ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Hvordan fungerer Thundershirt?
En Thundershirt er en patentert genser som hjelper til med diverse problemer og utfordringer hos hunder. Thundershirt virker fordi den er meget solid og fast, og gir et konstant trykk som beroliger hunden. Hvis hunder har symptomer på uro, angst, hyperaktivitet eller liknende, vil Thundershirt kunne hjelpe med å motvirke det.

Thundershirt har blitt testet på flere tusen hunder, primært i USA, samt flere andre land. Undersøkelsene har påvist at nesten 80 prosent av alle hunder som ble testet, fikk det mye bedre når de brukte en Thundershirt som imøtekom flere av deres problemer ved å bruke den.

Hundens nervesystem påvirkes av trykket, akkurat som en baby blir rolig i livmoren eller når de blir omsvøpet. Det kan også virke som en kuledyne hos barn med ADHD, Damp, Neurologiske lidelser eller som hos katter som kan gjemme seg under et teppe eller i en hule.

-Presset gir trygghet som kan anses som en slags terapiform, da atferds- terapeuter for hunder tidligere har brukt press som atferds-regulering i mange år. Presset som brukes i terapi, har vist færre smerter, større beroligende atferd, mindre bjeffing og gråt i forbindelse med svak nervøsitet.

Liknende produkter finnes også til barn som heter «wrap-shirt» eller «svøp» og Thundershirt bruker denne metoden og virkning som de første på markedet som henvender seg spesielt til hunder.

Idèen er å fjerne fokus fra angsten og utryggheten ved å gi et press eller et trykk med Thundershirt, akkurat som man for eksempel kan gjøre ved å trykke på albuen, hvis ens kne gjør vondt og derved fjerne fokuset fra smerten i kneet.

Virkningen opphører normalt når man fjerner Thundershirten og trykket eller presset opphører. Dog skjer ikke dette alltid øyeblikkelig, siden fokuset fortsatt kan være fjernet mentalt for hunden. Med lengre tids bruk av en Thundershirt ses det ofte betydelige endringer hos hunden, også etter lengre tid uten at de bruker Thundershirt.

En Thundershirt er enkel å kle på hunden, da den egentlig fungerer som en tettsittende genser, hvor det er en åpning så man slipper å dra den stramme Thundershirten over hodet og kroppen på hunden.

En Thundershirt kan tilpasses til alle hunder og er enkel å trekke over hunden, samtidig som den er behagelig for hunder å ha på seg. De aller fleste hunder synes det er ok å ha på seg en Thundershirt, siden den er så behagelig å ha på seg, og den skaper den roen som hunden har behov for.

Hunden trenger heller ikke ha bena gjennom genseren, da den bare legges over ryggen og festes rundt kroppen. Veldig enkelt og det tar bare et øyeblikk å ta den på.

Angstpåvirkede hunder
En del hunder lider dessverre av angst, hvilket ofte manifesterer seg i form av at de blir urolige eller bjeffer mye. Hundens angst kan stamme fra mange ting, men oftest er det når de blir etterlatt alene hjemme eller hvis de er blant mange mennesker. Det vil si, at angsten ofte kommer i mer ekstreme tilfeller av ensomhet eller uvante omgivelser.

En hund kan jo ikke kommunisere på samme måten som oss mennesker og fortelle at de er utrygge. Så hvis det er mange mennesker, kan ikke hunden si fra til oss at den føler seg nervøs og ikke bryr seg noe særlig om oppmerksomheten. Det kan fort oppstå situasjoner hvor det er uro eller mennesker som hunden ikke kjenner og derfor blir utrygg.

En hund som blir etterlatt alene hjemme, kan godt bli engstelige for om eieren ikke kommer hjem igjen, og av den grunn begynner å bli nervøse. Dette kan man tydelig se hos hunder som er så begeistret når eieren kommer hjem at de får problemer med å beherske sin glede, og noen ganger mister de til og med kontrollen over blæren.

I de mest ekstreme tilfellene kan hunder som er alene hjemme forstyrre alt rundt seg, det vil si naboer eller eventuelle andre dyr i huset. I mange tilfeller lar de deres frustrasjon gå ut over inventaret i huset med blant annet å bite på møblene, sko eller andre ting, og til og med urinere på ting eller komme til å gjøre fra seg rundt om i huset.

Dette er helt normalt for en hund med angst, og er selvfølgelig hverken sunt for hund eller eier. En Thundershirt kan derfor være en god løsning på disse uttrykkene for angst, da hunden vil føle seg tryggere og dermed ikke agere like voldsomt på ensomhet eller uvante omgivelser.

Thundershirt skal ikke ses på som et vidundermiddel, men i stedet som et hjelpemiddel. Hvis hunden har det virkelig vondt, vil en Thundershirt kanskje ikke hjelpe like mye, men i langt de fleste tilfeller vil den gi noe mer ro, slik at det blir mindre utagerende atferd og bjeffing.

Over 80 prosent kommer med positive tilbakemeldinger vedrørende bruk av Thundershirt på hunder med sterk angst. Det er tusenvis av hunder som har glede av en Thundershirt og dermed også tusenvis av eiere som opplever den samme gleden ved at de får en roligere og fornøyd hund.

I hvilke anledninger bruker man Thundershirt?

Hunder med separasjonsangst
• Ta på hunden en Thundershirt og gi den noe aktivitetsleketøy, slik at den har noe å bedrive tiden med

Hunder med angst for store forsamlinger
• Ta på hunden en Thundershirt og sørg for at hunden er i nærheten av noe eller noen som de kjenner. Gid eventuelt hunden yndlingsleketøyet sitt som tidsfordriv

Hunder med angst for andre hunder
Ta på Thundershirten og skaff hunden avstand fra de andre hundene, slik at den kan nærme seg de andre hundene i sitt eget tempo

Hunder som er redde for bråk
• Ta på Thundershirten og gi den adgang til et sted med rolige omgivelser, hvis det er mulig. Hvis det er en spesiell begivenhet som for eksempel nyttår aften, kan det være lurt å gjøre hunden trett før bråket begynner, slik at det ikke lar seg påvirke så mye av bråket og heller sovner fra alt sammen.

Hunder som føler seg utrygge når det er barn tilstede
• Ta på Thundershirten og sørg for at hunden har en plass den kan få være alene, hvis den ønsker det, så barna er mer rolige rundt hunden og holder avstand hvis den indikerer at det er dens behov.

Hunder som er redde for å reise
• Ta på en Thundershirt og sørg for å gi den noe den kan ta seg til, samt sørg for å gi hunden rolig og kjærlig oppmerksomhet

Hunder med kjøre- eller sjøsyke
• Ta på Thundershirten og sørg for å gi den noe som engasjerer den, og selvfølgelig at du gir den rolig og kjærlig oppmerksomhet

Hunder som plages av hyperaktivitet
• Ta på Thundershirten og sørg for at den har masse forskjellig leketøy den kan fordype seg i. Sørg også for at leketøyet er aktivitetsleketøy som tar litt ekstra tid å leke med

Hunder med et stort behov for å bjeffe
Ta på Thundershirten og gi den en del spennende aktivitetsleketøy. Gi også huden en plass den liker å kose seg. Tren eventuelt hunden til hvordan den kan få en godbit når den stopper med å bjeffe. Les også forskjellige teknikker, som du for eksempel kan få hos en atferdsterapeut til hunder.

Med Thundershirt har du alltid en tilfredshetsgaranti
Hvis du er i tvil om en Thundershirt er noe for deg, er det bare å kjøpe en å prøve den på hunden, siden det er tilfredshetsgaranti på alle Thundershirt

Tilfredshetsgaranti gjelder i hele 45 dager fra kjøpsdatoen og gjelder for alle intakte og rene Thundershirt i original emballasje. På denne måten kan du enkelt prøve ut virkningen på din hund og eventuelt se effekten av produktet før du velger om du vil beholde den eller ikke.

Selv om det i 80 prosent av tilfellene er markant forskjell i hundens atferd, vil Thundershirt gi den ekstra sikkerhet til deres kjøpere, da de stoler veldig på produktet sitt.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Best price online:-)
Best price online:-)
22.04.2018 - Marcin Wolanski
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.