ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

VOKSEN-HUNDEMAT VÅT RINTI KYLLING HUNDEFÔR
800 G
Pris pr. 100 gr NOK 3,33
ALDER: 1 ÅR - / KORNFRITT
RINTI KYLLING HUNDEFÔR
(4000158910738) Nyhet
Veil. markedspris 28,00 
NOK 26,60 pr stk v. 12 stk
VOKSEN-HUNDEMAT VÅT RINTI AND HUNDEFÔR
800 G
Pris pr. 100 gr NOK 3,13
ALDER: 1 ÅR - / KORNFRITT
RINTI AND HUNDEFÔR
(4000158910707) Nyhet
Veil. markedspris 28,00 
NOK 26,60 pr stk v. 12 stk
VOKSEN-HUNDEMAT VÅT RINTI KALV HUNDEFÔR
800 G
Pris pr. 100 gr NOK 3,33
ALDER: 1 ÅR - / KORNFRITT
RINTI KALV HUNDEFÔR
(4000158910806) Nyhet
Veil. markedspris 28,00 
NOK 26,60 pr stk v. 12 stk
VOKSEN-HUNDEMAT VÅT RINTI SKINKE HUNDEFÔR
800 G
Pris pr. 100 gr NOK 3,33
ALDER: 1 ÅR - / KORNFRITT
RINTI SKINKE HUNDEFÔR
(4000158910820) Nyhet
Veil. markedspris 28,00 
NOK 26,60 pr stk v. 12 stk
VOKSEN-HUNDEMAT VÅT RINTI REINSDYR HUNDEFÔR
800 G
Pris pr. 100 gr NOK 3,33
ALDER: 1 ÅR - / KORNFRITT
RINTI REINSDYR HUNDEFÔR
(4000158910783) Nyhet
Veil. markedspris 28,00 
NOK 26,60 pr stk v. 12 stk
VOKSEN-HUNDEMAT VÅT RINTI LAM HUNDEFÖR
800 G
Pris pr. 100 gr NOK 3,33
ALDER: 1 ÅR - / KORNFRITT
RINTI LAM HUNDEFÖR
(4000158910769) Nyhet
Veil. markedspris 28,00 
NOK 26,60 pr stk v. 12 stk
VOKSEN-HUNDEMAT VÅT RINTI FISK HUNDEFÔR
800 G
Pris pr. 100 gr NOK 3,33
ALDER: 1 ÅR - / KORNFRITT
RINTI FISK HUNDEFÔR
(4000158910813) Nyhet
Veil. markedspris 28,00 
NOK 26,60 pr stk v. 12 stk
VOKSEN-HUNDEMAT VÅT RINTI KALKUN HUNDEFÔR
800 G
Pris pr. 100 gr NOK 3,33
ALDER: 1 ÅR - / KORNFRITT
RINTI KALKUN HUNDEFÔR
(4000158910837) Nyhet
Veil. markedspris 28,00 
NOK 26,60 pr stk v. 12 stk
VOKSEN-HUNDEMAT VÅT RINTI INNMAT HUNDEFÔR
800 G
Pris pr. 100 gr NOK 3,33
ALDER: 1 ÅR - / KORNFRITT
RINTI INNMAT HUNDEFÔR
(4000158910721) Nyhet
Veil. markedspris 28,00 
NOK 26,60 pr stk v. 12 stk

Stort utvalg av Rinti hundefôr hos Zoopermarked
Hos Zoopermarked.no finner du alltid supre priser på Rinti hundefôr. Rinti hundefôr kjennetegnes ved at fôret er produsert av rent kjøtt. Kjøttet blir skånsomt forarbeidet ved lave temperaturer og beholder derved kjøttets naturlige egenskaper. Derfor smaker Rinti hundefôr ekstra friskt og godt.
Kombinasjonen av lekkert kjøtt og naturlige ingredienser, gjør Rinti hundefôr til et ekte «hjemmelaget måltid». Rinti hundefôr dekker hundens ernæringsmessige behov på en naturlig måte. Med Rinti hundefôr sikrer du din hund en blank pels, et sterkt immunforsvar og tydelig velvære.

Rinti hundefôr – et lekkert hjemmelaget måltid
Når det kommer til Rinti hundefôr, blir det utelukkende brukt de beste av de beste råvarene. Sagt på en annen måte, så benytter Rinti seg av de samme råvarene som i menneskeføde. Det er derfor ingen avfallsprodukter i Rinti hundefôr eller andre kunstige fargestoffer, tilsettingsstoffer og konserveringsmidler.
Rinti bestreber seg kun etter å bruke de aller beste ernæringskildene av proteiner, kullhydrater og fettstoffer. Det tas til og med hensyn til at lakseprotein er bedre ernæringsmessig enn kylling protein – og at mais kullhydrater er bedre enn hvete.

Hva skal hundefôret inneholde?
Hunder har, akkurat som mennesker, grunnleggende bruk for samme ernæring. Det vil si en viss prosentandel av proteiner, kullhydrater og fettstoffer.

Proteiner
Proteiner er nødvendig for overlevelsen av både mennesker, så vel som dyr. Proteiner bidrar til å bygge opp kroppen og er derfor fundamentet for liv. Proteiner finnes for eksempel i kjøtt og fisk. Det er aminosyrene i proteinene som hunden skal bruke for å danne nettopp de proteinene som den trenger – og som blant annet også er med til å styrke immunforsvaret.
Hunder trenger cirka 22 aminosyrer, hvorav de selv kan produsere 12. Dette betyr at de resterende skal inntas via den daglige kosten med hundefôr. Det er derfor viktig å investere i et fôr som inneholder tilstrekkelig med aminosyrer, slik at hunden får alle sine proteinbehov dekket.

Kullhydrater
Kullhydrater er en utrolig viktig kilde for å tilføre hunden energi. Hundefôrets innhold av kullhydrater kan grovt inndeles i stivelse, kostfibre og forskjellige typer sukker. Hundens muskler bruker primært kullhydrater som energikilde og den riktige balansen av kullhydrater er derfor essensiell for hundens helse.
Husk at mengden av kullhydrater skal tilpasses etter hundens aktivitetsnivå. Som en tommelfingerregel bør kullhydrater utgjøre cirka 36 prosent av kosten for en voksen hund med et «normalt» aktivitetsnivå. For valper er det 32 prosent.

Fettstoffer
For at hunden skal kunne fungere normalt, er det viktig at den får tilstrekkelig med energi, samt fettstoffer. Fettstoffer er et livsviktig næringsstoff for hunden og dekkes via hundefôret. Det finnes flere former for fettstoffer – disse inndeles grovt i animalske og vegetabilske fettstoffer.
Dessuten finnes det fett i både flytende og fast form. Det er derfor essensielt at hundefôret inneholder akkurat de fettstoffene som din hund har behov for. I tillegg til å tilføre energi til hunden, har fett en rekke livsviktige funksjoner i kroppen, hvorav fettsyrer er det viktigste elementet.

Fettsyrer
Når vi snakker om fettsyrer, kan disse inndeles i mettede fettsyrer, enkeltmettede, flerumettede og transfett. Når eksperter snakker om sunne fettsyrer, mener de ofte soya, peanøtter og omega 3 og 6 fettsyrer.
Uten disse fettsyrene klarer ikke hundens celler å fornye seg, og hormonene, hjernen og nervebanene kommer i ubalanse. Som et ekstra pluss bidrar de riktige fettstoffene også med til å forsyne hunden din med en blank, fyldig og glatt pels, samt sterke negler.
Det hersker en generell mening blant ernæringseksperter, at fettstoffer i hundens tørrfôr helst skal utgjøre mellom 15 til 18 prosent. Så lenge du bare husker på, at jo mer fettholdig fôret er, dess høyere aktivitetsnivå skal hunden ha.

Rinti Nature's Balance
Rinti Nature's Balance er utelukkende fremstilt av naturlige ingredienser i høy kvalitet. Ingrediensene brukes også i menneskeføde og er med til å sikre hunden velvære, en skinnende pels og et sterkt immunforsvar. Kjøttinnholdet i Rinti er ikke tilsatt aromastoffer av noe slag og inneholder kun de beste proteinene, slik som egg og melkeprodukter, fibre og kullhydrater, samt grønnsaker.

Rinti Finest
Dette lekre fullfôret til hunden har et lavt fettinnhold og er lettfordøyelig – også for eldre hunder med sarte mager. Siden fettinnholdet er begrenset, er det særdeles velegnet til eldre hunder med et lavere aktivitetsnivå eller er svært overvektige.
Rinti Finest inneholder utelukkende kjøtt fra deklarerte kjøttsorter, som både smaker godt for hunden, samtidig som det er sunt for fordøyelsen.
Fôret er dessuten uten kunstige fargestoffer, innmat, lever eller knokkelrester og animalske biprodukter.

Rinti Pure
Rinti Pure er et lekkert ernæringskorrekt hundefôr, som ved fremstillingen er forarbeidet ved lave temperaturer fordi Rinti vil beholde kjøttet så naturlig som mulig. På denne måten smaker Rinti hundefôr fortsatt ferskt og har bevart sine naturlige egenskaper.
Rinti Pure er et lekkert ernæringskorrekt hundefôr, som har et balansert innhold av umettede Omega 3 og 6 fettsyrer. Omega 3 fettsyrer finnes blant annet i linfrøolje, mens Omega 6 fettsyrer finnes i kjøtt. Innholdet av kjøtt er grunnleggende i all Rinti fôr – og tilsvarer 67 prosent.

Alltid rask og enkel levering hos Zoopermarked.no
Når du bestiller varer hos Zoopermarked.no, kan du få varene dine levert helt frem til døren eller postkontor. Vi gjør alt vi kan for at sende din bestilling innen maksimum 3 (tre) hverdager.

Du kan fritt velge om du vil ha varene levert på døren eller til nærmeste postkontor. Skulle du være på farten på leveringsdagen, kan postbudet også sette varene dine på et sted du selv velger. Husk bare å informere oss om dette i kommentarfeltet på din ordre hos Zoopermarked.no.
Dog skal du være oppmerksom på at dette leveringsvalget er på eget ansvar at varene settes på et ønsket sted, så vi anbefaler at man unngår store varer som akvarier og terrarier. Våre fraktpriser er særdeles gunstige og du kan til og med få fri frakt hvis du kjøper for over et visst beløp.

Vi er e-merket
Du kan handle helt trygt og sikkert hos Zoopermarked.no, da vi er e-merket. E-merke garanterer en sikker online handel, og det er noe vi hos Zoopermarked.no er meget opptatt av. Vi legger stor vekt på at våre kunder skal føle seg trygge når de handler hos oss, og lever derfor opp til kravene for å være e-merket.

Kjøp varene dine online hos Zoopermarked.no
Zoopermarked.no har et kjempestort og billig utvalg av dyreprodukter.
Bestill dine varer hos oss nå!

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Kjapp levering 😁
Kjapp levering 😁
22.04.2018 - Liv Gjersvold
Lett side å finne frem på og superrask…
Lett side å finne frem på og superrask levering!
20.04.2018 - Yvonne

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.