ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Hunder og katter er forskjellige
Akkurat som oss mennesker er hunder og katter forskjellige og har dermed også ulike behov. Hunder og katter skal derfor ha et fôr som er spesielt tilpasset deres individuelle behov.Med hundefôr og kattemat fra Royal Canin, får du et fôr som sikrer din hund eller katt en god munnhygiene, sunne ledd, en stabil fordøyelse og en sunn hud og pels. Hvis du med andre ord fôrer med hundefôr og kattemat fra Royal Canin, er du sikker på at din hund eller katt får det beste av det beste å spise.

Derfor skal du velge Royal Canin hundefôr og kattemat
Viten og respekt er en viktig del av Royal Canins filosofi. I over 45 år har Royal Canins misjon vært styrt av prinsippet: ”Hunder og katter først”. Det er en del av Royal Canins misjon å levere det mest nøyaktige og det best egnede ernæringsmessige hundefôret og kattematen som oppfyller hundens og kattens spesifikke behov for fôr, i alle stadier i dyrenes liv.

Royal Canins misjon
Royal Canins misjon tar utgangspunkt i begrepet: ”Health Nutrition”, som karakteriseres ved en nøyaktig balanse blant ca 50 næringsstoffer (proteiner, fettstoffer, kullhydrater, aminosyrer, fettsyrer, mineralsalt, vitaminer og sporstoffer). Sammensettingen av Royal Canins hundefôr og kattefôr, er mildt sagt, et innviklet puslespill.Royal Canins hundefôr og kattefôr er sammensatt etter hundens og kattens alder, livsstil, spesielle behov, definerte mangler eller for å forebygge sykdommer. Forskning har vist at hunders forventede levealder er forlenget med 3 år i løpet av de siste 15 årene. En del av denne utviklingen kan tilskrives utviklingen innenfor ernæringsmessig korrekt fôr. Royal Canins fôr er sammensatt på en helt spesiell måte som bidrar til å utvikle, nære og gi energi til kroppen, samt forebygge diverse sykdommer.

Ernæringsmessig skreddersydd hundefôr og kattefôr
Hos Royal Canin er man klar over at det kun ved optimal ernæring, kan hjelpe hunder og katter med å forbli så sunne og friske som mulig.
Behovene hos valper eller kattunger mens de vokser, er annerledes, enn når de er ferdig utvokst. Hundefôret og kattematen fra Royal Canin, inneholder den nødvendige mengden med energi som kjæledyret ditt trenger – ikke bare for å holde kroppsformen ved like, men også til å utvikle kroppen og sikre en harmonisk vekst. Samtidig som fôret er med til å støtte det følsomme fordøyelsessystemet hos valpen og kattungen som fortsatt ikke er fullt utviklet. Royal Canin har også tilpasset deres fôrpiller i takt med det raskt skiftende tannsettet hos valper og kattunger. Kort fortalt er hundefôret og kattematen fra Royal Canin et perfekt skreddersydd ernæringsmessig fôr og noe av det beste du kan tilby din beste venn under dens oppvekst. Hundefôret og kattematen er med til å støtte kroppens vekst og hjelper med til å bygge opp immunforsvaret hos hunden og katten.

Royal Canin følger hunder og katter gjennom hele livet
Gjennom alle livets faser spiller hundens og kattens fôr en avgjørende rolle for dens sunnhet. Kombinasjonen av næringsstoffer hjelper til med å forbedre huden og pelsens kvalitet, samt å forebygge de første tegn på aldring. Ettersom hunden eller katten blir eldre, skal fôret tilpasses. Vær dog oppmerksom på at hunden/katten blir mer følsomme overfor bytte til annet fôr i takt med at den blir eldre. Formen, størrelsen og konsistensen på fôrpillen skal også være tilpasset – spesielt for å unngå eventuelle problemer med munn og tenner som følge av alderen. Avhengig av hundens eller kattens fysiske tilstand og spisevaner, tilbyr Royal Canin ernæringsmessige løsninger, både som tørr- eller våtfôr.

Respekt overfor hunder og katter
Å vise hunder og katter respekt er forbundet med en rekke forpliktelser, som blant annet å tilegne seg relevant kunnskap om dyret. Royal Canin har stor viten om hunder og katter; en viten de har ervervet seg via forskning, vitenskapelige undersøkelser og tett kontakt med profesjonelle fagfolk, dyrleger, oppdrettere, samt hunde- og katteeiere.
I forbindelse med produktutvikling, tas det, hos Royal Canin, alltid utgangspunkt i hunden eller katten. Det er dyret som er i sentrum og gjennom forståelse og hensyn til dyrenes morfologiske, fysiologiske og ernæringsrelaterte forutsetninger, utvikler Royal Canin hele tiden nye produkter og forbedrer allerede eksisterende produkter. Det har de gjort i mer enn 45 år.

Optimal ernæring til hunder og katterVitenskapsfolkene og ernæringsekspertene hos Royal Canin, utvikler kontinuerlig deres kunnskap i utviklingen av ernæringsmessig korrekt hundefôr og kattemat, skreddersydd til hundens og kattens ulike behov. Hos Royal Canin velges ingrediensene i henhold til dyrenes ernæringsprofil. Den korrekte dietten kan sammenliknes med et puslespill, hvor det er den korrekte kombinasjonen av næringsstoffer som er viktig for å opprettholde sunnheten hos hunden og katten.

Alt hundefôr og kattefôr fra Royal Canin blir testetInnen et produkt fra Royal Canin markedsføres, blir både hundefôret og kattematen testet på Royal Canins egne hunde- og kattekenneler. Her måles både hundefôrets smak og fordøyelsessikkerhet. Hundens og kattens atferd overfor hundefôret og kattematen vurderes og hundefôrets og kattematens smak måles ut i fra om hundefôret og kattematen blir spist opp raskt og med god appetitt av hunden eller katten.Likeledes er fordøyelighet et viktig kriterium, hva angår hundefôr og kattemat. Hos Royal Canin vurderes fordøyelsestoleransen hos hund og katt konstant ved innsamling og analysering av urin og avføring fra Royal Canins egne hunde- og kattekenneler.

Derfor er Royal Canins fôr noe helt spesielt
Det er smaken og det ernæringsmessige innholdet av hundefôret og kattematen som gjør Royal Canins hundefôr og kattemat til noe ganske spesielt. Ernæringsfilosofien hos Royal Canin bygger utelukkende på næringsstoffets nøyaktighet og verdi. Du er derfor alltid sikret det beste av det beste, når du velger hundefôr og kattemat fra Royal Canin.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering !
Rask levering !
18.04.2018 - Hilde Paulsen
Bra service
Bra service, rask levering!
21.04.2018 - Martin

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.