys, kan derfor utgjøre hele forskjellen på om hund og eier kommer trygt hjem fra en gåtur i mørket.

 

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Flott service både fra Zoopermarked og…
Flott service både fra Zoopermarked og Bring. Får 12 kg hundefor etter bare 2-3 dager og Bring bærer den opp i 2etg.
17.04.2018 - Nina-Kristin Nessøe
Enkelt å bestille og rask levering
Enkelt å bestille og rask levering. God informasjon på mail hele veien om hvor pakken befinner seg
16.04.2018 - Heidi

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.