ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Purina Gourmet kattemat til katter med smak for det beste
Katten fortjener kun det beste og vil – akkurat som deg selv – nyte måltidene. Hos Zoopermarked.no finner du et utvalg av våtfôr i forskjellige smaksvarianter og konsistenser.
Felles for dem alle er at du er sikker på at katten får akkurat de næringsstoffene den trenger for å få et sunt og godt liv. Fôret inneholder en stor andel ferskt kjøtt og er helt uten kunstige smaks-, aroma- og fargestoffer eller konserveringsmidler, alt sammen til gavn for katten.
Gourmet Gold kattemat er av premium kvalitet og laget med utsøkte ingredienser.
Hos oss kan du prøve mangfoldigheten fra Gourmet Gold med et variert og uimotståelig utvalg av fôr.
Purina Gourmet er en del av en større serie av kattemat fra Purina som eies av det amerikanske firmaet Nestle. Nestle produserer også kjente merker til mennesker og er vant til å produsere varer av høyeste kvalitet, uansett om det er til dyr eller mennesker. Dette er din garanti for at du får et godt og pålitelig produkt når du kjøper Purina Gourmet til katten.

Kattemat som våtfôr
Våtfôr blir vanligvis solgt i boks eller i porsjonsposer. Våtfôr har som navnet antyder, et større innhold av væske. Det er spesielt en fordel hvis katten sliter med urinveis- eller nyrelidelser.
Det bidrar til at det er lettere å skylle ut urinstein. Samtidig minskes risikoen for dannelse av urinstein.
Våtfôr forebygger i tillegg dehydrering ved problemer med nyrene.
Våtfôr kan også ha visse ulemper. Når vårfôret først har vært åpnet, er det viktig at man holder det lufttett og oppbevarer det kjølig, slik at fôret ikke blir fordervet. Noen katter bryr seg dog ikke om kald mat, og dessuten er det ikke så mye smak i den som kald, så du kan eventuelt varme det et par sekunder i mikroovnen før du serverer det. Hvis katten ikke spiser opp, bør du kaste fôret etter fire timer.
Noen velger bort våtfôr fordi de synes at det griser for mye. Dog skal man huske at katter er veldig renslige og vil vaske seg selv grundig etter måltidet.
Du kan også velge å blande tørrfôr og våtfôr. Herved får katten det beste fra begge verdener. Samtidig som det bidrar til at katten får litt ekstra væske sammen med måltidet. Det er dog viktig at du holder et øye med fôrmengden, så du ikke risikerer å overfôre katten.

Husk alltid å ha friskt vann tilgjengelig
Selv om Purina Gourmet våtfôr inneholder en del væske, så sørg alltid for at katten har tilgang til rent og friskt drikkevann og rengjør vannskålen jevnlig, så vannet alltid er rent.
Hvis katten din både er en inne- og utekatt, så sørg for at den har tilgang til vann både ute og inne og sett det på steder hvor den kan finne det når den blir tørst. Og helst i skyggen. Noen katter fortrekker å drikke rennende vann så du kan med fordel kjøpe en fontene til katten, så den kan få dekket sitt naturlige behov for å drikke.


Purina Gourmet Gold
Purina Gourmet Gold-serien inneholder både bokser med mousse og bokser med små lekre biter i kremet saus. Alle boksene inneholder 85 gram og passer til et måltid til katten.
Purina Gourmet Gold Mousse er en lekker og luftig mousse som nærmest smelter på tungen.
Alle smaksvariantene i pakken er et nøye avstemt fullfôr som får katten til å føle seg ganske spesiell når den får servert mat av denne kvaliteten. Hver porsjon er en særlig smaksopplevelse og det er ingen fare for at katten blir lei av smaken da pakningen inneholder fire forskjellige smaksvarianter. Så det er forskjellig smak til de forskjellige måltidene. Du kan velge mellom tunfisk, lever, kalkun og oksekjøtt.
Purina Gourmet Gold Biter er noen lekre og møre biter av kjøtt og fisk i en smakfull og kremet saus, som vekker kattens sanser og gjør at den føler seg ekstra bortskjemt. Med fire forskjellige smaksvarianter i pakningen er det ingen risiko for at katten blir lei av den samme smaken. Du kan velge mellom oksekjøtt, kalkun og and, laks og kylling eller kylling og lever.

Purina Gourmet mon Petit
Purina Gourmet mon Petit er en eske med små porsjonsposer med 50 gram i hver, så katten kan spise hele pakken til ett måltid og på den måten blir det ingen rester som skal kastes. Hver porsjonspakke inneholder møre og saftige kjøttstykker eller fiskestykker i passende stykker, omkranset av en lekker saus som lokker katten til å spise maten sin. Det finne tre forskjellige smaksvarianter – med fjærkre, okse og lam eller fisk.

Purina Gourmet Perle
Purina Gourmet Perle er små, møre og saftige fileter av kjøtt eller fisk som er skånsomt kokt i en delikat saus for deretter å bli pakket i emballasje som holder maten ferskt og lekker. Det er 85 gram i hver porsjonspakke som passer akkurat til det katten spiser på et måltid, slik at det ikke blir rester som må kastes. Det er fire forskjellige smaksvarianter i pakningen, så katten kan få en ny smaksopplevelse for hvert måltid.
Pakken inneholder porsjonsposer med oksekjøtt, kylling, kanin eller laks.

Kjøb Purina Gourmet hos Zoopermarked.no
Hos Zoopermarked.no kan du kjøpe et variert utvalg av Purina Gourmet til katten til attraktive priser, og du kan få det levert helt frem til døren, slik at du slipper å bære det hjem fra butikken.
Enklere blir det vel neppe. Vi leverer i løpet av noen få dager.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

kjapp levering ☺️
kjapp levering ☺️ Har handlet her flere ganger
23.04.2018 - Kristin Mong
Kort leveringstid
Kort leveringstid
24.04.2018 - Wenche Angelsen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.