ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Purina® Pro Plan® er et næringsrikt fôr til hunder og katter
Det næringsrike fôret fra Purina® Pro Plan® er basert på ernæringsriktig ekspertise med hensyn til kjæledyrets alder, tilstand og størrelse.
Virksomheten Purina bestreber seg på å overgå de europeiske standarder, og er i løpende utvikling av produkter som dekker alle de ernæringsmessige behovene kjæledyret har i de forskjellige utviklingstrinn.

Purina® Pro Plan® støtter sine ansvarsfulle hunde- og katteiere med sin produktlinje, som er tilpasset de ulike fasene i livet, som kjæledyret ditt gjennomgår, samt de særlige behovene for spesialfôr som måtte trengs underveis, som for eksempel sterilisering, drektighet, tann-, hud- eller mageproblemer.

Purina® Pro Plan er fôr med vitenskapelige beviste fordeler
Purinas utviklingsarbeid og forskning gjennom 85 år, har resultert i et fôr med særlige vitenskapelig beviste fordeler. Purina setter en ære i å være innovative med utvikling av produktkvalitet når det gjelder kvaliteten på ingrediensene. Purinas produkter inneholder ingen unødvendige tilsettingsstoffer eller fargestoffer.

Virksomhetens målsetting er å bidra med fôr som forbedrer hunden og kattens liv, med dokumenterte helsemessige fordeler. Purina® Pro Plan® produseres med en spesiell teknologi som bevarer kvaliteten på ingrediensene og næringsverdien best mulig, til gavn for produktets ernæringsmessige helseeffekt.

Ernæringsmessig løsning til ethvert behov og livsstadium
Hunder og katter har veldig forskjellige ernæringsmessige behov på forskjellige stadier i livet. Purina® Pro Plan® kan levere løsningen på fôr som har dokumenterte fordeler til ethvert stadium i livet, samt til spesielle helsemessige behov som kan oppstå i deres liv. Hos Zoopermarked.no har du et virkelig godt utgangspunkt for å velge det riktige Pro Plan fôr til hund og katt.

Det er tre hovedkategorier å ta hensyn til når man skal velge fôr. For det første er det livsfasen, som er dyrets alder. For det andre, størrelsen som deles inn etter rasens vektklasse. Den siste kategorien tas i betraktning hvis hunden eller katten har spesielle behov, som for eksempel følsom hud, tannproblemer eller følsom fordøyelse. Endelig kan man velge etter smak og behag.

Bredt utvalg av Purina® Pro plan® hundefôr
Hos Zoopermarked.no kan du med fordel kjøpe Purina® Pro Plan® valpefôr. Fôret kan også gis til drektige og diende tisper. Vi har følgende Pro Plan® fôr til valper i mellomstore og store raser:

PURINA® PRO PLAN® MEDIUM PUPPY MED OPTISTART® er et fullfôr til valper for mellomstore hunderaser med voksenvekt på 10 – 25 kg. Den inneholder kylling og alle de viktige næringsstoffene som en aktiv valp trenger. Ingrediensen kolostrum (råmelk), hjelper valpens naturlige immunforsvar til å få en god start på livets helsemessige utfordringer. Fôret gis til valper mellom 3 – 6 måneder, men er også velegnet til drektige og diende tisper.

PURINA® PRO PLAN® LARGE PUPPY med OPTISTART® er et fullfôr med kylling til valper for store hunderaser med en voksenvekt på over 25 kilo og robust fysikk. Fôret gis til valper mellom 2 – 24 måneder, men er også velegnet til drektige og diende tisper. Med denne spesielle ingrediensen kolostrum, er OPTISTART® med til å styrke valpens naturlige motstandskraft og gi den en god ernæringsmessig start på livet.

Fôret er utviklet spesielt til tannpleie og har en kombinasjon av viktige næringsstoffer som styrker leddene hos den aktive valpen.
Til den voksne, mellomstore hunden, har vi forskjellige typer Pro Plan kvalitetsfôr, avhengig av om din hund har spesielle behov eller ikke.

PURINA® PRO PLAN® MEDIUM ADULD med OPTIHEALTH er fullfôr til mellomstore, voksne hunder med en vekt på mellom 10 – 25 kilo. Fôret inneholder kyllingbiter i høy kvalitet og har en spesiell sammensetting av viktige næringsstoffer. Optihealth bidrar til å holde hundens pels skinnende blank og med å holde den i toppform.

PURINA® PRO PLAN® MEDIUM SENSITIVE SKIN med OPTIDERMA er fullfôr til mellomstore, voksne hunder med en vekt på mellom 10 – 25 kilo, med spesielt følsom eller irritert hud. Dette fôret inneholder særlige utvalgte proteinkilder som tåles av sarte hunder med fôrallergi og irritert hud. Dette kvalitetsfôret med Optiderma inneholder 15 prosent laks og gir hunden en sunn hud og en skinnende pels.

PURINA® PRO PLAN® MEDIUM ADULT SENSITIVE DIGESTION med OPTIDIGEST er et komplett fôr til mellomstore, voksne hunder på mellom 10 – 25 kilo, med et følsomt fordøyelsessystem. Dette fôret med OPTIDIGEST inneholder en særlig kilde til prebiotika, som ved kliniske tester viser seg å ha en positiv effekt på tarmfloraen og avføringskonsistensen.
Har du en stor og sterk, voksen hund, kan Zoopermarked.no også tilby deg et Pro Plan fullfôr til denne:

PURINA® PRO PLAN® LARGE ROBUST ADULT med OPTIHEALTH er et fullfôr til store og voksne hunder på over 25 kilo med en robust fysikk. Fôret inneholder kylling og har en spesiell sammensetting av næringsstoffer som er til gavn for store og sterke hunderaser.

Stort utvalg av Purina® Pro Plan® kattemat
PURINA® PRO PLAN® kattemat er et fôr av beste kvalitet. Hos Zoopermarked.no kan du kjøpe Pro Plan kattemat til din kattunge, din voksne katt og din gamle katt med særlige behov.

Til kattunger under et år, kan du kjøpe Pro Plan Junior kattemat som tørrfôr med kylling, eller som lekkert våtfôr med kalkun:

PURINA® PRO PLAN® JUNIOR MULTIPCK til kattunger, er et populært og super delikat våtfôr med kalkun. Multipakken inneholder 10 poser á 85 gr. Lekre kalkunstykker i saus.

PURINA® PRO PLAN® JUNIOR med OPTISTART® til kattunger, er et tørrfôr med kylling og alle de nødvendige næringsstoffene en kattunge trenger under oppveksten. Dette fôret kan også gis til kastrerte katter.

Til voksne katter har Zoopermarked.no i tillegg et bredt utvalg av PURINA® PRO PLAN® kattemat, både tørrfôr og våtfôr med fisk eller kylling. Det er flere typer å velge mellom:

PURINA® PRO PLAN® ADULT med OPTIRENAL for sunne nyrer, er et sprøtt og lekkert tørrfôr med kylling til voksne katter som er over et år gamle.

PURINA® PRO PLAN® ADULT med DENTAL PLUS for sunne tenner, er et herlig, knasende tørrfôr med kylling til voksne katter over et år gamle. Fôret inneholder mineralstoffer, som reduserer dannelsen av tannstein.

PURINA® PRO PLAN® ADULT STERILISED med OPTIRENAL for sunne nyrer til steriliserte katter, er et tørrfôr med laks og alle nødvendige næringsstoffer din steriliserte katt trenger.

PURINA® PRO PLAN® ADULT STERILISED med OPTIRENAL for sunne nyrer til steriliserte katter er et tørrfôr med kalkun og alle nødvendige næringsstoffer din steriliserte katt og hund trenger.

PURINA® PRO PLAN® ADULT STERILISED MULTIPACK til steriliserte katter er våtfôr med lekre kyllingbiter i saus og som inneholder alle de nødvendige næringsstoffene som steriliserte katter har behov for. Multipakken inneholder ti poser á 85 g fôr.

PURINA® PRO PLAN® ADULT DELICATE MULTIPACK er et delikat våtfôr med havfisk i lekker saus som inneholder alle nødvendige næringsstoffer den voksne katten har bruk for. Dette fôret kan redusere allergiske hudreaksjoner hos en katt med følsom hud. Multipakken inneholder ti poser á 85 g fôr.

PURINA® PRO PLAN® ADULT HOUSECAT MULTIPACK er et delikat våtfôr med laksestykker i lekker saus og som inneholder alle de nødvendige næringsstoffene, en voksen katt trenger. Dette fôret kan redusere mengden med hårballer hos katten. Multipakken inneholder ti poser á 85 g fôr.

Til en eldre katt som er over 7 år gammel, kan du også kjøpe et sundt og nærende tørrfôr fra Purina hos Zoopermarked.no:

PURINA® PRO PLAN® STERILISED SENIOR med OPTIRENAL er et næringsrikt tørrfôr til steriliserte eldre katter, over 7 år. Dette fôret kan man med fordel benytte for å opprettholde et sunt urinveissystem hos kastrerte katter.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Kjapp levering 😁
Kjapp levering 😁
22.04.2018 - Liv Gjersvold
Kort leveringstid
Kort leveringstid
24.04.2018 - Wenche Angelsen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.