ALLE PRISER ER INKL. TOLL OG MVA.

Tropical fiskefôr. Kjempeutvalg til rimelige priser
Tropical fiskefôr til akvariefisk blir brukt og anbefalt av akvarister over det meste av verden. Det er blant annet adskillige toppoppdrettere som bruker Tropical fôr i deres oppdrett. Per i dag eksporteres Tropical fiskefôr til over 70 forskjellige land. Tropical fiskefôr til akvariefisk er i konstant utvikling og blir hele tiden forbedret. Det samme gjør seg gjeldende for emballasjen også. Emballasjen er en stor del av at fôret holder seg ferskt i lang tid – også etter at det er åpnet.
Tropical fôrbokser og spann med fiskefôr har lokk med UV-filter. Dette gjør at holdbarheten på Tropical fiskefôr til akvariefisk forlenges uten at det blir nedbrutt av sollys. Fôret oppbevares best i en lufttett og mørk beholder. Utsettes fôret for lys og luft blir kvaliteten på fôret dårligere som for eksempel redusert innhold av vitaminer.
Når du kjøper fôr, skal du altså forsikre deg at det fôret du kjøper, innen du kjøper det, er oppbevart på forsvarlig vis i en luft tett og mørk beholder/boks. Hos Zoopermarked fører vi et bredt utvalg av fiskefôr til Tropical.

Tropical fiskefôr i mange varianter
Fiskefôr fås i et hav av varianter. Som blokk, chips, flak, granulat eller piller. Dessuten finner du Tropical fiskefôr til artsspesifikke fiskearter.
Fiskefôr i blokk er beregnet til kjøttetende fisk. Fôret gjennomgår en frysetørkingsprosess som effektivt utrydder alle organismer, hvor det kunne være det minste risiko for at fiskene ville bli utsatt for sykdom. Frysetørkingen bevarer dog vitaminer, proteiner, umettede fettsyrer, samt andre viktige næringsmidler, hvilket sikrer et naturlig og verdifullt fôr.
Tropical fiskefôr i form av chips er en form for vafler som langsomt synker mot bunnen og smuldrer.
Fôret er velegnet til ciklider, maller og andre bunnfisk. Chipsene smuldrer langsomt opp i vannet.
Tropical fiskefôr i flak flyter på vannoverflaten. De er velegnet til alle slags algespisende akvariefisk.
Kan også brukes som supplerende fôr til altetende fisk.
Tropical fiskefôr som granulat er delvis flytende, slik at fisk i alle vannlag kan spise. Er dessuten lettfordøyelig med en god opptaksevne.
Tropical fiskefôr i tablettform er velegnet til større kjøttetende akvariefisk. De synker til bunnen og er derfor velegnet til fisk som er vant til å finne føde på bunnen, som for eksempel rokker, carnivore, ciklider og kjøttetende maller.
Tropical fiskefôr i sticks brukes til ciklider og krepsdyr.

Tropical fiskefôr til mange fiskearter
Tropical fiskefôr til tropefisk fås både i flak og i blokk. Tropefisk dekker over de fleste fiskearter som brukes i akvarier.
Tropical mallefôr fås i chips og granulat, som begge synker langsomt mot bunnen.
Tropical rekefôr fås som sticks. Kan brukes til krepsdyr i saltvann og ferskvann. Er også velegnet til ciklider.
Tropical ciklidefôr fås både som sticks, flak, granulat og chips. Brukes til mange forskjellige fiskearter.

Husk å fôre akvariefiskene korrekt
Mange nybegynnere i akvariestikk begår ofte den feilen at de overfôret fisken. Fisk har nemlig ingen metthetsfølelse. De spiser hver gang det blir servert fôr for dem. Det gjør faktisk at det er flere fisk som dør av overfôring enn av sult.
Fôret brukes enten til at fiskene vokser opp eller til at det produseres urin og avfallsstoffer. Men, det jo begrenset hvor mye en fisk kan vokse, så det betyr en opphoping av avfallsstoffer i akvariet.

Gi gjerne fisken variert fôr
Tropical fører flere forskjellige slags fiskefôr. Fiskearter trenger forskjellig typer fôr. Noen arter trenger grøntfôr, mens andre foretrekker fôr med kjøtt. Er du i tvil om fôring av fisk, kan du alltid spørre oss til råds. Man kan eventuelt også fôre med mygglarver eller dafnier. Det er med til å øke fiskens motstandsdyktighet.

Hvor ofte skal jeg fôre akvariefisk?
1-2 dager daglig er nok. Du skal aldri gi mer fôr enn det spises opp i løpet av ca. 5 minutter. Hvis det ikke er spist opp i løpet av denne perioden, er det tegn på at du gir dem for mye fôr. Det fôret som ikke blir spist faller til bunnen og vil begynne å råtne.

Du skal passe godt på ditt akvarium
Miljøet i et akvarium er et lite lukket økosystem som er meget sårbart. Det skal ofte overvåkes for at det kan fungere best mulig. Jo, mindre akvariet er, jo mer sårbart er det.
Utvikling av sykdommer hos fisk stammer i mange tilfeller fra stress. Stress i et akvarium kan oppstå når fiskene hele tiden skal tilpasse seg nye omstendigheter. For eksempel hvis et varmeelement ikke kjører korrekt og hele tiden endrer temperaturen i akvariet, så kan fiskenes immunforsvar blir svekket og man kan nesten være sikker på sykdom.

Dårlig pleie av akvariet, for mange fisk og overfôring gir grobunn for en forøkelse av bakterier som går ut over fiskenes immunforsvar. Andre ting som kan øke stressnivået hos fiskene er for eksempel ensformig fôring, feil sammensetning av fiskearter, transport fra butikken til hjemmet, feil plantegjødsel, samt innredning av akvariet.

Hvilket akvarium skal jeg velge?
Du bør først om fremst overveie hvilken fisk du ønsker å holde og hvor mange fisk du vil ha i akvariet.
Noen fiskearter stiller nemlig store krav til akvariets dimensjoner og størrelse. For noen akvarister kan et akvarium aldri bli stort nok, mens andre akvarister kan ikke få det lite nok.
Derfor finner du hos Zoopermarked et bredt utvalg av akvarier i forskjellige størrelser – vi har alt helt fra akvarier på 360 liter til nanoakvarier, som er unike vannlandskap i miniformat som både passer til kjøkkenet, i soverommet og på badet. Det er derfor viktig at du tar hensyn til fiskens behov og ikke minst den plassen du har til rådighet hjemme når du skal kjøpe et akvarium.

Kjøp Tropical fiskefôr hos Zoopermarked
Hos Zoopermarked.dk finner du et stort utvalg av fiskefôr til Tropical. Vi leverer helt til døren i løpet av 1 – 3 hverdager.
Er du i tvil om hva du trenger av fiskefôr, er du naturligvis alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice, enten på telefon eller på mail.

 

 

 

Kundeservice:
Åpent hverdager 10.00 – 14.00
Telefon: 23 96 48 88
Email: kundeservice

Vi anvender Pensio Payment Gateway for å håndtere kortbetalinger på et sikkert vis, slik at du er garantert at dine opplysninger blir behandlet fortrolig.

PCI Compliance

Rask levering, fikk det jeg bestilte.
Rask levering, fikk det jeg bestilte.
24.04.2018 - Rune Hukkelås
Utrolig god service!
Utrolig god service!
23.04.2018 - kunde

Husk å logge inn for å motta 4% / 8% i bonus på ditt kjøp.

Er du ikke medlem kan du bli det her.