ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Royal Canin hundefôr - Alltid gode tilbud
Hundefôr fra Royal Canin kjennetegnes ved et bredt utvalg av kvalitetsfôr, slik at du har mulighet for å finne en skreddersydd ernæringsløsning som er passer til nettopp din hund. Undersøkelser har vist at korrekt næring er med til å forlenge hundens levetid og forbedre dens levevilkår. Hos Zoopermarked.no finner du hundefôr fra Royal Canin til særdeles fordelaktige priser.
 
Valpefôr, voksenfôr, seniorfôr, rasefôr eller slankefôr
Alle produkter fra Royal Canin er spesielt sammensatt. Ved å velge det riktige hundefôret kan du redusere tannstein, sjenerende lukt, mengde avføring og/eller kontrollere hundens vekt. Det kan også vekke appetitten hos kresne hunder ved å velge et hundefôr med mer smak. Vi har alltid særdeles fordelaktige tilbud på spesialfôr fra Royal Canin.

Royal Canin hundefôr – hundefôr til alle livets faser
Gjennom hele hundens liv, spiller hundefôret en avgjørende rolle for hundens helse. Den spesielle sammensettingen av næringsstoffer i hundefôret fra Royal Canin, hjelper med å forbedre hundens hud og pels, samt motvirker de første tegn på aldring. Etter hvert som hunden blir eldre, skal hundefôret tilpasses.
Fôrpillens form, størrelse og konsistens skal tilpasses for å unngå problemer med munn og tenner som følge av alderen. Derfor finner du hos oss både tørrfôr og våtfôr fra Royal Canin.
 
 
Hva skal et godt hundefôr inneholde?
Svaret er enkelt: Kjøtt! Din hund trenger kjøtt til å bygge muskler og bevare en sunn pels. Det beste rådet er derfor å se hva som står først på varedeklarasjonen på pakken. Det som står først, er det hundefôret inneholder mest av.

Premium hundefôr til små hunder
Når det skal velges fôr til hunder fra de små rasene, er det viktig å velge et fôr som er tilpasset disse. Hunder fra de små rasene har for eksempel ikke samme behov som hunder fra de store rasene. Samtidig er det viktig å tenke på sammensettingen av fôret, samt hvordan fôrpillene er utformet.

Premium hundefôr til mellomstore hunder
Når det skal velges fôr til hunder fra de mellomstore hunderasene, er det viktig å velge et fôr som er tilpasset disse. Hunder fra de mellomstore rasene har for eksempel ikke de samme behovene som hunder fra de store rasene. Samtidig som det viktig å finne et fôr som hjelper til med å holde idealvekten og en sunn fordøyelse.

Premium hundefôr til hunderaser mellom 26-44 kg
Når det skal velges fôr til hunder fra de store rasene, er det viktig å velge et fôr som er tilpasset disse. Det er viktig å finne et fôr som er med til å styrke leddene hos disse rasene, samt holde idealvekten.

Premium hundefôr til store hunderaser over 45 kg
Har du en hund fra gigant rasene, er det viktig at du velger fôr som er tilpasset disse. Det er viktig at du velger et fôr som er med til å styrke leddene, opprettholder en sunn munnhygiene, samt en god fordøyelse.

Når du velger Royal Canin hundefôr får du…
… et premium hundefôr, som er utviklet spesielt til små hunderaser som veier opp til 10 kg. Små hunderaser trenger et hundefôr som hjelper til med å sikre sunne urinveier, minske dannelsen av tannstein og holde huden sunn.  Fôrpillen skal passe til de små kjevene og stimulere appetitten. Sortimentet hos Zoopermarked.no omfatter både voksenfôr, seniorfôr, slankefôr, samt hudpleiefôr til små hunderaser.
… et premium hundefôr til store hunderaser som veier mellom 26-44 kg. Store hunderaser trenger et fôr som hjelper med å bevare idealvekten, fremmer en sunn hjertefunksjon og holder leddene sterke. Alt dette får du når du velger Royal Canin. Hos Zoopermarked.no tilbyr vi både voksenfôr, seniorfôr, hudpleiefôr, slankefôr og prestasjonsfôr av høy kvalitet til store hunderaser.

Hundefôr fra Royal Canin…
Er utviklet spesielt til mellomstore hunderaser som veier mellom 11-25 kg. Spesialfôret er et premium hundefôr som hjelper til med å bevare vitaliteten hos mellomstore hunderaser, fremme fordøyelsen og holde knokler og ledd sunne. Hos Zoopermarked.no har vi et sortiment bestående av voksenfôr, seniorfôr, hudpleiefôr, slankefôr og prestasjonsfôr, altså tilbud for enhver smak.
Til store hunderaser som veier over 45 kg., får du et fôr som fremmer en sunn hjertefunksjon og holder leddene sterke. Samtidig har hunder fra gigantrasene en tendens til å sluke maten, hvilket betyr at fôrpillene skal være utformet slik at det i større grad oppfordrer dem til å tygge maten. Ved å velge hundefôr fra Royal Canin som er spesielt utviklet til hunder av gigantraser, får du nettopp alt dette. Hos Zoopermarked.no finner du både voksenfôr og prestasjonsfôr, spesielt utviklet for gigantrasene.

Voksenfôr for spesielle raser
Enkelte hunderaser har noen helt spesielle egenskaper som krever en skreddersydd ernæringsmessig løsning. Fôrpillens størrelse, form og konsistens varierer derfor også i forhold til de ulike rasenes kjevestørrelser. Samtidig er hundefôret fra Royal Canin spesifikt sammensatt for å dekke ernæringsbehovet hos de enkelte hunderasene. Små hunderaser som for eksempel en Chihuahua har meget små kjever, samtidig som de er ekstremt kresne. Det stiller store krav til fôrpillens størrelse og smak. Større hunderaser som for eksempel labradoren, eller golden retrieveren, trenger derimot et hundefôr som styrker leddene og knoklene. Derfor tilbyr vi et bredt utvalg av det beste rasespesifikke voksenfôret fra Royal Canin, slik at du kan finne akkurat det hundefôret som oppfyller behovene best for din hunderase.

Levering helt til døren
Er du lei at å drasse rundt på tunge fôrposer?
Så husk: Zoopermarked.no leverer ditt hundefôr helt til døren, innenfor 1-3 hverdager.

 

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Best price online:-)
Best price online:-)
22.04.2018 - Marcin Wolanski
Kjapp levering 😁
Kjapp levering 😁
22.04.2018 - Liv Gjersvold

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.