ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

FÔRALLERGI /KRONISK TARMBETENNELSE ROYAL CANIN HYPOALLERG..
400 G
Pris pr. 100 gr NOK 8,55
ALLERGI-LIDELSER/DIARÉ
ROYAL CANIN HYPOALLERGENIC
(9003579311004)  
Veil. markedspris 36,00 
NOK 34,20 pr stk v. 12 stk

Overvektige hunder og katter
Royal Canin Veterinary Diet Obesity Management har et høyt proteininnhold som hjelper til med å beholde muskelmassen under en slankekur. Fôret inneholder viktige næringsstoffer, slik at hunden eller katten får det ernæringstilskuddet de trenger. Omega fettsyrer og mineraler sørger for ekstra støtte til overbelastede knokler og ledd, samt en sund hud og pels. Fås også som våtfôr.

Nyrelidelser hos hunder og katter
Royal Canin Veterinary Diet Renal er en komplett diett som er utviklet for å støtte nyrefunksjonen ved en akutt eller vedvarende nyrelidelse. Har et høyt kvalitetsinnhold som kan minske nyrenes arbeidspress og være med til å motvirke syreforgiftning. Smaker godt. Fås også som våtfôr.

Sukkersyke hos din hund eller katt
Royal Canin Veterinary Diet Diabetic er et fullfôr til hunder og katter som lider av diabetes. Det er med til å regulere glukosetilførselen og har et lavt innhold av kullhydrater. Det høye innholdet av proteiner er med til å styrke muskulaturen og begrenser samtidig innholdet av druesukker i blodet etter måltider. Fås også som våtfôr.

Fôrinntoleranse hos hunder og katter
Royal Canin Veterinary Diet Anallergenic er et diettfôr til hunder og katter som minsker intoleransen overfor fôrets innhold og næringsstoffer. Inneholder fjærkreprotein og ren stivelse som erstatter kornprodukter. Minsker hudirritasjon og har en god smak. Fås også som vårfôr.

Hudproblemer hos hunder og katter
Royal Canin Veterinary Diet Skin Care er et fullfôr til hunder og katter som lider av forskjellige hudproblemer og hårtap. Diettfôret har et høyt innhold av viktige fettsyrer som hjelper til med å styrke hudens naturlige forsvar. Spesifikke næringsstoffer gir hunden og katten en avbalansert tarmflora og en sunn tarmpassasje. Inneholder antioksidanter som hjelper til med å holde de frie radikaler i sjakk. Fås også som vårfôr.

Fordøyelsesproblemer hos hunder og katter
Royal Canin Veterinary Diet Gastro-Intestial er fôr som ernæringsmessig behandler hunder og katter for forstyrrelser i tarmsystemet og letter fordøyelsesprosessen. Inneholder kun lettfordøyelige ingredienser og har et lavt fettinnhold. Derfor er fullfôret også velegnet til hunder og katter som har problemer med å holde vekten på grunn av for eksempel sterilisering, kastrering, overvekt eller at de har et for lavt aktivitetsnivå. Föret har en god smak. Fårs i flere varianter – også som vårfôr.

Nedsatt leverfunksjon og hunder og katter
Royal Canin Veterinary Diet Hepatic brukes som støtte i ernæringen, hvor det er snakk om en kronisk nedsatt leverfunksjon. Inneholder proteiner av beste kvalitet, sammen med viktige fettsyrer og lettopptakelige kullhydrater. En sammensetting som samtidig ikke belaster hundens mage. Fås også som våtfôr.

Urinstein hos hunder og katter
Royal Canin Veterinary Diet Urinary S/O benyttes til hunder og katter som lider av urinstein. Fôret har en forsurende effekt på urinen som dermed er med på å løse opp struvitstein og minimere faren for at de komme tilbake. Fôrets spesielle sammesetting gjør samtidig at problemer i de nedre urinveier også bekjempes. Har et lavt fettinnhold. Derfor er fullfôret også velegnet til hunder og katter som har problemer med å holde vekten på grunn av for eksempel sterilisering, kastrering, overvekt eller at de har et for lavt aktivitetsnivå. Fås også som våtfôr.

Hjerteproblemer hos hunder og katter
Royal Canin Veterinary Diet Cardiac er et diett fullfôr som brukes til hunder og katter med vedvarende redusert hjertefunksjon. Spesifikke ingredienser hjelper til med å utvide blodkarene og nøytralisere frie radikaler. Innholdet av fosfor og natrium minsker risikoen for nyresvikt i forbindelse med hjertesykdommer og minsker hjertets arbeid. Fås også som våtfôr.

Leddlidelser hos hunder og katter
Royal Canin Veterinary Diet Mobility er et dietttfullfôr til hunder og katter som har problemer med leddene. Betennelser i leddene minskes med uttrekk fra grønn musling fra New Zealand. Et lavt innhold av kalorier sikrer at hundens idealvekt opprettholdes og understøtter at leddene ikke blir overbelastet på grunn av overvekt.

 Psykiske lidelser hos hunder katter
Royal Canin Veterinary Diet Calm er et fullfôr som brukes i forbindelse med å håndtere stressende faktorer og situasjoner hos hunder og katter. Inneholder L-tryptofan som er forstadiet til Seritonin, hvilket spiller en stor rolle når man skal tilpasse og regulere angst, søvn, og appetitt. Inneholder dessuten ingredienser som motvirker hudirritasjoner og tannstein, samt sørger for en velfungerende tarm og tarmflora.

 Tannstein hos hunder og katter
Royal Canin Veterinary Diet Dental brukes som fôr hos hunder og katter som lider av tannstein og plakk. Samtidig som den bekjemper dårlig ånde. Fôrpillene har en utforming som gjør at de har en lett slipende effekt på både plakk og tannstein når de tygges. Spesielle ingredienser binder kalsium i spyttet og minimerer dannelsen av tannstein. Gir en god sikkerhet for best mulig fordøyelse.

Rekonvalisens hos hunder
Royal Canin Veterinary Diet Recoery er et fullfôr som hjelper til med en bedre restitusjon etter sykdomsforløp. Letter behandlingen i den første vanskelige perioden. Fôret inneholder mye energi og mange viktige næringsstoffer som er lett fordøyelige. Fôret fås som våtfôr eller i pulverform. Kan i perioder brukes til fôring med sprøyte eller gjennom en sonde.

Rekonvalisens hos katter
Royal Canin Veterinary Diet Recoery er et fullfôr som hjelper til med en bedre restitusjon etter sykdomsforløp eller fettlever. Letter behandlingen i den første vanskelige perioden. Fôret inneholder mye energi og mange viktige næringsstoffer som er lett fordøyelige. Fôret fås som vårfôr eller i pulverform. Kan i perioder brukes til fôring med sprøyte eller gjennom en sonde.

Dehydrering hos hunder og katter
Royal Canin Veterinary Diet Rehydration Support er en flytende oppløsning som gis til hunder eller katter for å støtte ved opptakelighetsproblemer i tarmsystemet. Det kompenserer for vekttap hos dehydrerte kjæledyr. Fôret gis gjennom munnen og er således en enklere og billigere løsning enn ved invasive teknikker.

Spør gjerne dyrlegen om råd

Produktene fra Royal Canin Veterinary Diet bør kun gis i samråd med din dyrlege. Men produktene fra Royal Canin Veterinary Diet, kjøper du billigst hos Zoopermarked.no.

Direkte levering
Også kan du få varen levert direkte på døren, slik at du slipper å drasse rundt på tunge poser med fôr.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Best price online:-)
Best price online:-)
22.04.2018 - Marcin Wolanski
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.