ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Nær naturen
Moderne vitenskap har påvist at nåtidens hunder og katter deler DNA med ulver og villkatter. Derfor er det viktig at hunden og katten fôres etter å være et rovdyr – og det betyr kjøtt. Det forsyner derfor hunden eller katten med naturlige og avbalanserte ingredienser, som allerede finnes ute i naturen.Taste of the Wild fås hos Zoopermarked.no og kommer i flere forskjellige varianter. Det fås både som tørr- og våtfôr til hunder og katter. Felles for de alle, er at det er kornfrie produkter. Sammensettingen er animalsk protein, frukt, grønt og naturlige antioksidanter.

Hvorfor skal jeg velge kornfritt fôr?
Som sagt, så er hunder og katter fra naturens side, kjøttetende dyr. Kornfritt fôr kan derfor anbefales, fordi korn, mais og ris inneholder store mengder med stivelse som igjen har en høy glykemisk indeks (den tiden det tar for å heve blodsukkeret).Ved å bruke kornfritt fôr, sikrer du deg at blodsukkeret ikke stiger for raskt, hvilket i siste ende betyr en hund eller katt med et høyere aktivitetsnivå og større evne til å lære. Dessuten vil du oppleve en mindre mengde avføring.Videre vil kjæledyret også unngå lagermidd som finnes i mye annet dyrefôr. Altså, mindre sjanse for allergiske reaksjoner hos din hund eller katt.
Kornfritt fôr er ofte litt dyrere enn andre typer fôr, men til gjengjeld er den drøyere i bruk. Så til syvende og sist, blir det ikke noe dyrere for deg å bruke kornfritt fôr.Når du skifter til kornfritt fôr, vil det være en fordel at du langsomt introduserer det nye fôret i løpet av en ukes tid, slik at kjæledyret får tid til å venne seg til det nye fôret med høyt innhold av proteiner.

Taste of the Wild tørrfôr til hunder
Hos Zoopermarked.no finner du hundemat fra Taste of the Wild i flere forskjellige varianter:

High Prairie Puppy er et valpefôr som gir en lett fordøyelig energi og sublim ernæring til valper. Fôret er basert på ekte kjøtt og forskjellige andre proteinkilder. Smaken av vilt smaker spesielt godt og valpen kommer til å elske det.

Pacific Stream Pyppy er også et valpefôr som på samme måten gir en lett fordøyelig energi og god næring til valpen. Fôret er laget ut fra en blanding av proteinkilder fra fisk. Frukt og grønt sørger for naturlige antioksidanter. Smaker godt.

High Prairie består av grillet kjøtt, samt søtpoteter, erter, frukt og grønt.
Viltfôret har god smak og et stort innhold av antioksidanter som gir hunden et sunt immunsystem og gjør den mer motstandsdyktig overfor skader.

Pacific Stream til voksne hunder, er basert på frisk røkt laks og søtpoteter, tilsatt fiskeprotein. De naturlige antioksidantene sørger for å beskytte hunden for skader. Fôret har en fantastisk smak av vilt.

Wetlands, er basert på andekjøtt, søtpoteter og erter. Det smaker utrolig godt og er et sublimt fôr til aktive hunder. Fôret inneholder dessuten frukt og grønt. Det gir masse antioksidanter som hjelper hunden med et sunt immunsystem.

Sierra Mountain, består av lam, kombinert med søtpoteter, erter, frukt og grønnsaker. Til sammen gir det et fôr som er enkelt for den aktive hund å fordøye. Masse antioksidanter sørger for å styrke immunforsvaret til din beste venn.

Southwest Canyon er proppfullt med proteiner fra villsvin, oksekjøtt, lam og fisk. Frukt og grønnsaker inneholder masse antioksidanter som bidrar til å styrke immunforsvaret hos hunden. Særdeles god smak.

Taste of the Wild våtfôr til hunder
Hos Zoopermarked.no, får du hundemat i form av våtfôr fra Taste of the Wild i flere forskjellige varianter:

Wetlands våtfôr inneholder and, vaktel og kalkun, hvilket gir hunden en fantastisk smaksopplevelse. Våtfôret smaker utmerket og er et sublimt fôr til den aktive hund. Fôret inneholder dessuten frukt og grønt. Det gir masse antioksidanter som hjelper hunden til et sunt immunforsvar.

Sierra Mountain våtfôr består av lam, kombinert med søtpoteter, erter, frukt og grønnsaker. Til sammen gir dette et fôr som er enkelt å fordøye for aktive hunder.
Masse antioksidanter sørger for å styrke immunforsvaret til din beste venn. Et våtfôr som vil begeistre hunden.

Pacific Stream til voksne hunder, er basert på frisk røkt laks og søtpoteter tilsatt fiskeprotein. De naturlige antioksidantene sørger for å beskytte hunden mot skader. Omega 3 fettsyrer, sørger for at hunden alltid har en sunn hud og en skinnene pels. Fôret har en fantastisk smaksopplevelse av vilt.

Taste of the Wild tørrfôr til katter
Hos Zoopermarked.no får du kattemat fra Taste of the Wild i flere forskjellige varianter:

Rocky Mountain kattemat er basert på grillet vilt, samt røkt laks. Dessuten er det iblandet søtpoteter og erter som gir fôret en spesielt god smak som katten vil sette stor pris på. Friske grønnsaker og frukt sørger for masse naturlige antioksidanter som bidrar til å beskytte kattens kropp og samtidig sørger for et godt immunforsvar og dermed en generelt god helse.

Canyon River tørrfôr fra Taste of the Wild er produsert av ørret, søtpoteter og erter. Smaken er også her, helt topp. Det vil nok din kjære katt være helt enig i. Friske grønnsaker og frukt sørger for masse naturlige antioksidanter som bidrar til å beskytte kattens kropp og samtidig sørger for et godt immunforsvar og dermed en generel god helse.

Taste of the Wild våtfôr til katter
Hos Zoopermarked.no fører vi kattemat i form av våtfôr fra Taste of the Wild i flere forskjellige varianter:

Canyon River våtfôr består av ørret og laks, som sørger for den gode smaken.
Søtpoteter gir en lett fordøyelig energi. Og frukt og grønnsaker tilfører fôret masse naturlige antioksidanter som bidrar til å beskytte kattens kropp og samtidig sørger for et godt immunforsvar og dermed en generelt god helse.

Rocky Mountain våtfôr er laget av fersk laks, kyllinglever og viltkjøtt, som gir fôret en uimotståelig smak. Frukt og grønnsaker sørger for rikelig med antioksidanter som gir din katt et sunnere immunforsvar, og gjør den mer motstandsdyktig overfor sykdom.

Kjøp billig hundefôr og kattemat fra Taste of the Wild
Hos Zoopermarked.no har vi løpende gode tilbud på varianter av fôr fra Taste of the Wild. Hold øye med denne siden og spar penger.

Levering direkte på døren
Spar deg selv for bryet med å drasse rundt på tunge fôrposer med deg hjem. Bestill hos Zoopermarked.no og få varene levert direkte til døren i løpet av få dager. 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

God pris på ønsket produkt
God pris på ønsket produkt, og etter noen dager sto leveransen på trappa. Blir å handle herfra flere ganger!
19.04.2018 - Viktoria Johnsen
Super bra service
Super bra service - kom etter 4 dager på døren. Sparte kr 1380 på min bestilling i forhold til hva jeg måtte betalt hos Veterinær. Mine hunder bruker spesialfor. Kommer definitivt til å handle her igjen :-)
18.04.2018 - Ina Bartz-Johannessen

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.