ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Hvem er Sheba
Sheba kom på markedet allerede i 1982 i Hamborg, hvor salget startet, og siden den gang har det spredt seg globalt. Sheba er et av de førende merkene i verden innen kattefôr, og de blir også omtalt som en legende innen kattefôr-markedet og er et kjent navn for de fleste katteeiere.
Sheba har fått sitt navn fra Dronningen av Saba, som på engelsk kalles Sheba. Dronningen av Saba er en bibelsk figur. En historie om sitt besøk hos Kong Salomon er velkjent verden over, både for religiøse og ikke religiøse personer. Historien og dronningens visitt er fortolket på flere måter, både i den Jødiske tro, så vel som den Arabiske og Etiopiske.
Dronningen kommer på visitt hos kongen og imponeres av hans rikdom og luksuriøse tilværelse. Dronningen vil teste kongens viten og intellekt, hvor hun stiller han en rekke spørsmål som kongen skal svare på, så godt han kan. Kongen og dronningens skjebner ble forent etter dette møte, hvor begge var imponert over hverandre.

Hva er Sheba kjent for?
Som noen av de første på det globale markedet, introduserte Sheba luksusprodukter til katter. Fôr som inneholder en særdeles lekker kvalitet og anses som luksus til den bortskjemte katten.
I starten da Sheba produktene kom på markedet, var det langt fra hvermannseie og ble bare brukt av dem som overøste katten med luksusfôr.

Klassiske varianter av Sheba produkter
Du kan får den helt klassiske Sheba smaken ved å kjøpe serien Classic Sheba produkter. Det er mulig å kjøpe produktene både med saus og som mousse. Fôret har en unik sammensetting av lekkert innhold som gleder selv de mest kresne katter.
Classic variantene fås i mange forskjellige smaksvarianter, både med laks, tunfisk, torsk og annen hvit fisk, samt kalv og kylling og noen er til og med tilsatt lekre grønnsaker.

Luksusvarianter av Sheba produkter
Hvis du vil skjemme bort katten din ytterligere, kan du velge Delikatesse produktene i stedet for Classic variantene. Katten vil på denne måten få flere kombinasjoner med fôr med litt ekstra kjærlighet, samt lekre råvarer, slik at kattens nytelse når helt nye høyder.

Uten ekstra tilsatt korn og mais i fôret
Sheba tilsetter ingen ekstra korn eller mais i fôret, hvilket gjør at produktene er av ytterst høy kvalitet og gir katten de aller beste ernæringsmessige vilkårene. Katten vil nyte de lekre smakene, uten at du trenger å tvile på sunnheten av fôret, da Sheba kun vil katten det aller beste.
Det meget kvalitetsbevisste teamet hos Sheba, sørger for det aller beste til verdens mange katter, og gir derfor denne muligheten for å servere katten noe ekstra lekkert i stedet for det alminnelige basisfôret katter har behov for.

Kun naturlig sukkerinnhold i fôret
Shebas fôr inneholder under 1 % sukker, som er en naturlig ingrediens, og helt uten ekstra tilsatt raffinert sukker. Det naturlige sukkeret er helt trygt for katten å innta og er i noen få av ingrediensene brukt til å lage Shebas luksuriøse fôrblandinger.
Det naturlige sukkeret kommer frem under produksjonen og disse hjelper til med å fremheve både smaken og fôret, samtidig som det fremhever fargen i Shebas fôr produkter. Det naturlige sukkeret vises på emballasjen som «forskjellige sukkerarter» for å gi den beste informasjonen til de katteeierne som benytter Shebas lekre fôr.

Finn den Sheba varianten som passer til din katt
Med alle de mange mulighetene Sheba tilbyr, kan du enkelt finne noe som vil begeistre katten. Sheba lager luksusfôr, samt klassiske sammensetninger. Mulighetene er mange, og du kan både velge mellom lekkert kvalitetskjøtt, skåret av velernært storfe, og saftige biter av fisk og skalldyr direkte fra de beste stedene fra havet.
I tillegg til alle de ulike smaksvariantene, samt klassisk fôr og luksus fôrprodukter, er det også mulig å velge konsistensen av kattens smakfulle våtfôr fra Sheba. Du kan velge mellom en mousse, som er enkel for alle katter å tygge eller bare å slikke direkte fra mat skålen.
Du kan også velge kjøttbiter i en lekker og saftig saus, slik at katten både kan slurpe sausen og bite i de herlige kjøttstykkene. Den tredje muligheten er å velge våtfôr fra Sheba i en lekker gele, som har ekstra mye smak og aroma.

Hva prøver katter å fortelle deg?
Katter har deres helt eget språk som de jevnlig bruker til å kommunisere med.
Katter kommuniserer ikke bare med andre dyr, men snakker også til mennesker for å fortelle dem hva de ønsker. Kanskje har du lagt merke til at kattens språk kan variere og at lyden skifter både tone, lengde, styrke og klang. Grunnen til at de skifter, er ganske enkelt fordi katten vil noe helt spesielt.
Katter har uttrykk de bruker både når de er glade og nyter å bli stelt med, samtidig som det er et uttrykk de bruker når de gjerne vil kjæles med. Katter kan uttrykke samme slags lyd som et spebarn, og som treffer noe i mennesker som gjør at de blir påvirket og gjerne både vil hjelpe og tiene de små pelsdyrene.
Hvis katten mjauer og går foran deg, kan det være kattens måte å få deg til å følge etter den på. Det kan for eksempel være hvis katten vil ut, inn i et annet rom, leke eller noe helt annet.
Katter jamrer seg gjerne for å lokke deg til å gi den litt ekstra mat, selv om katten kanskje ikke er sulten, men kun har lyst på noe godt. Det kan du som oftest se i forhold til hvor katten befinner seg. For eksempel hvis katten sitter ved fôr skålen eller der hvor du oppbevarer fôret eller kattens snacks.
Det kan være vanskelig å motstå de store vakre øynene på en katt og den søte og insisterende mjauingen, så du kan alltid gi katten litt ekstra Sheba for å tilfredsstille dens behov.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Utrolig god service!
Utrolig god service!
23.04.2018 - kunde
Enkelt å navigere med brukervennlig…
Enkelt å navigere med brukervennlig netthandelsløsning. Rask levering. God pris.
23.04.2018 - Atefeh Sori

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.