ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

SureFlap katteluker
Gir frihet til katten og gjør den uavhengig.
Katteluker har den fordelen at de sørger for at katten til enhver tid kan velge å forlate huset, og komme hjem når det passer den. Det gjør katten mer selvstendig. Katteluker er muligheten for frihet og sikrer glade og tilfredse katter. SureFlap lager flere forskjellige typer katteluker og tilbehør. Du finner din variant hos Zoopermarked.no, hvor du også finner en detaljert veiledning på dansk til produktene.
SureFlap microship katteluker er ideelle til små og store katter, og til og med til små hunder. Ved hjelp av den innebygde sensoren, kan luken registrere kattens eller hundens ID chip og dermed åpne opp for adgang via lemmen. Da dyrenes chip er kodet unikt for hvert enkelt dyr, vil luken kun åpnes for dyr som luken gjenkjenner og som er godkjent.
Hvis kjæledyret er i den situasjonen at den ikke er chippet, kan man bruke det vedhenget som SureFlap lager og programmerer det likt med chippene. Visse katteluker kan låses på flere måter. De kan tidsstyres, slik at det er åpent eller lukket i bestemte tidsrom i løpet av dagen, samtidig som de gjenkjenner flere kjæledyr og derved åpner luken for mer enn bare en katt.

Om SureFlap
SureFlap startet opp i midten av 2000, av Dr. Nick Hill. Han hadde selv opplevd ubehagelige konsekvenser av uønskede kattebesøk fra nabolaget inn i sitt eget hjem, via katteluken. Nick er en fysiker fra Cambridge, og bestemte seg for å finne en holdbar løsning på problemet.
Dr. Nick Hill visste at han ikke ønsket at hans katt skulle bære en krage, så han utviklet en revolusjonerende teknologi som bruker kattens eksisterende microchip, akkurat som en elektronisk dørnøkkel som gir katten adgang til sitt eget hjem og etterlater ubudne gjester utenfor døren. Etter 3 års intensiv forskning og utvikling var SureFlap en realitet og merket var født.

2008
SureFlap microchip katteluken ble lansert i begynnelsen av 2008. Ved hjelp av den patenterte teknologien for lesing av microchip, leser SureFlap katteluker, kattens eksisterende microchip for identifikasjon. For å låse opp katteluken, kreves det godkjente chips – godkjente kjæledyr. Siden lanseringen har over en halv million kjæledyr over hele verden kunnet nyte godt av sikkerheten i eget hjem – fri for uønskede dyr.

2011
Etter å ha lyttet til kundenes tilbakemeldinger, utviklet SureFlap et større produkt – «SureFlap Microchip Pet Door», hvilket betydde at store katter enklere kunne komme og gå, og gir den samme muligheten som luken, at den også kan brukes til små hunder. En av de vesentligste egenskapene ved den nye døren, var at nå kunne eiere av kjæledyr som ønsket dem hjemme om natten, låse døren. Den kunne nå låses og låses opp på bestemte tidspunkter, slik at eierne ikke lenger behøvde å stå opp midt på natten for å slippe ut kjæledyret.

2013
I 2013 ble SureFlap DualScan microchip katteluke lagt til i produktrekken. Gjennom tidene hadde man erfart fra flere katteiere, med mer enn en katt, at de savnet muligheten for at den skulle virke for flere katter, samtidig som de ønsket muligheten for å holde noen katter inne og la andre katter komme og gå som de ville. DualScan teknologien gir katteeiere denne fleksibiliteten, slik at det er enkelt å innstille de forskjellige godkjenninger til hver enkelt katt.

2014
I 2014 så vi på problematikken for kontroll av hva dyrene spiste, for å gi dem de beste mulighetene for å forebygge fedme og vektrelaterte sykdommer. Ved å bruke teknologien fra microship luken, ble utviklingen av en revolusjonerende måte å fòre dyrene på, en realitet, «SureFeed Microship Pet Feeder» ble til. SureFeed Microship Pet Feeder» sikrer at maten kun blir spist av det bestemte dyret. Dette bidrar til å løse problemet med overspising.
Produktene anbefales verden rundt av både dyrleger og forhandlere. Produktene er anerkjente i kjæledyrindustrien og har vunnet flere priser for innovasjon.

I 2010 vant SureFlap blant annet prisene, The Franco British Business Award og Glee Awards 2010.
I 2014 fikk de blant annet Cat Friendly Ecommerce Adwards 2014, Finalist og PetQuip Awards 2014 Gold Award.

SureFlaps misjon er enkel, de løser problemer med et stilig design og en smart tankegang.
SureFlap sikter etter å være i forkant og alltid føre an innenfor deres felt. De ser begeistret frem mot hva fremtiden bringer for oss og våre kjæledyr.
SureFlap er mer enn bare en katteluke eller en dør. Det er frihet og sikkerhet for våre kjæledyr. Vi mennesker låser også døren når vi ønsker en viss sikkerhet, og døren står sjelden ulåst for ubudne gjester. Hvorfor skal det være annerledes for våre kjæledyr?

Matskålen deres, er mer enn bare en matskål. Når det er tid for mat, så spiser vi maten fra vår egen tallerken, så hvorfor skal kjæledyret ditt behøve å dele sin mat skål? Du vil vel også helst unngå at det kommer noen og tar mat fra din tallerken.
Produktene fra SureFlap er fra starten av designet med tanke på at de skal stå i et hjem. SureFlap ønsker at produktene skal passe inn i hjemmet, uten problemer.

Hovedfunksjoner for SureFlap katteluker med microchip:

• Hindrer andre dyr å komme inn i hjemmet
• Opp til 12 måneders batteritid
• Enkel programmering via en enkelt knapp
• Kan lagre opptil 32 kjæledyrs-id
• Selektiv adgang – alle dyr kan komme ut
• Fungerer sammen med alle id-microchips og RFID-chips til halsbånd (ikke inkludert) – Microchip med 9 sifre, 15 sifre (også kjent som FDXB), 10 sifre (også kjent som FDXB) unntatt de som starter med 000, 010 og 020
• Kan monteres i dører, glass og vegger
• Manuell lås, som hindrer katten i å forlate eller komme inn i huset
• Indikator for lavt batterinivå

 

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Fornøyd bruker
Kan per dagsdato bare anbefale og handle hos Zoomarked.no veldig rask levering.
22.04.2018 - Urs Johann
Hurra for Zoopermarked!
Jeg kjøper mengder av hundefôr til våre 4 x Engelsk settere. Veldig gode priser, superrask levering (levert til døren!) og veldig enkelt med nettløsning. Hurra for Zoopermarked!!
24.04.2018 - Irene Andersen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.