ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Staywell – den perfekte døren til ditt kjæledyr
Staywell har eksistert siden 1991 og er en del av PetSafe, som blant annet produserer katteluker og hunde-dører, med og uten microchip. Staywell er kjent for deres kvalitet og spesialdesignede døråpninger til kjæledyret.

Staywell er et gjennomarbeidet produkt
Med en kombinasjon av forskning og bruk av både ingeniører og medarbeidere med bred viten innen dyreverdenen, blir det konstant forsket og testet i både eksisterende så vel som nye produkter som ønskes lansert.
I tillegg samarbeider og videreutvikler Staywell også med veterinærer og profesjonelle dyreoppdrettere for å sikre de beste og mest effektive produktene.

Hvilke Staywell dører finnes på markedet?
Når man tenker på de gammeldagse kattelukene i plast, er det med Staywell snakk om en helt ny form for katteluker. Det finnes Staywell kjæledyrsdører i aluminium som tåler selv de store og voldsomme kjæledyrene.
Staywell kjæledyrsdører har 4 forskjellige lukkemekanismer, i tillegg til forskjellige varianter, farger, størrelser og modeller.

1. To-veis dører:
Disse dørene er meget enkelt innredet siden de kun har åpne- og lukkefunksjoner.

2. Fire-veis dører:
Dørene minner mye om to-veis dører, men har en utvidet funksjon, siden de kan låse kjæledyret ute og omvendt. Det vil si at du kan åpne og lukke, men også låse inne og låse ute.

3. Magnetiske og infrarøde dører:
Noen ganger kan kattedører tillate adgang for andre dyr enn ens eget kjæledyr. For eksempel omstreifende katter, hunder eller kanskje en rev. Dette kan du forhindre ved å installere en «smart» kjæledyrsdør, med innebygget sensor, som passer til det spesielle halsbåndet du kan få kjøpt til kjæledyret ditt.
Når kjæledyret nærmer seg Staywell døren, vil den automatisk tillate passasje, mens den derimot nekter andre dyr adgang, som ikke bærer halsbåndet.

4. Microchip dører:
Denne typen dører er de sikreste i forhold til å nekte uvedkommende passasje, samt sikre at det kun er det kjæledyret som har mikrochips som kan komme inn. Staywell mikrochips-dører er mer pålitelig idet kjæledyret ikke kan miste mikrochipen på samme måte som den kan miste et halsbånd eller være uheldig å ødelegge det.

Hvordan fungerer Staywell mekaniske dører og mikrochip?
Med Staywell har du mulighet for å velge mange forskjellige innstillinger, slik som det unike signalet som avlest av den mikrochip som er festet på ditt kjæledyr og som registrerer at døren skal lukke opp.
Når det ikke lenger registreres noe signal fra kjæledyret, lukker døren seg. På denne måten får kjæledyret fri bane til å gå inn og ut av huset. Katten kan for eksempel benytte kattebakken i hjemmet, mens din hund kanskje ikke får komme inn når du er hjemme.
Eller at dine kjæledyr har mulighet for å være ute om dagen, men ikke kan streife rundt om natten. Og selvfølgelig hindrer de mekaniske Staywell dørene, at uvedkommende dyr ikke kommer inn i hjemmet.

Passer Staywell til alle hunder og katter?
Staywell har et stort sortiment av kjæledyrsdører til både hunder og katter. Dørene passer til kjæledyr i alle størrelser, små og store, og til alle typer hunderaser. De er designet slik at de enkelt passer til diverse dører, vinduer og vegger, og du kan velge fritt i et hav av varianter.

Staywell har både manuell, mekanisk og mikrochip dører, som hindrer at uvedkommende dyr kommer inn i hjemmet. Ved å velge en elektronisk dør, som registrer kjæledyrets mikrochip eller magnetnøkkel, har du et produkt som sikrer at det bare er ditt kjæledyr som kommer inn eller ut.

Katter og Staywell
Det kan være en stor fordel å benytte seg av katteluker, når man har katt. Katter er av natur selvstendige vesener, som gjerne ønsker å bevege seg fritt mellom uteliv og innendørsliv.

Derfor kan du med fordel velge en Staywell kattedør – enten det er en manuell, magnetisk, infrarød eller en med mikrochip. Katten vil nyte å være uavhengig av om du er hjemme eller ikke – for å slippe den ut, eller åpne døren for den.

Staywell til store katter og hunder i alle størrelsen
Staywell har et bredt utvalg av dører og kjæledyr i små, mellomstore og store størrelser. På denne måten kan du alltid finne en dør som passer perfekt til ditt kjæledyr, uten å gå på kompromiss med kvalitet eller komfort. Staywell sikrer at kjæledyret både får mosjon og frihet, uten at du trenger å være nervøs for at det kommer fremmede dyr inn i hjemmet.

Hvilken Staywell skal man velge?
Det er viktig å finne en Staywell dør, som passer til kjæledyrets vekt og størrelse. Deretter kan du bestemme deg for om døren skal passe til en vegg, dør eller et vindu. Til slutt er det viktig å velge om du ønsker en dør som kan registrere mikro-chippen til kjæledyret. Hvis du velger en slik dør, slipper du at uvedkommende dyr kommer inn i hjemmet.

Hos Zoopermarked.no prismatcher vi produktene dine
Zoopermarked.no streber alltid etter å ha de beste prisene innenfor fôr, utstyr og tilbehør til kjæledyr. Dette betyr at hvis du mot forventning finner tilbehør til hunder eller katter billigere hos en av våre konkurrenter i Norge, matcher vi naturligvis prisen én til én.

Hos Zoopermarked.no oppnår du bonus på kjøpene dine
Zoopermarked.no vil veldig gjerne belønne sine trofaste kunder. Dette gjør vi blant annet ved at man som medlem sparer opp 4 prosent bonus på kjøpene. Bonusen oppnår man uansett hvilke varer man kjøper og uansett til hvilken pris de er kjøpt for. Jo mer man kjøper for, jo mer får man i bonus.
Handler man for eksempel for mer enn 10.000 kroner i et kalenderår, oppgraderes man automatisk til GULL-medlem, hvilket betyr at man får 8 prosent bonus på alle kjøpene. I tillegg har Zoopermarked.no også en rekke andre fordeler i forbindelse med større innkjøp, slik som stempelkort, hvor det frigis gratis fôr på en lang rekke produkter.

Levering fra Zoopermarked
Når man bestiller varer hos Zoopermarked.no leveres varene helt frem til døren og innenfor få hverdager. Såfremt man ikke er hjemme ved leveringen, kan man velge å få satt varene på et sikkert sted på sin adresse – en tildekket garasje eller liknende. Zoopermarked.no sørger for at kundene raskest mulig får varene sine.

Spørsmål og rådgivning
Oppstår det behov for veiledning om Staywell, eller generelt om tilbehør til kjæledyr, er du alltid velkommen til å kontakte kundeservice@zoopermarked.no. Kundeservice svarer på alle henvendelser innen 24 timer på alle hverdager. Vi undersøker også gjerne mer spesifikke spørsmål hos våre leverandører om ønskelig.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Leverer kjapt og utmerket service:)
Leverer kjapt og utmerket service:)
23.04.2018 - Stein
Rask handel!
Tipptopp!! Anbefales👍
24.04.2018 - Tone

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.