ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Grunnleggelsen av Tropica Aquarium Plants
Tropica Aquarium Plants, er et danskeid selskap med hovedsete i Danmark. Tropica Aquarium Plants hovedkontor er plassert i verdens minste storby, Århus, i forstaden, Egå.
I 1970 grunnla Holger Windeløv den privateide virksomheten som i år 2004 ble solgt videre til andre hender. Virksomheten JPS Clemens kjøpte opp Tropica Aquarium Plants og bygde videre på virksomheten, ved å etablere et gartneri i år 2007 som en del av Tropica Aquarium Plants.
Virksomheten utvikler, produserer og selger akvarieplanter, gjødsel og tilbehør til akvaristikk. Vi leverer daglig til detaljhandelen i hele Europa, Asia og Nord-Amerika. Tropica Aquarium Plants er det mest velkjente merke i verden for nettopp denne linjen av produkter. Siden Tropica Aquarium Plants er det mest foretrukne merke, følger det samtidig med en stor forpliktelse.
Tropica Aquarium Plants skal leve opp til kravet fra selv de dyktigste akvarister og mange velegnede leverandører verden over. Zoopermarked.no er nettopp en av disse leverandørene og vi sørger alltid for å sjekke varenes kvalitet, slik at du som kunde blir forsikret om de aller beste produktene på markedet.

Visjoner for Tropica Aquarium Plants
Virksomheten Tropica Aquarium Plants går særlig opp i å fremme plantenes levevilkår. Akvaristikken er det viktigste aspekt i visjonen, samt sunne og friske planter. Ideen er at man kan ha et sunt akvarium som pryder hjemmet, samtidig som man kan fremskynde vekstprosessen og bruke plantene til å få mer oksygen i ens akvarium.

Kvalitetsprodukter
Tropica Aquarium Plants, er spesielt opptatt av kvalitet og tester derfor alle deres produkter nøye, før de kommer ut til handelen. Produktene skal leve opp til strenge krav og gi de resultater som forventes ifølge produktbeskrivelsen. Kvaliteten skal være av høy karakter – derfor er Tropica Aquarium Plants også et meget velansett firma, som leverer til mange forhandlere verden over.

Substrat
Substrat brukes som næringsdepot for plantenes røtter, hvilket gjør plantene mer levedyktige, større og flottere å se på. Du skal dekke over substratet med et par centimeter sand, helst 4 centimeter, for å få den beste virkningen. Det skal under substratet også være minimum 1 centimeter med sandlag. Sandlaget virker som en barriere som sørger for at substratet ikke kommer ut til resten av ditt akvarium.
Sandlaget velger du helt selv, både farge og tekstur, siden substratet kan leve i alle typer bunnlag. Det er dog en fordel å velge sand og unngå torv-, mose- og leirblandinger.
Substratet gjør plantene sunnere og virker i lange perioder uten at du trenger å skifte, så det er en god investering til ditt akvarium. Vannets KH og PH verdier vil ikke bli påvirket av substratet, da det er et naturlig produkt.

Gjødsel til ditt akvarium
Med gjødselprodukter som for eksempel Aquarium Soil, kan du senke KH verdien i akvariet ditt og det samme gjelder for akvariets PH verdi. Dette betyr at plantene lettere kan oppta næringen fra gjødselen og bli større og flottere. Vær dog oppmerksom på at vannet skal skiftes med 1 måneds mellomrom, ellers vil det kunne bli usunt å leve i for både planter og fisk.
Grunnlaget er særdeles enkelt å sette planter i, siden det er små granulater som lett blandes inn i sandlaget. Produktet fås både som standard gjødsel, samt gjødsel i kapsel form. Kapslene virker spesielt godt ved rasktvoksende planter, hvor de bli vesentlig flottere i fargen og kraftigere i bladene. Bruk helst en pinsett til å skyve kapslene ned i sandlaget, siden det på den måten er enklere å plassere de korrekt, direkte ved plantenes røtter.

CO2 – en viktig kilde til et sunt akvarium
For å ha et velfungerende og sunt akvarium, skal det gis tilstrekkelig med oksygen. Dette gjelder både for akvariefisken og naturligvis også for plantene. Plantene har ekstraordinært behov for oksygen og Tropica Aquarium Plants har derfor en rekke av brukbare / utmerkede kvalitetsprodukter, hvor du kan få tilsatt CO2 til ditt akvarium og spesielt til plantene.
Enten du leter etter en billig eller dyr løsning, finner du det blant Tropica Aqaurium Plants sine produkter. Du finner også CO2 tilførselssett i flere kvalitetsklasser, samt i flere forskjellige vanskelighetsgrader i henhold til bruken av produktene. Hvis du er ny i akvarieverdenen og har valgt et nybegynnerakvarium opp til 60 liter, kan du med fordel benytte deg av System 60.
Hvis du derimot har et nano akvarium, både som nybegynner og erfaren akvarist, kan System Nano anbefales. Installasjonen er ytterst enkel og det samme gjelder for bruken av det generelle vedlikeholdet. Forskjellen ved bruk av CO2, er dog meget markant og kan derfor anbefales på det sterkeste til alle typer akvarier.

Ekstra tilbehør til ditt akvarium – plante sakser og plantepinsetter
Tropica Aquarium Plants leverer alt du trenger til å pleie dine akvarieplanter og få dem håndtert på den helt riktige måten. Plantene kan være meget skrøpelige, så det er nødvendig å bruke både de helt riktige tilsettingsstoffer i form av gjødsel og liknende, men også i forbindelse med trimming av plantene og samtidig plassere de varsomt ned på deres tilegnede plasser.
Akvarieplanter er meget skrøpelig, derfor er det nødvendig å være varsomme med dem. Hvis du bruker en plantepinsett fra Tropica Aquarium Plants, vil du kunne sette plantene dine akkurat der hvor du ønsker og så varsomt som det er nødvendig. På denne måten ødelegger du ikke noe i ditt akvarium, men holder det vakkert og velholdt i stedet for.
En plantepinsett er ikke kun til bruk ved plantehold eller for å plassere dine planter korrekt, det er også ment til tilbehørsproduktene.
Tilbehørsproduktene kan for eksempel være gjødsel eller diverse diffusorer. De skal settes ned i sandlaget til røttene, hvor de både kan gi den rette næringen og få den riktige stabilitet.
Plante saksen er utformet i rustfritt stål og tåler å være i vann. Du skal bare tørke saksen og den er god som ny. Saksen har lang holdbarhet og har et flott og jevnt snitt som sikrer at plantene dine blir klippet nøysomt og fint. Begge disse tilbehørsproduktene fra Tropica Aquarium Plants, er i børstet rustfritt stål.

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Best price online:-)
Best price online:-)
22.04.2018 - Marcin Wolanski
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.