ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Hos Zoopermarked.no fører vi en lang rekke av Trixies produkter. Her er alt hva man kan drømme om. Utvalget er kjempestort og dekker over flere forskjellige grupper kjæledyr. Her får du et stort og variert utvalg til både hunder, katter, gnagere, fugl og akvarier. Les mer på denne siden og la deg bli fristet.

Kjøp Trixie til din hund hos Zoopermarked.no
Vi har et omfattende sortiment fra Trixie til din hund. Her finner du det meste til hunden. Når du skal på tur, har vi et stort utvalg i både liner, seler og halsbånd. De fås i en lang rekke forskjellige design, forskjellige farger og størrelser som passer til enhver hund. Og vi har godbitvesker fra Trixie, slik at du alltid kan ha godbiter med på turen. Og husk å ta med poser. Skal du ut å kjøre, så har vi også en løsning på dette. Her finner du både sikkerhets seler og transportbur fra Trixie, slik at hunden kommer sikkert frem.
Videre har vi hos Zoopermarked.no forskjellige transportable skåler, så hunden alltid har mulighet for tilgang til vann og fôr.
Skulle hunden bli trøtt eller bare ønsker å kose seg, så har Zoopermarked.no også en løsning på dette. Vi fører flere forskjellige puter, senger og tepper fra Trixie som hunden vil nyte og ligge på.
For å styrke tillitsforholdet mellom deg og din hund, er det en god idè å leke med den og aktivisere den. Det kan du gjøre med alle mulige slags leketøy fra Trixie. De finnes i mange ulike materialer og utforminger. Så du kan alltid finne noe som passer deg og din hund best. Det er alltid godt å motivere hunden. Og det kan kombineres med alle slags godbiter fra Trixie. Zoopermarked.no har et stort og variert utvalg i godbiter, tyggebein og andre former for snacks.
Zoopermarked.no fører også en lang rekke produkter innenfor hygiene til hunder. Shampo og balsam fra Trixie er alltid et godt valg. Dessuten fører vi negleklippere, pels trimmere, sakser, løpetidsbind osv.

Kjøp Trixie til din katt hos Zoopermarked.no
Og til katter har Zoopermarked.no et omfattende utvalg av forskjellige ting. Når du skal på tur har vi et stort utvalg i både liner, seler og halsbånd. De fås i en mengde forskjellige design, farger og størrelser som passer til alle katter. Har du en utekatt, fører vi også kattedører fra Trixie. Dermed kan katten selv gå inn og ut av huset som det passer den. Skal du ut å kjøre, så har vi også en løsning på det. Her finner du for eksempel transportvesker som du kan bruke enten du skal transportere din katt på sykkel, i bil eller tog. Skal du ut å fly, har vi også flygodkjente transportere. På den måten kommer din katt sikkert og behagelig frem.
Hygiene skal alltid være høyt prioritert. Hos Zoopermarked.no finner du masse produkter fra Trixie til hygienen. Vi har flere forskjellige kattebakker og kattetoaletter i ulike design, størrelser og farger. Dessuten har vi alt tilbehør til kattetoaletter som grusspader, poser, deodoranter, osv. katter skal også ha et bad en gang i mellom. Her har vi shampo og balsam fra Trixie, samt flere typer pelspleiemidler.

Husk, det er viktig å aktivisere din katt. Kombiner dette med godbiter fra Trixie. Hos Zoopermarked.no har vi mange slags leketøy som du kan bruke til å aktivisere din katt med og knytte tettere bånd med den. Det er alt fra små lekemus, med eller uten lyd, ertepinner, baller, osv. Prøv også de populære Cati-it aktivitetsredskaper som kan holde katten beskjeftiget i timevis. Tilfør eventuelt baldrian på leketøyet og det blir straks mye mer interessant for din katt. Og så skal vi heller ikke glemme kloretrær, som er et yndet leketøy.
Når man har vært i aktivitet en stund, er det tid for hvile eller hygge. Vi har diverse kattehuler, senger, puter og tepper fra Trixie som din katt vil elske å ligge i.

Kjøp Trixie til din gnager hos Zoopermarked.no
Hos Zoopermarked.no har vi også tenkt på din gnager. Her finner du et stort utvalg i leketøy fra Trixie. Det fås i mange forskjellige varianter. I plast, kanvas eller bomull. Her er baller, tau, hus, stiger, osv. alt for at din gnager kan holde seg i aktivitet. De forskjellige husene er velegnet til at gnageren kan krype i skjul eller ligge å hvile i trygge omgivelser. I den varme perioden av året, vil din gnager sikkert gjerne ut i det fri. Her har vi løpegårder fra Trixie. Her kan din gnager trykt nyte livet utendørs og du vet hvor du har den.
Zoopermarked.no har også gnager tilbehør fra Trixie, slik som drikkeflasker, høyhekker, skåler til fôr og mye annet.
Skulle du få lyst til å gå en tur med din gnager, har vi de populære softselene. De fås i flere forskjellige farger og størrelser som passer til enhver gnager.
Til hygienen har vi for eksempel børster, karter, negleklippere, kammer og sandbad fra Trixie.

Kjøp Trixie til din fugl hos Zoopermarked.no
Hos Zoopermarked.no har vi et bredt utvalg av tilbehør fra Trixie til din fugl. Her finnes mange forskjellige ting du kan sette i ditt fuglebur. Her finner du leketøy, vannautomater, badekar, speil, fôrkar, osv. Og når du skal transportere din fugl har vi transportkasser fra Trixie i plast. Og vi har også tenkt på havens gjester hos Zoopermarked.no. Her finner du flere forskjellige fôrhus og redekasser fra Trixie. Fôrhusene kan være på bein eller helge fritt.

Kjøp Trixie til ditt akvarium hos Zoopermarked.no
Hos Zoopermarked.no har vi et stort utvalg i tilbehør til ditt akvarium fra Trixie. Her finner du en masse tilbehør til ditt akvarium, som nett, slanger, ventiler, renserett, fôrautomater, termometre, varmelegemer og mye annet. Ønsker du å ha litt farger i akvariet, har vi mange forskjellige planter og dekorasjoner fra Trixie som du kan pynte med. Samtidig gir du fiskene mulighet for å gjemme seg.

Kjøp alt fra Trixie hos Zoopermarked.no
Vi leverer direkte til døren innen 1-3 hverdager.

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

rask levering og bra produkter
rask levering og bra produkter. Brit hundefor anbefales.
23.04.2018 - FRANK
Kjapp levering 😁
Kjapp levering 😁
22.04.2018 - Liv Gjersvold

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.