ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Royal Canin kattefôr - Stort utvalg av billig kattemat
Royal Canin kattemat kjennetegnes ved en bred vifte av komplett og avbalansert fôr som på alle måter oppfyller de ernæringsmessige behovene for proteiner, fettsyrer, fibre, vitaminer og mineraler som din katt trenger for å kunne holde seg i form.

 

Stort utvalg av spesialfôr fra Royal Canin

Sliter din katt med tannproblemer, hårballer, overvekt eller er den ekstremt kresen? Hos oss har du mulighet for å finne en skreddersydd ernæringsmessig løsning som passer til nettopp din katt. Undersøkelser har vist at korrekt ernæring er med til å forlenge kattens levetid og forbedre dens levevilkår.

 

 Royal Canin spesifikt kattefôr for raser

De ulike katterasene har noen særlige fysiske og karaktermessige trekk som det bør tas hensyn til gjennom kosten. Royal Canin spesialutviklede varianter av fôr og fôrpiller tar høyde for behovene hos den enkelte rase. Kattematen er derfor spesifikt sammensatt av næringsstoffer som tilgodser kattens størrelse, alder og fysiologiske behov.

 

 Royal Canin kattefôr – Kattemat til alle livets faser

Gjennom hele din katts liv spiller kattematen en avgjørende rolle for dens helse. Sammensettingen av næringsstoffer må derfor endre seg i takt med kattens alder. Derfor finner du både kattefôr, voksenfôr og seniorfôr fra Royal Canin hos oss. Så du trenger kun ett fôr!

 

Voksen- og seniorfôr av høy kvalitet

Her kan du finne et bredt utvalg av voksen- og seniortørrfôr fra Royal Canin som er spesielt utviklet for å hjelpe noen av de fysiologiske problemene som henholdsvis voksen- og seniorkatter ofte sliter med. Det kan for eksempel være: Overvekt, mage- og tarmproblemer, hårballer eller dårlig munnhygiene. Ved å velge et voksen- eller seniorfôr som er spesielt utviklet og tilpasset din kats alder, levevis og fysiologiske tilstand, sikrer du at din katt lever et lengre og bedre liv. På denne siden finner du derfor et bredt utvalg av premium voksen- og seniorfôr.

 

Premium voksen- og seniorfôr til bruk både inne og ute

Hvis du har en innekatt, har du kanskje også lagt merke til at din katt ikke er særlig aktiv og bruker størstedelen av tiden på å sove, pleie pelsen og spise. Mangelen på aktivitet kan medføre løs og illeluktende avføring, samtidig som det øker risikoen for overvekt. All den tiden som innekatter bruker på å pleie seg, kan dessuten øke risikoen for hårballer. Innekatter har derfor behov for et voksen- eller seniorfôr som minsker dannelsen av hårballer og som inneholder få kalorier.

Utekatter er derimot aktive og skal dessuten bruke mye energi på å regulere kroppstemperaturen.

Dessuten er utekatter ofte ute og slåss med andre katter, hvor risikoen for å få infeksjoner og parasitter er stor. Det er derfor viktig at utekattens immunforsvar er sterkt. Som eier av en utekatt, er det derfor viktig at du er oppmerksom på at din katt får den ernæringen som den trenger. Derfor finner du her et utvalg av premium voksen- og seniorfôr fra Royal Canin som er spesifikt utviklet til henholdsvis inne- og utekatter.

 

Sterilisert eller kastrert?

Ved sterilisering og kastrering øker risikoen for overvekt markant siden katten spiser mer og mosjonerer mindre. Samtidig ses urinstein oftere hos steriliserte og kastrerte katter fordi de drikker og tisser sjeldnere. Det kreves derfor et voksen- eller seniorfôr som sikrer sunne urinveier og som inneholder få kalorier.

 

Hvorfor velge rasespesifikt voksentørrfôr?

Visse katteraser har noen helt spesielle egenskaper som krever en skreddersydd ernæringsmessig løsning. Fôrpillens størrelse, form og konsistens varierer, og i forhold til de forskjellige rasenes kjevestørrelser.

Samtidig som fôret er spesifikt sammensatt for å dekke de ernæringsmessige behovene hos de enkelte raser.

Er du for eksempel eier av en British Shorthair, finner du hos oss et fôr som hjelper til med å vedlikeholde kattens sterke og velbygde kropp. Eier du en siameser, kan du finne et fôr som både bidrar til langsommere fôrinntak og sikrer en god munnhygiene. Perseren trenger derimot et fôr som bidrar til å stimulere utskillelsen av hår gjennom fordøyelseskanelen på grunn av dens lange og tette pels.

 

Bredt utvalg av boksemat til katter

Enten du leter etter boksemat til din kattunge, voksen- eller seniorkatt, finner du på denne siden et bredt utvalg av boksemat fra Royal Canin. Det finnes ikke noe entydig svar på hva katter helst vil spise: Tørrfôr eller våtfôr? Det som derimot betyr noe, er at kattefôret er tilpasset kattens alder, aktivitetsnivå og fysiske tilstand. Undersøkelser har dog vist at det er viktig at din katt får en variert kost med henholdsvis våtfôr og tørrfôr siden fôring med våtfôr alene, kan øke risikoen for tannstein. Tørr kost kan i en viss utstrekning forebygge tannstein. Derfor finner du på denne siden et bredt utvalg av boksefôr til katter – tilpasset kattens alder og levemåte.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Jeg har handlet her i et par år nå
Jeg har handlet her i et par år nå. Bra priser og utmerket service med rask levering!
17.04.2018 - Hege
Bra service
Bra service, rask levering!
21.04.2018 - Martin

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.