ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Pussi kattemat til katter med smak for det beste
Katten fortjener kun det beste og vil – akkurat som deg selv – nyte sine måltider. Pussi kattemat er et fullfôr til den kresne katten som kun vil spise det beste av det beste. Hos Zoopermarked.no finner du et utvalg av våtfôr i forskjellige smaksvarianter og konsistenser. Felles for dem alle er at du kan være sikker på at katten får akkurat de næringsstoffene den trenger for å få et sunt og godt liv.
Fôret inneholder en meget stor andel ferskt kjøtt som er helt uten kunstige smaks-, aroma- og fargestoffer eller konserveringsmidler - alt sammen til gavn for katten. Pussi våtfôr er av premium kvalitet og laget med utsøkte ingredienser. Hos oss kan du prøve mangfoldigheten fra Pussi med et variert, uimotståelig utvalg av fôr.
Fôret inneholder bare kvalitets-testede, førsteklasses ingredienser. Råvarene stammer utelukkende fra kontrollerte kvalitetsingredienser som også er godkjent som menneskeføde.
Pussi er en del av en større serie kattemat fra Purina som eies av det amerikanske firmaet Nestle. Nestle produserer også kjente merker til mennesker og er vant til å produsere mat av høyeste kvalitet, uansett om det er til dyr eller mennesker. Dette er din garanti for at du får et godt og pålitelig produkt når du kjøper Pussi hos Zoopermarked.no

Kattemat som våtfôr
Våtfôr blir vanligvis solgt i boks eller porsjonsposer. Våtfôr har som navnet antyder, et større innhold av væske. Det er særlig en fordel hvis katten sliter med urinveis- eller nyrelidelser.
Det bidrar til er lettere å skylle ut urinstein. Samtidig minskes risikoen for å danne urinstein.
Våtfôr kan også ha visse ulemper. Når våtfôret først har vært åpnet, er det viktig at man holder det lufttett og oppbevarer det kjølig, så fôret ikke blir fordervet.
Noen katter bryr seg heller ikke om kald mat og dessuten er det ikke så mye smak i den som kald, så du kan eventuelt varme det et par sekunder i mikroovnen før du serverer det. Hvis katter ikke spiser opp, bør du kaste fôret etter fire timer. Noen velger bort våtfôr fordi de synes at det griser for mye. Dog, skal man huske på at katter er utrolig renslige og vil vaske seg selv grundig etter måltidet.
Du kan også velge å blande tørrfôr og våtfôr. På den måten får katten det beste fra begge verdener. Samtidig bidrar det også til at katten får litt ekstra væske sammen med måltidet. Det er dog viktig at du holder øye med fôrmengden, så du unngår overfôring.

Husk alltid å ha frisk vann tilgjengelig
Selv om Pussi våtfôr inneholder en del væske, sørg likevel alltid for at katten har adgang til rent og friskt drikkevann og rengjør vannskålen jevnlig, så vannet holder seg rent. Hvis katten din både er en ute og en innekatt, så sørg for at den har tilgang til vann både ute og inne og sett det på steder hvor den lett kan finne det når den blir tørst. Og helst i skyggen. Noen katter foretrekker å drikke rennende vann, så du kan med fordel kjøpe en fontene til katten, så den kan få dekket sitt naturlige behov for å drikke.

Pussi Adult menboks med flere smaksvarianter
Pussi Adult menyboks er våtfôr til voksne katter. I hver eske er det 12 x 100 gram med 4 forskjellige smaksvarianter. Den består av lekre og møre biter av kjøtt, fjærkre, grønnsaker og fisk i en smakfull og velsmakende gele som vekker kattens sanser og gjør at den føler seg ekstra bortskjemt.
Med fire forskjellige smaksvarianter i pakken, er det ingen risiko for at katten blir lei av den samme smaken.

Pussi Adult menyboks med fjærkre, kjøtt og fisk
Velg mellom:
Kylling:
Kjøtt og animalske biprodukter (herav kylling 4%), vegetabilsk protein ekstrakt, fisk og fiskeprodukter og mineraler.
Oksekjøtt:
Kjøtt og animalske biprodukter (herav oksekjøtt 4%), vegetabilsk protein ekstrakt, fisk og fiskeprodukter, mineraler, sukker.
Laks:
Kjøtt og animalske biprodukter (herav laks 4%), vegetabilsk protein ekstrakt, fisk og fiskeprodukter, mineraler, sukker.
Tun:
Kjøtt og animalske biprodukter (herav tun 4%), vegetabilsk protein ekstrakt, fisk og fiskeprodukter, mineraler, sukker.

Pussi Adult menyboks med kjøtt
Velg mellom:
Kylling:
Kjøtt og animalske biprodukter (herav kylling 4%), vegetabilsk protein ekstrakt, fisk og fiskeprodukter, mineraler, sukker.
Oksekjøtt:
Kjøtt og animalske biprodukter (herav oksekjøtt 4%), vegetabilsk protein ekstrakt, fisk og fiskeprodukter, mineraler, sukker.
Kanin:
Kjøtt og animalske produkter (herav kanin 4%), vegetabilsk protein ekstrakt, fisk og fiskeprodukter, mineraler, sukker.
Lam:
Kjøtt og animalske biprodukter (herav lam 4%), vegetabilsk protein ekstrakt, fisk og fiskeprodukter, mineraler, sukker.

Pussi Adult menyboks med kjøtt, grøntsager og fjærkre
Velg mellom:
Oksekjøtt med tomat:
Kjøtt og animalske biprodukter (herav 4% oksekjøtt), vegetabilsk proteinekstrakt, fisk og fiskeprodukter, vegetabilske biprodukter (tomat 4% i geléen), mineraler, sukker.
Kylling med gulerøtter:
Kjøtt og animalske biprodukter (herav kylling 4%), vegetabilsk proteinekstrakt, fisk og fiskeprodukter, vegetabilske biprodukter (gulerøtter 4% i geléen), mineraler, sukker.
And med spinat:
Kjøtt og animalske biprodukter (herav and 4%), vegetabilsk proteinekstrakt, fisk og fiskeprodukter, vegetabilske biprodukter (spinat 4% i geléen) mineraler, sukker.
Lam med vilt:
Kjøtt og animalske biprodukter (herav 4% lam, vilt 1%), vegetabilsk proteinekstrakt, fisk og fiskeprodukter, mineraler, sukker.

Pussi Adult menyboks med kjøtt, grønnsaker, fisk og fjærkre
Velg mellom:
Oksekjøtt og gulerøtter:
Kjøtt og animalske biprodukter, (herav oksekjøtt 4%), vegetabilsk protein ekstrakt, fisk og fiskeprodukter, grøntsager (gulerøtter 4%), mineraler, sukker.
Kylling og tomat:
Kjøtt og animalske biprodukter, (herav kylling 4%), vegetabilsk protein ekstrakt, fisk og fiskeprodukter, grøntsager (tomat 4%), mineraler, sukker. 
Laks og zucchini:
Kjøtt og animalske biprodukter, vegetabilsk protein ekstrakt, fisk og fiskeprodukter (laks 4%), grøntsager (zucchini 4%), mineraler, sukker.
Ørret og grønne bønner:
Kjøtt og animalske biprodukter, vegetabilsk protein ekstrakt, fisk og fiskeprodukter (ørret 4%), grøntsager (grønne bønner 4%), mineraler, sukker.

Kjøp Pussi våtfôr hos Zoopermarked.no
Hos Zoopermarked.no kan du kjøpe et variert utvalg av Pussi til katten til attraktive priser, og du kan få det levert helt frem til døren, så du slipper å bære det hjem fra butikken.
Enklere blir det vel neppe. Vi leverer i løpet av noen få dager.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås
Best price online:-)
Best price online:-)
22.04.2018 - Marcin Wolanski

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.